u poslednjih 6 meseci izlazi previse igrica!Covek ne moze da stigne da ih predje sve.Na primer ja jos nisam presao fallout 3,dead space,gta4,red alert3(pri kraju sam),far cry 2 i assassins`s creed a voleo bih da ih sve predjem.A tek sad sto su izasli F.E.A.R 2,Burnout,Warhammer, Tom Clancy`s EndWar,Dark Sector a grize me savest da i njih ne predjem.Malo su preterali sa izlaskom igrica.Trebali su da lepo rasporede da 3-4 izadju na leto,3-4 na jesen........a ne ovako rulja!Od oktobra pa do januara izasle su barem 10 dobrih igara koje ne treba prepustiti.Mnogo brate......
GTA 4 jos nisam instalirao,a kamoli preso.Cekam da izadje najobicnija verzija,bez glupog daemon toolsa.
:: :: Sad ce jos malo MAFIA 2,Godfather 2,SIMS 3,50CENT za komp............. :: :: Kako bre jos nisi presao GTA4???????????????????? :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!! :: :: :: :: ::
Kad smo kod FEAR 2 bas sam sinoc trazio linkove i nisam uspeo da nadjem...Svi su pobrisani i sl... Ako neko zna gde mogu da se nadju linkovi koji rade mogao bi da mi pusti na mail...
Mene je od avantura jedino odusevila prince of persia.Od pucacina:cod 5,brothers in arms i fallout 3,a od strategija red alert 3(koja je jedina strategija prosle godine).
Nemam pojma sta te je toliko odusevilo kod COD5, meni je prilicno sranjast... Si probao Mirrors Edge? E to vredi odigrati!!!
========== BLEJA:)))
:: Mene je od avantura jedino odusevila prince of persia.Od pucacina:cod 5,brothers in arms i fallout 3,a od strategija red alert 3(koja je jedina strategija prosle godine) :: :: ::
Ja sam igrao Tomb Raider 2, 1997-98, na 100MHz i sa 16MB RAM-a.
Instalirao sam pre neki dan Underworld i primetio da, osim DX9, sve je gotovo potpuno isto. Osetio sam se u trenutku 10 godina mlađe kada sam je igrao. Ali, evo, posle 3 dana po 2 sata, počinje da me smara, zaglupljuje nekim žurenjem. Izgleda da sam prerastao.
Od ostalih, COD4 mi je interesantna zbog onih presijavanja tekstura i misija koje nisu potpuno jednolične, mislim, i dalje ideš i pucaš, samo je lepše i malo manje dosadno nego do sada, multiplayer je odličan, samo je prepun onih klinaca šifraša, i kao neprijebiva simulacija vožnje GTR Evolution.
Ostalo... boranija.
Video sam juče na TV-u Burnout Paradise, pa ću je skinuti ovih dana, deluje mi kao prava stvar za relaksaciju sinapsi.
nisam probao Mirrors Edge.Vidim da je lose ocenjen.Neznam,mozda ga instaliram.
:: Nemam pojma sta te je toliko odusevilo kod COD5, meni je prilicno sranjast.. :: Si probao Mirrors Edge? E to vredi odigrati!! :: :: ========= :: BLEJA:)) :: :: :: :: Mene je od avantura jedino odusevila prince of persia.Od pucacina:cod 5,brothers in arms i fallout 3,a od strategija red alert 3(koja je jedina strategija prosle godine) :: :: :: :: :: ::
:: nisam probao Mirrors Edge.Vidim da je lose ocenjen.Neznam,mozda ga instaliram :: :: :: :: Nemam pojma sta te je toliko odusevilo kod COD5, meni je prilicno sranjast.. :: :: Si probao Mirrors Edge? E to vredi odigrati!! :: :: :: :: ========= :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: :: :: Mene je od avantura jedino odusevila prince of persia.Od pucacina:cod 5,brothers in arms i fallout 3,a od strategija red alert 3(koja je jedina strategija prosle godine) :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pufi svaka ti dala, podseti me na mafiu 2 ....E TO SE CEKA:)..mafia je legendarna igra bila a i 2-ka ce biti osecam mada rastegli suuuuu..
Ajd uzdravlje
:: :: Sad ce jos malo MAFIA 2,Godfather 2,SIMS 3,50CENT za komp............. :: :: Kako bre jos nisi presao GTA4???????????????????? :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!! :: :: :: :: ::
Ovako. Crysis je igra sa odlicnom pricom, jeste da je zahtevnost odvaljena ali je igra odlicna, COD5 ima pricu koja se ponavlja 10 godina, sto se tice Assasins Creed-a ta igra valja prvih 10 minuta, posle te smori ista stvar sa Red Alert-om 3, sve na istu foru, GTA 4 nisam igrao a ni necu jer je igra debilska, a sto se tice Far Cry 2 ukljucio smorio se pricom i izbrisao je, a novi Prince of Persia je odlicna igra ali i ona veoma brzo smori, naravno koristi Assasins Creed engine. @Bax Grid je odlicna simulacija voznje, trenutno ne postoji bolja, Need for Speed je njesra za njega. A Doco ako ti trebaju linkovi https://www.katz.cd, i sta uradi sa onim povezivanjem jesi li pokusavao.
Posto su je ovoliko rastegli valjda ce biti duga a ne kao neke predjem za par sati...Prvi dio Mafije je jedna od najacih igri koje sam ikad igrao...Znaci prica odradjena fenomenalno,grafika za to vrijeme je bila vrh,atmosfera u igri uopste zivot na ulici nemam reci...Valjda me 2 nece razocarati...
Independence is a state of mind
:: Pufi svaka ti dala, podseti me na mafiu 2 ....E TO SE CEKA:)..mafia je legendarna igra bila a i 2-ka ce biti osecam mada rastegli suuuuu. :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Sad ce jos malo MAFIA 2,Godfather 2,SIMS 3,50CENT za komp............. :: :: :: :: Kako bre jos nisi presao GTA4???????????????????? :: :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
a bio je cool tip.....e sad me razocara gile totalno :) ......Moras da odigras GTA4...breee. pa vodis Srbendu samaras i razbijas amere,ruse, albance i svu ostalu zgadiju sa Srbendom :) Niko Belic kako ameri kazu .ili Nikola Belich .....Majka mu Milica .
@thegame....upravo tako, uz fallout( 1 i 2 samo !!! ) , homeworld 1 , mafia je po meni mozda i najbolja igra koju sam ikad igrao.
Ajd uzdravlje
:: Ovako. Crysis je igra sa odlicnom pricom, jeste da je zahtevnost odvaljena ali je igra odlicna, COD5 ima pricu koja se ponavlja 10 godina, sto se tice Assasins Creed-a ta igra valja prvih 10 minuta, posle te smori ista stvar sa Red Alert-om 3, sve na istu foru, GTA 4 nisam igrao a ni necu jer je igra debilska, a sto se tice Far Cry 2 ukljucio smorio se pricom i izbrisao je, a novi Prince of Persia je odlicna igra ali i ona veoma brzo smori, naravno koristi Assasins Creed engine. @Bax Grid je odlicna simulacija voznje, trenutno ne postoji bolja, Need for Speed je njesra za njega. A Doco ako ti trebaju linkovi https://www.katz.cd, i sta uradi sa onim povezivanjem jesi li pokusavao :: :: Pozdrav :: :: ::
Samo ne bih da bataljujem te ruse, taj homeworld je moj drug pre nekih godinu dana instalirao, samo sto se nije slogirao, a kazu da je fallout 3 igra keva, trenutno igram Half Life 2 Episode 1 imam i Episode 2 igra je odlicna, odlicna prica, grafika solidna, a vidim da ovde niko nije probao WOW.
Pozdrav!
:: a bio je cool tip.....e sad me razocara gile totalno :) ......Moras da odigras GTA4...breee. pa vodis Srbendu samaras i razbijas amere,ruse, albance i svu ostalu zgadiju sa Srbendom :) Niko Belic kako ameri kazu .ili Nikola Belich .....Majka mu Milica . :: :: @thegame....upravo tako, uz fallout( 1 i 2 samo !!! ) , homeworld 1 , mafia je po meni mozda i najbolja igra koju sam ikad igrao :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Ovako. Crysis je igra sa odlicnom pricom, jeste da je zahtevnost odvaljena ali je igra odlicna, COD5 ima pricu koja se ponavlja 10 godina, sto se tice Assasins Creed-a ta igra valja prvih 10 minuta, posle te smori ista stvar sa Red Alert-om 3, sve na istu foru, GTA 4 nisam igrao a ni necu jer je igra debilska, a sto se tice Far Cry 2 ukljucio smorio se pricom i izbrisao je, a novi Prince of Persia je odlicna igra ali i ona veoma brzo smori, naravno koristi Assasins Creed engine. @Bax Grid je odlicna simulacija voznje, trenutno ne postoji bolja, Need for Speed je njesra za njega. A Doco ako ti trebaju linkovi https://www.katz.cd, i sta uradi sa onim povezivanjem jesi li pokusavao :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
:: Pufi svaka ti dala, podseti me na mafiu 2 ....E TO SE CEKA:)..mafia je legendarna igra bila a i 2-ka ce biti osecam mada rastegli suuuuu. :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Sad ce jos malo MAFIA 2,Godfather 2,SIMS 3,50CENT za komp............. :: :: :: :: Kako bre jos nisi presao GTA4???????????????????? :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.