igrao sam do skorió Attak on Pearl harbour igru i zavrsio je.Inteesuje me da li ima neka slicna igra iz 2.svetskog rata u kojoj ima Dogfight. Po mogucstvu novija. Hvala!
Pa u principu simulacija ali ima puno podesavanja i moze da se pojednostavi i iz drugog svetskog rata je i igra je MAJKA!!! IL-2 STURMOVIK
========== BLEJA:)))
:: igrao sam do skorió Attak on Pearl harbour igru i zavrsio je.Inteesuje me da li ima neka slicna igra iz 2.svetskog rata u kojoj ima Dogfight :: Po mogucstvu novija :: Hvala :: :: Simke :: Valjevo u srcu!!
kakva je grafika na toj igri,ne bih voleo da je nalik nekoj iz 2003
rad je od coveka napravio majmuna
:: igrao sam do skorió Attak on Pearl harbour igru i zavrsio je.Inteesuje me da li ima neka slicna igra iz 2.svetskog rata u kojoj ima Dogfight :: Po mogucstvu novija :: Hvala :: :: Simke :: Valjevo u srcu!!
Pa grafika nije nalik igrama iz 2003. Pre je nalik igrama iz 2001. godine, jer je igra iz te godine
Ali to naravno ne znaci da ne treba da probas tu igru. Naprotiv, to je verovatno najbolja simulacija letenja na temu WWII i dan danas. A posto nisi cuo za tu igru, sto je veoma cudno, onda samo namesti u opcijama skoro sve na automatik ili kako vec bese (davno se to igralo) i sharaj po nebu.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
:: kakva je grafika na toj igri,ne bih voleo da je nalik nekoj iz 200 :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: igrao sam do skorió Attak on Pearl harbour igru i zavrsio je.Inteesuje me da li ima neka slicna igra iz 2.svetskog rata u kojoj ima Dogfight :: :: Po mogucstvu novija :: :: Hvala :: :: :: :: Simke :: :: Valjevo u srcu!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.