Evo posle duze vremena da me odusevi neka igra,jos od far cry1. COD5-sta reci,nego najbolji cod do sada,grafika igrivost ,jednostavno te drzi da je igras bez prestanka i sto je najbitnije,vojnici koji te prate ne uticu kao ranije na igru . Jednostavno pravi fps. E sad naravno igram je u full sa ati4870. Ko je nije igrao neka obavezno proba!
da nema 2. i 4. dela mozda bi i igrao. ovako tesko.
u stvari poceo sam, lozilo me da otkljucam bacac plamena, ali posle instaliranja zadnjeg patca vratilo me na pocetak tako da nemam volje za dalje igranje. mozda kad bi mi neko dao 550 jura. toliko kosta taj bol!
bolje je da je odradjen sa vermahtom ovako japanci su mi ko besni majmuni.... sve u svemu dobra igra
rad je od coveka napravio majmuna
:: da nema 2. i 4. dela mozda bi i igrao. ovako tesko :: :: u stvari poceo sam, lozilo me da otkljucam bacac plamena, ali posle instaliranja zadnjeg patca vratilo me na pocetak tako da nemam volje za dalje igranje. :: mozda kad bi mi neko dao 550 jura. toliko kosta taj bol :: :: ::
kad se prepricava igra sve deluje vrhunski. ali kad se igra nesto fali...so, biber, adrenalin ko ce ga znati. krajnji utisak je da odise nekom prazninom (pricam o online-subjektivno) pozz.
:: bolje je da je odradjen sa vermahto :: ovako japanci su mi ko besni majmuni... :: sve u svemu dobra igr :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: da nema 2. i 4. dela mozda bi i igrao. ovako tesko :: :: :: :: u stvari poceo sam, lozilo me da otkljucam bacac plamena, ali posle instaliranja zadnjeg patca vratilo me na pocetak tako da nemam volje za dalje igranje. :: :: mozda kad bi mi neko dao 550 jura. toliko kosta taj bol :: :: :: :: :: ::
Ма какви, игра не може ни да се приближи 4 - и или 2 - и. Баш празна, испрано делује, оружја никаква, тј. звукови који оружја производе су бледи и нереални. Углавном, бледа сенка пређашњих делова. Да ли је неко играо ону соло игру на крају са Наци - зомбијима? После Енолиног лета? :) ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!
Изгледа да је Други светски рат истрошена тема. Једноставно, потрошена. Зато ваљда, нема оног шарма који је одлика серијала Медаља части, нарочито Алајд асалт.
nema sanse...znaci da su uradili kao 4 to bi bila extra igra,a ovako ko sto kazete deluje nekako pusto...
rad je od coveka napravio majmuna
:: Изгледа да је Други светски рат истрошена тема. Једноставно, потрошена. Зато ваљда, нема оног шарма који је одлика серијала Медаља части, нарочито Алајд асалт :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН :: ::
Ni meni se nesto preterano ne svidja. Dok mi je 4-ka Zakon. Ne mogu vise da pucam na Svabe, pogotovo sto sam presao sve moh i cod delove. COD4 mi je i dalje na prvom mestu `all time favorites`. Zbog te igrice sam i kupio novi komp :). Ockekivao sam vise od 5-ice bas zato sto je 4-a toliko dobro prihvacena, mislio sam da ce da zaista bude neki drugi rat u pitanju, da su shvatili da je ww2 isfurana prica.
naravno, moje subjektivno misljenje, mnogima je igrica extra. meni nazalost ne. :(
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.