Zna li neko gde mogu kupim ili download-ujem cs 1.6 za MAC??? Da i da li mogu nekako resiti problem sa CS-om na Visti x64??? Izbaci mi FATAL EROR: Available memory less then 15MB!!! -1925120. Imam najnovije drajvere za 9650 GT i imam 1GB rama za nju...
naime idemo na pripreme (profesionalno se bavim sportom) i stvarno me mrzi da ponovo dizem x86 OS da bi igrao CS, posto mi ostale igre rade, PES 2009, Warcraft III TFT, ali nas 6-oricai imamo notebook od toga njih 4 znaju samo CS, zato me interesuje, ako nema resenje problema, nema veze. A razlog zasti mi treba za MAC, ortak ima MACBOOK, samo zato...
Sto se tice VISTE, kod mene CS 1.6 savrseno radi, imao sam i ja tih problema, alise rjesavaju skidanjem novije verzije patch-a... Ja sam instalirao redom ovako: 1. cs16full_v7 2. cs16patch-full-V23 3. CS16_Patch_to_v32.1 4. mape , sound pack...
Sve mi radi sasvim OK na x64 Visti...
Za MAC ne znam, pokusaj naci instalaciju za MAC OS na netu !
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.