Potreban mi je naziv Stare igrice za Segu (emulator). Radnja se desava na divljem zapadu, ubivas kauboje a na ekreanu se vidi samo krstic i non stop pucas. Na kraju svake misije imas nekog glavnog Bosa.
Zato što brzo okida. Dok mi jednom, on četir` puta kliknuo na pacova. Rodjeni revolveraš, još od Sega-megashit vremena. Zar to nije jasno samo po sebi?
:: Zato što brzo okida :: Dok mi jednom, on četir` puta kliknuo na pacova :: Rodjeni revolveraš, još od Sega-megashit vremena. Zar to nije jasno samo po sebi :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
:: Zato što brzo okida :: Dok mi jednom, on četir` puta kliknuo na pacova :: Rodjeni revolveraš, još od Sega-megashit vremena. Zar to nije jasno samo po sebi :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
:: Brate sta fali Segi :: :: ========= :: BLEJA:)) :: :: :: :: Zato što brzo okida :: :: Dok mi jednom, on četir` puta kliknuo na pacova :: :: Rodjeni revolveraš, još od Sega-megashit vremena. Zar to nije jasno samo po sebi :: :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: ::
Daleko je sega od shit konzole. Najbolja konzola svog vremena... __________________ Scourge of PCBerza
za to vreme jebala je kevu svim ostalima... setite se mortal kombata....a dan danas bi ga igrao
rad je od coveka napravio majmuna
:: Daleko je sega od shit konzole. Najbolja konzola svog vremena.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Zato što brzo okida :: :: Dok mi jednom, on četir` puta kliknuo na pacova :: :: Rodjeni revolveraš, još od Sega-megashit vremena. Zar to nije jasno samo po sebi :: :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.