Pa mi pustite linkove...Ono na RapidSrbiji ne radi ili se ne zna sta je ili itd...Dajte linkove za neq verziju pa cu uz pomoc ovoga da je prebacim u eng. PoZ
Mene je smorila zestoko.....unistalirao sam je drugi dan. Nije ni neka pucacina ..akcenat je na tom nekom Predator secivu sto bacas iz ruke ...a ni grafa mi nije nesto....sve je monotono,u sivim nijansama..Ok je igra ali nije vredna 8 gb ...tako da sam je obrisao.
Ajd uzdravlje
:: kakva je igrica?Prica,grafika,atmosfera.....da li je vredna igranja :: :: ::
Meni je extra.Ne znam zasto bi bila monotona?Ko je igrao Gears Of War,Lost Planet i slicne igre tog tipa ovo ce mu se svideti jos vise. Evo thread-a gde sam sveo utiske :
Meni je GOW i L.P vrh vrhova i nemoj da mi skravis te igre poredivsi ih sa ovim bem te !!!
Samo kazem nije vredno 8 gb na hdd-u i odmah je letela a na mesto uletelo jos bolje,nesto sto vredi tog mesta HD filmic
Ajd uzdravlje
:: Meni je extra.Ne znam zasto bi bila monotona?Ko je igrao Gears Of War,Lost Planet i slicne igre tog tipa ovo ce mu se svideti jos vise :: Evo thread-a gde sam sveo utiske :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=15380&forid=26&katid= :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: ::
Zato sto si brzoplet.Nisi dozvolio da igra malo potece nego si zakljucak doneo odmah na pocetku!Znas li koliko me je igara smorilo u samom startu ali sam zbog znatizelje nastavio dalje i da igram.I pogodi sta?Odusevim se sa igrom na kraju.Ova igra je odlicna i tacno je takva kakvom sam je opisao.Gears Of War,Lost Planet,cak dosta podseca i na Crysis.Mislim da su se potrudili da pokupe fore iz najpopularnijih igara i sve to lepo da spakuju u ovu igru.E sad jedino sto ne znam kako bi bilo da je iz prvog lica.Cini mi se da bi bila jos mocnija!
I Want to believe - The truth is out there
:: Meni je GOW i L.P vrh vrhova i nemoj da mi skravis te igre poredivsi ih sa ovim bem te !!! :: :: Samo kazem nije vredno 8 gb na hdd-u i odmah je letela a na mesto uletelo jos bolje,nesto sto vredi tog mesta HD filmic :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Meni je extra.Ne znam zasto bi bila monotona?Ko je igrao Gears Of War,Lost Planet i slicne igre tog tipa ovo ce mu se svideti jos vise :: :: Evo thread-a gde sam sveo utiske :: :: :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=15380&forid=26&katid= :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: ::
More bit al i ne mora ...Ako mi verujes nista skoro ne igram, trenutno mi nista nije instalirano. Nemam vremena, ili sam ciku zauzet ili gradu po ceo dan.
Ajd uzdravlje
:: Zato sto si brzoplet.Nisi dozvolio da igra malo potece nego si zakljucak doneo odmah na pocetku!Znas li koliko me je igara smorilo u samom startu ali sam zbog znatizelje nastavio dalje i da igram.I pogodi sta?Odusevim se sa igrom na kraju.Ova igra je odlicna i tacno je takva kakvom sam je opisao.Gears Of War,Lost Planet,cak dosta podseca i na Crysis.Mislim da su se potrudili da pokupe fore iz najpopularnijih igara i sve to lepo da spakuju u ovu igru.E sad jedino sto ne znam kako bi bilo da je iz prvog lica.Cini mi se da bi bila jos mocnija :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Meni je GOW i L.P vrh vrhova i nemoj da mi skravis te igre poredivsi ih sa ovim bem te !!! :: :: :: :: Samo kazem nije vredno 8 gb na hdd-u i odmah je letela a na mesto uletelo jos bolje,nesto sto vredi tog mesta HD filmic :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Meni je extra.Ne znam zasto bi bila monotona?Ko je igrao Gears Of War,Lost Planet i slicne igre tog tipa ovo ce mu se svideti jos vise :: :: :: Evo thread-a gde sam sveo utiske :: :: :: :: :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=15380&forid=26&katid= :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Nije ni to lose.Bolj je nekad biti na svezem vazduhu i u zdravom drustvu neko visiti na kompu!Nego reci ti meni kad vodis na picence?
:: More bit al i ne mora ...Ako mi verujes nista skoro ne igram, trenutno mi nista nije instalirano. Nemam vremena, ili sam ciku zauzet ili gradu po ceo dan :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Zato sto si brzoplet.Nisi dozvolio da igra malo potece nego si zakljucak doneo odmah na pocetku!Znas li koliko me je igara smorilo u samom startu ali sam zbog znatizelje nastavio dalje i da igram.I pogodi sta?Odusevim se sa igrom na kraju.Ova igra je odlicna i tacno je takva kakvom sam je opisao.Gears Of War,Lost Planet,cak dosta podseca i na Crysis.Mislim da su se potrudili da pokupe fore iz najpopularnijih igara i sve to lepo da spakuju u ovu igru.E sad jedino sto ne znam kako bi bilo da je iz prvog lica.Cini mi se da bi bila jos mocnija :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: Meni je GOW i L.P vrh vrhova i nemoj da mi skravis te igre poredivsi ih sa ovim bem te !!! :: :: :: :: :: :: Samo kazem nije vredno 8 gb na hdd-u i odmah je letela a na mesto uletelo jos bolje,nesto sto vredi tog mesta HD filmic :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: Meni je extra.Ne znam zasto bi bila monotona?Ko je igrao Gears Of War,Lost Planet i slicne igre tog tipa ovo ce mu se svideti jos vise :: :: :: :: Evo thread-a gde sam sveo utiske :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=15380&forid=26&katid= :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Nije ni to lose.Bolj je nekad biti na svezem vazduhu i u zdravom drustvu neko visiti na kompu!Nego reci ti meni kad vodis na picence :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: More bit al i ne mora ...Ako mi verujes nista skoro ne igram, trenutno mi nista nije instalirano. Nemam vremena, ili sam ciku zauzet ili gradu po ceo dan :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Zato sto si brzoplet.Nisi dozvolio da igra malo potece nego si zakljucak doneo odmah na pocetku!Znas li koliko me je igara smorilo u samom startu ali sam zbog znatizelje nastavio dalje i da igram.I pogodi sta?Odusevim se sa igrom na kraju.Ova igra je odlicna i tacno je takva kakvom sam je opisao.Gears Of War,Lost Planet,cak dosta podseca i na Crysis.Mislim da su se potrudili da pokupe fore iz najpopularnijih igara i sve to lepo da spakuju u ovu igru.E sad jedino sto ne znam kako bi bilo da je iz prvog lica.Cini mi se da bi bila jos mocnija :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Meni je GOW i L.P vrh vrhova i nemoj da mi skravis te igre poredivsi ih sa ovim bem te !!! :: :: :: :: :: :: :: :: Samo kazem nije vredno 8 gb na hdd-u i odmah je letela a na mesto uletelo jos bolje,nesto sto vredi tog mesta HD filmic :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: :: :: Meni je extra.Ne znam zasto bi bila monotona?Ko je igrao Gears Of War,Lost Planet i slicne igre tog tipa ovo ce mu se svideti jos vise :: :: :: :: :: Evo thread-a gde sam sveo utiske :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=15380&forid=26&katid= :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Kad dodjes off course , i povedi kakvu piletinu :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Nije ni to lose.Bolj je nekad biti na svezem vazduhu i u zdravom drustvu neko visiti na kompu!Nego reci ti meni kad vodis na picence :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: More bit al i ne mora ...Ako mi verujes nista skoro ne igram, trenutno mi nista nije instalirano. Nemam vremena, ili sam ciku zauzet ili gradu po ceo dan :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: Zato sto si brzoplet.Nisi dozvolio da igra malo potece nego si zakljucak doneo odmah na pocetku!Znas li koliko me je igara smorilo u samom startu ali sam zbog znatizelje nastavio dalje i da igram.I pogodi sta?Odusevim se sa igrom na kraju.Ova igra je odlicna i tacno je takva kakvom sam je opisao.Gears Of War,Lost Planet,cak dosta podseca i na Crysis.Mislim da su se potrudili da pokupe fore iz najpopularnijih igara i sve to lepo da spakuju u ovu igru.E sad jedino sto ne znam kako bi bilo da je iz prvog lica.Cini mi se da bi bila jos mocnija :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Meni je GOW i L.P vrh vrhova i nemoj da mi skravis te igre poredivsi ih sa ovim bem te !!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Samo kazem nije vredno 8 gb na hdd-u i odmah je letela a na mesto uletelo jos bolje,nesto sto vredi tog mesta HD filmic :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Meni je extra.Ne znam zasto bi bila monotona?Ko je igrao Gears Of War,Lost Planet i slicne igre tog tipa ovo ce mu se svideti jos vise :: :: :: :: :: :: Evo thread-a gde sam sveo utiske :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=15380&forid=26&katid= :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
je najjaca igra po meni ikada za svoju kategoriju!Jako mi je zao sto je izasao drugi deo samo za konzole.Ako je ovaj dark sector slican ko gears of war onda sledi odma jedna instalacija u mom kompu!
P.S.Da ne zaboravim i rogue trooper....isto strava igrica!
Ja ga ne znam ubaciti, pokusavao i pokusavao sam, trazim pomoc za ovo: 1 - Make a backup `H.Misc.cache` and `H.Misc._ru.cache` located on x:Dark SectorCache.Windows Now, rename `H.Misc.cache` for `H.Misc_ru.cache` and copy H.Misc.cache to Dark Sector folder. In short, both files in the directory will have the same size.
Vidi ovako.Prosto je.Taj H.Misc.cache backup-uj na desktop i rename-uj ga u H.Misc_ru.cache i takvog ga samo na cut baci ponovo u instalaciju u cache windows folder!On ce ti reci da overvrite-ujes i ti samo klikni yes! Inace da se ne zezas ima sada verzija da se skine u full-u odradjena.Instalacija na engleskom,glasovi na engleskom,meni na engleskom pa ako ti se ne cima sa ovom prvom verzijom ti skini ovu novu!
:: Ja ga ne znam ubaciti, pokusavao i pokusavao sam, trazim pomoc za ovo :: 1 - Make a backup `H.Misc.cache` and `H.Misc._ru.cache` located on x:Dark SectorCache.Windows :: Now, rename `H.Misc.cache` for `H.Misc_ru.cache` and copy H.Misc.cache to Dark Sector folder. :: In short, both files in the directory will have the same size :: ::
:: Ok.No Problemo.Tu sam da pomognem :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Hvala ti na ovome za sada radi veliki pozdrav :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Sky ajde pusti i meni linkove...: :: :: ========= :: BLEJA:)) :: :: :: :: Ok.No Problemo.Tu sam da pomognem :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: Hvala ti na ovome za sada radi veliki pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
da ne bi otvarao novu temu,potrebna mi je pomoc oko ove igre,pokusavao sam da prepravim neke fajlove da igra bude na eng i dobio sam neka zvezdice umesto slova!Da li postoji neki patch ili neki drugi lek!?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.