Re: Ako je bloodstone 22 lvl sta mislis? Dobija se 1 lvl po ubistvu!
09.03.2009. 17:04
status: user broj poruka: 9121
I ti si sad neki pro :), daj nesto pa da te ubacim u koju kombinaciju, gde igras Garena, Bnet, a ako hoces foot 1 na 1 nema frke dobio sam druga koji igra to sasvim solidno oko 10 puta za redom, a za dotu nisam neki pro, a sa kim si ovo igrao, neki koji veze nemaju ili nesto jace.
Pozdrav!
:: oko 30-4 :: :: Drzao sam 3 heroja u fontani konstantno... Barathum, Nessaj i Phantom Assasin : :: Imba.. :: :: - - - - :: `Symbian - Restart svakodnevnica` - - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefon :: ::
Da si hteo nisi mogao da sklpis gore iteme za Ench. A drugu, taj skor ti nije nikakvo merilo, jel na b-netu ima sve vishe i vishe noobova.
:: Ako neko igra ovu igru... : :: :: Evo mog najbolesnijeg score-a :)))))))))))))))))) :: Bloodstone 22 lvl ..... bio je 24 al sam zaginuo 2 puta u fontani : :: :: http://www.fotorola.com/uploads/53106fd031.jp :: :: :: - - - - :: `Symbian - Restart svakodnevnica` - - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefona
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.