... Se satoji iz toga što ne mogu da upalim igru uopšte. Kada krenem da je palim, zacrni mi se ekran, nekad uspem da vidim onaj početni disclaimer, nekad ne i to je to. Onda moram da palim task managera da bih non responding igricu ugasio. Da li je iko imao problema sa ovom igricom?
P.S. Verzija igre je rzr-1911, zajedno za njihovim krekom. Hvala.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
sad sam instalirao, jedino se ne cuju puske i eksplozije i topovi, to ima sound fix valjda i njega skidam sad, inace samo treba pokrenuti razor installer zadati mu lokaciju ka sid fajlovima koje trazi i on instalira i napravi start menu shortcut i onda sam krekovao i odatle sam pustio igru i radi.
A da li si imao u program files tj. Empire folderu ikonicu kao iz krek foldera, tj. da li si je zamenio sa onom iz kreka? Kod mene je nije bilo... Jesi li samo nju iskopirao ili si i one dodatne fajlove pored nje kopirao?
:: sad sam instalirao, jedino se ne cuju puske i eksplozije i topovi, to ima sound fix valjda i njega skidam sad, inace samo treba pokrenuti razor installer zadati mu lokaciju ka sid fajlovima koje trazi i on instalira i napravi start menu shortcut i onda sam krekovao i odatle sam pustio igru i radi :: :: ::
sve iz crack foldera ne samo exe nego sve one foldere da prekopiras gde si instalirao igru, te ikonice nema ni kod mene ali ti je samo prekopiraj i idi overwrite all, a posle skini soundfix za tu verziju, jer se ne cuju topovi i puske u igri, i taj fix kad stavis bice full igra radice sve, ja sam malo probao i odlicna je, pogotovo pomorske bitke. Meni sa 9600GT i AMD X2 na 3,2Ghz radi na Ultra sve 4xAA 16xAF u 1680x1050 i imam 25-40FPS na kopnenim bitkama a na pomorskim oko 40-50FPS.
Tu sam i pogrešio, jer sam ja samo exe prekopirao...
:: sve iz crack foldera ne samo exe nego sve one foldere da prekopiras gde si instalirao igru, te ikonice nema ni kod mene ali ti je samo prekopiraj i idi overwrite all, a posle skini soundfix za tu verziju, jer se ne cuju topovi i puske u igri, i taj fix kad stavis bice full igra radice sve, ja sam malo probao i odlicna je, pogotovo pomorske bitke :: Meni sa 9600GT i AMD X2 na 3,2Ghz radi na Ultra sve 4xAA 16xAF u 1680x1050 i imam 25-40FPS na kopnenim bitkama a na pomorskim oko 40-50FPS :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.