Skinuo sam igru,instalirao,i kad je pokrenem pojavi se natpis da mi fali x3d audio 1.5 dll!!! Ok,skinem to sa neta,i pokrenem igru ali pojavi se crn ekran nekoliko sekundi i ispise `fear has stopped working...blabla i Error report kaze ovo
Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: FEAR2.exe Application Version: 1.0.2240.0 Application Timestamp: 496fa87d Fault Module Name: FEAR2.exe Fault Module Version: 1.0.2240.0 Fault Module Timestamp: 496fa87d Exception Code: c0000005 Exception Offset: 002077ef OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional Information 1: 8f88 Additional Information 2: 6979cd53f89f52ee7f28933a49e72426 Additional Information 3: 3470 Additional Information 4: 9e72bd92a6bf9ec12102807d53e9dd78
Read our privacy statement: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0409 Skinuo sam drugi C*ack sa gamecopyworld,instalirao najnovije drajvere za graficku (ATI 3870),i opet isto,crn ekran nekoliko sekundi i obavestenje `stopped working` os je vista 32 bit ostatak kompa vise nego dovoljan za FEAR... Ljudi pomagajte,toliko zelim da je odigram......
Doco koliko vidim, zvucna kartica pravi problem...trenutno jos nisu izbaceni drajveri koji sredjuju ovaj problem ...idi u sistem i smanji hardwersku akceleraciju sa full na minimum ( posle povecavaj pomalo ) i vidi da li ce krenuti.
koji sam imao je Sound Acceleration error, to sam resio tako sto u Control Panel/device manager iskljucio Unimodem Half Duplex Audio Device i zvuk se upalio. Probaj to da uradis.
Ajd pokusacu,upravo skidam najnoviji K lite kodec pack,prvo bih probao da instaliram novije kodeke,jer mi pre neki dan Windows media player i media player classic nisu mogli pustiti FLV fajl jer im je kao falio neki kodek... Ako ne upali probacu taj Codec tweak tool... Mada jel moguce da zbog zvuka CELA igra odbije poslusnost,i nece ni da krene???
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Doco koliko vidim, zvucna kartica pravi problem...trenutno jos nisu izbaceni drajveri koji sredjuju ovaj problem ...idi u sistem i smanji hardwersku akceleraciju sa full na minimum ( posle povecavaj pomalo ) i vidi da li ce krenuti :: :: Odradi ovo i radice ti :: :: http://www.projectorigincommunity.com/forum/showthread.php?t=636 :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: ::
jedino neko iskljucivanje svih drugih Audio Device-a sem glavnog. To se meni u COD 5 desavalo isto je bilo error, secam se problem je bio Unimodem Hlaf Duplex Audio... Ja sam citao na forumu zvanicnom, i neki iz Monolitha je rekao da se svi Third Party Codec-i uninstalliraju ko ima problem sa zvukom...
ono sa kodecima.E sad jedno glupo pitanje,GDE se na Visti nalazi Hardware acceleration i i Unimodem half duplex audio device? The Bear,pretpostavljam da si ti igrao FEAR na XP-u? Nenika ne mogu da update-ujem Vistu...iz poznatih razloga
KOLEGI POSLE UPDEJTOVANJA SVAKA IGRA JE PRORADIILA
28.02.2009. 16:35
status: user broj poruka: 1133
PROBAJ PRVO DA TO SREDIŠ. JA DOK SAM IMO VISTE MENI SU BILE SVE AKTIVIRANE I MOGO SAM DA IH UPDEJTUJEM. AKO TI JE AKTIVIRANA ONDA TI TREBA JOŠ I OVO ALI NABAVI ZA VISTU Windows.Genuine.Advantage.Validation. NABAVI ZA SVAKI SLUČAJ I GenuineCheck
isti problem sam imao, sve sto je potrebno uraditi je instalirati DirectX 9 iz FEAR2 instalacionog foldera. Npr kod mene je sve bilo spakovano u 5 rar paketa na 3 dvd. Kada raspakujete `instalirate` igru, u folderu support imate DirectX 9 odradite taj update devetke i radi najnormalnije. ___________________________________________________________________ `I`ve noticed a certain lack of demons lately And it really worries me sick...`
sem sto lepo izgleda, igra je smor kao i prvi deo. Amaterski pokusaj FPS Horror-a. Uninstalled :-) ___________________________________________________________________ `I`ve noticed a certain lack of demons lately And it really worries me sick...`
Meni fear 2 radi perfektno na visti.Obrati pažnju da li si skinuo dobru verziju jer ima jako puno falša.Nema potrebe da patiš za igrom jer je glupa.Ideš i pucaš ništa specijalno.
ali citao sam ja na forumu zvanicnom, kazu da treba hardware acceleration da bude na vise od nula i svi audio device sem glavnog da budu iskljuceni i svi third party kodeci uninstalirani... To je rekao neki developer iz Monolitha u vezi zvuka.
Daleko od toga da je smor, igra je super, unapredjena u odnosu na prvi FEAR, veoma dobar FPS, meni i nije horror, alije vredna igranja pogotovo sto sad nema kvalitetnih naslova trenutno. Amaterski FPS... hmmm, I don`t think so...
Ja sam je presao za dva dana, i za nekoga ko ne prati pricu njemu ce biti samo ides i pucas, ali koji FPS nije takav ? I imao sam verziju koja je prva izasla Steam verzija nije imala crack nego neku drugu foru da se igra i igrao je bez problema, a posle je izasla DIE verzija sa krekom...
Problem se sastojao iz dve stavke-Instalacija Directx 9 iz FEAR foldera,prestalo je da izlazi obavestenje `fear has stopped working` ali u igru nije mogao da udje,ostajao je crn ekran. Kad sam stisnuo task manager video sam da mi firewall nesto blokira,ali to prozorce je ostajalo u pozadini,nije se pojavljivalo na ekranu ISPRED igre,tako da sam to blokirao i igra prosto leti na mom kompu... Ko kaze da je igra sranje,taj ne zna sta je dobra igra...Hvala svima koji su mi pomogli....
Igra je vrlo dobra,bez ikakvih vecih zamerki.Vrlo igriva , interesantna i odradjena na visokom nivou. A to smor,ides i pucas.. covece... u tom stilu mozes slobodno reci za svaku igru koja je napravljena.Tako glupih izjava mi je preko glave,ako covek ne zna nista pamento da kaze ne mora da pise kojestarije ovoga tipa :(.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.