Na konfiguraciji Intel 2.53 celeron D, Asrcock ploca sa intel chip-setom, grafika ASUS PCI-express sa 256mb, 512mb ram, HDD 80gb sata, desava mi se da GTA zakoci, blokira totalno i posle recimo 30-40 sekundi otkoci se i nastavi kao da nista nije bilo. Sta moze da bude u pitanju?!
Mislim (ali samo mislim) da je u pitanju procesor...imao sam slican problem sa intelom 2.4 celeronom.....sve voznje su kocile...dok na mom amd sve radi super...a pri tom 1.7...mislim da su ti procesori krsine i da ih netreba kupovati (sem P4)....INTEL INSIDE MORON OUTSIDE
ja mislim da je u pitanju graficka,imam radeon 9600pro 128mb procesor intel P4 isto m i secka,a drug ima Gforce 4 64mb i ide mu fenomenalno,verovatno je EAgames pravio za Gforce!!!
Vec je dosadno isticati cinjenicu da su AMD procesori mnogo bolji za igre dok je intel svakako bolji u obradi video zapisa. Pa kad jos uzmes najgoru seriju procesora od intela stvar je jasna-menjaj i znaj da ti ovo govorim iz iskustva jer sam imao isti problem sa istom igrom. STAY cool
Procesor ti pravi problem.U to sam siguran ne 100%,vec 1000%.Intel celeron sto se tice igrica je zivo GOVNO (da izvinete na izrazu,jer nemam drugi izraz) i treba ga zaobici u svakom slucaju ako mislis da igras igrice.Da ne objasnjavam moje puta sestvije sa celeronom.Sto se tice grafike NVidia i ATI su podjednako jake kompanije,sto se tice igrica bolji je izbor NVidia za vecinu igrica,konkretmo za GTA San Andreas je najbolji izbor AMD i NVidia.Pozdrav!
...ja mislim da je problem veoma prizeman. Pa nemojte decka da navodite da kupuje movu makinu zbog obicne igrice... Prvo nisi nam rekao koje drajvere zasta koristis... S obzirom da imas ATI pokusaj da skines najnovije drajvere 6.3 ili mozda Omega takodje su odlicni. Koji SP imas u kakvom ti je stanju OS da li imas poruke o nekim greskama itd. Poz P.S. Daj vishe informacija da bi ti ljudi bolje i brze pomogli.
Nije do Intela sigurno jer kod drugara sa 256mb rama radi ok. Slazem se sto se tice drajvera da su mozda oni, jer su catalyst, tj. oni sto sam dobio na disku. Sistem je sa SP2 i tek je instaliran, ima mozda nedelju dana. Probacu da skinem omega drajvere... Inace s AMD-om znam gomilu ljudi koji imaju problema, tipa padne im frekvencija i mogu da se slikaju, tako da ga nikad ne bi kupio... Eto.
je radio fenomenalno na 2500+ Barton, RADEON 9200SE(KRSINA), 512 RAM-a, tako da je problem ili u drajverima, OS-u, ili u procesoru ako imas CELERON poz
to si bre zakacio neku instalaciju koja ima bag, ili windows nisi menjao dugo pa koci, ili najcesca stvar, drajveri za graficku su ti bezveze, ja sam ga presao 7 puta sa starim celeronom na 2ghz i 128 k kesa 512 rama sto je jako slabo, nikakvog drasticnijeg seckanja nije bilo, a tad sam imao gf 5200 64bit ,cak se ne secam da je uopste seckao mozda nesto neprimetno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.