Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Dark Sector - Lek za sve!
STRANA 1 OD 2  
SkyFire Dark Sector - Lek za sve! 23.02.2009. 06:11 T15682

status: user
broj poruka: 18472
Evo lekic koji prepravlja ceo meni na engleski kako i glasove u igri!
Sve radi perfektno!

Shoot :

http://img24.imageshack.us/my.php?image=proofl.jpg

Download link :

http://rapidshare.com/files/201438739/Dark_Sector_Full_Medicine.rar

Rar Password : Crazy

Enjoy !

I Want to believe - The truth is out there

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Odlicno 23.02.2009. 06:53 #98638

broj poruka: 6502
Hvala Sky, sad cu ovo moci pristojno da odigram.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 23.02.2009. 09:16 #98648

broj poruka: 8138
kakva je igrica?Prica,grafika,atmosfera.....da li je vredna igranja?

MaliBaneBG Ajde budite zlatni... 23.02.2009. 09:19 #98649

broj poruka: 487
Pa mi pustite linkove...Ono na RapidSrbiji ne radi ili se ne zna sta je ili itd...Dajte linkove za neq verziju pa cu uz pomoc ovoga da je prebacim u eng.
PoZ

==========
BLEJA:)))

djokosrb Pa ako volis ovakve igre jeste,ako ne nikako 23.02.2009. 09:20 #98650

broj poruka: 6875
Ja licno mislim da je njesra al moj drug kaze da je super,pa ti instaliraj i vidi,SVE JE STVAR UKUSA-AL PORED DOTE NJESRA

Ognjeni Re: Re: 23.02.2009. 10:59 #98656

broj poruka: 4518
Mene je smorila zestoko.....unistalirao sam je drugi dan. Nije ni neka pucacina ..akcenat je na tom nekom Predator secivu sto bacas iz ruke ...a ni grafa mi nije nesto....sve je monotono,u sivim nijansama..Ok je igra ali nije vredna 8 gb ...tako da sam je obrisao.

Ajd uzdravlje

:: kakva je igrica?Prica,grafika,atmosfera.....da li je vredna igranja
::
Daum Re: Pa ako volis ovakve igre jeste,ako ne nikako 23.02.2009. 14:08 #98674

broj poruka: 12794
Bravo. Poredis klinacku strategiju i ozbiljnu akcionu igru...

:: Ja licno mislim da je njesra al moj drug kaze da je super,pa ti instaliraj i vidi,SVE JE STVAR UKUSA-AL PORED DOTE NJESR
SkyFire Igra je odlicna! 23.02.2009. 15:52 #98702

Meni je extra.Ne znam zasto bi bila monotona?Ko je igrao Gears Of War,Lost Planet i slicne igre tog tipa ovo ce mu se svideti jos vise.
Evo thread-a gde sam sveo utiske :

http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=15380&forid=26&katid=6

Ognjeni Re: Igra je odlicna! 23.02.2009. 15:58 #98703

Meni je GOW i L.P vrh vrhova i nemoj da mi skravis te igre poredivsi ih sa ovim bem te !!!

Samo kazem nije vredno 8 gb na hdd-u i odmah je letela a na mesto uletelo jos bolje,nesto sto vredi tog mesta HD filmic

Ajd uzdravlje

:: Meni je extra.Ne znam zasto bi bila monotona?Ko je igrao Gears Of War,Lost Planet i slicne igre tog tipa ovo ce mu se svideti jos vise
:: Evo thread-a gde sam sveo utiske
:: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=15380&forid=26&katid=
:: I Want to believe - The truth is out there
SkyFire Re: Re: Igra je odlicna! 23.02.2009. 16:06 #98707

Zato sto si brzoplet.Nisi dozvolio da igra malo potece nego si zakljucak doneo odmah na pocetku!Znas li koliko me je igara smorilo u samom startu ali sam zbog znatizelje nastavio dalje i da igram.I pogodi sta?Odusevim se sa igrom na kraju.Ova igra je odlicna i tacno je takva kakvom sam je opisao.Gears Of War,Lost Planet,cak dosta podseca i na Crysis.Mislim da su se potrudili da pokupe fore iz najpopularnijih igara i sve to lepo da spakuju u ovu igru.E sad jedino sto ne znam kako bi bilo da je iz prvog lica.Cini mi se da bi bila jos mocnija!

:: Meni je GOW i L.P vrh vrhova i nemoj da mi skravis te igre poredivsi ih sa ovim bem te !!!
:: Samo kazem nije vredno 8 gb na hdd-u i odmah je letela a na mesto uletelo jos bolje,nesto sto vredi tog mesta HD filmic
:: Ajd uzdravlje
:: :: Meni je extra.Ne znam zasto bi bila monotona?Ko je igrao Gears Of War,Lost Planet i slicne igre tog tipa ovo ce mu se svideti jos vise
:: :: Evo thread-a gde sam sveo utiske
:: ::
:: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=15380&forid=26&katid=
:: :: I Want to believe - The truth is out there
gile23 ... 23.02.2009. 16:08 #98708

broj poruka: 9121
Super Mario je keva, ali onaj za Terminator, ko ne razume shvatice.

Pozdrav!

Ognjeni Re: Re: Re: Igra je odlicna! 23.02.2009. 16:12 #98709

More bit al i ne mora ...Ako mi verujes nista skoro ne igram, trenutno mi nista nije instalirano. Nemam vremena, ili sam ciku zauzet ili gradu po ceo dan.

Ajd uzdravlje

:: Zato sto si brzoplet.Nisi dozvolio da igra malo potece nego si zakljucak doneo odmah na pocetku!Znas li koliko me je igara smorilo u samom startu ali sam zbog znatizelje nastavio dalje i da igram.I pogodi sta?Odusevim se sa igrom na kraju.Ova igra je odlicna i tacno je takva kakvom sam je opisao.Gears Of War,Lost Planet,cak dosta podseca i na Crysis.Mislim da su se potrudili da pokupe fore iz najpopularnijih igara i sve to lepo da spakuju u ovu igru.E sad jedino sto ne znam kako bi bilo da je iz prvog lica.Cini mi se da bi bila jos mocnija
:: :: Meni je GOW i L.P vrh vrhova i nemoj da mi skravis te igre poredivsi ih sa ovim bem te !!!
:: :: Samo kazem nije vredno 8 gb na hdd-u i odmah je letela a na mesto uletelo jos bolje,nesto sto vredi tog mesta HD filmic
:: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: Meni je extra.Ne znam zasto bi bila monotona?Ko je igrao Gears Of War,Lost Planet i slicne igre tog tipa ovo ce mu se svideti jos vise
:: :: :: Evo thread-a gde sam sveo utiske
:: :: ::
:: :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=15380&forid=26&katid=
:: :: :: I Want to believe - The truth is out there
SkyFire Re: Re: Re: Re: Igra je odlicna! 23.02.2009. 16:16 #98710

Nije ni to lose.Bolj je nekad biti na svezem vazduhu i u zdravom drustvu neko visiti na kompu!Nego reci ti meni kad vodis na picence?

:: More bit al i ne mora ...Ako mi verujes nista skoro ne igram, trenutno mi nista nije instalirano. Nemam vremena, ili sam ciku zauzet ili gradu po ceo dan
:: :: Zato sto si brzoplet.Nisi dozvolio da igra malo potece nego si zakljucak doneo odmah na pocetku!Znas li koliko me je igara smorilo u samom startu ali sam zbog znatizelje nastavio dalje i da igram.I pogodi sta?Odusevim se sa igrom na kraju.Ova igra je odlicna i tacno je takva kakvom sam je opisao.Gears Of War,Lost Planet,cak dosta podseca i na Crysis.Mislim da su se potrudili da pokupe fore iz najpopularnijih igara i sve to lepo da spakuju u ovu igru.E sad jedino sto ne znam kako bi bilo da je iz prvog lica.Cini mi se da bi bila jos mocnija
:: :: :: Meni je GOW i L.P vrh vrhova i nemoj da mi skravis te igre poredivsi ih sa ovim bem te !!!
:: :: :: Samo kazem nije vredno 8 gb na hdd-u i odmah je letela a na mesto uletelo jos bolje,nesto sto vredi tog mesta HD filmic
:: :: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: :: Meni je extra.Ne znam zasto bi bila monotona?Ko je igrao Gears Of War,Lost Planet i slicne igre tog tipa ovo ce mu se svideti jos vise
:: :: :: :: Evo thread-a gde sam sveo utiske
:: :: :: ::
:: :: :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=15380&forid=26&katid=
:: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there
Ognjeni Re: Re: Re: Re: Re: Igra je odlicna! 23.02.2009. 16:25 #98713

Kad dodjes off course , i povedi kakvu piletinu

Ajd uzdravlje

:: Nije ni to lose.Bolj je nekad biti na svezem vazduhu i u zdravom drustvu neko visiti na kompu!Nego reci ti meni kad vodis na picence
:: :: More bit al i ne mora ...Ako mi verujes nista skoro ne igram, trenutno mi nista nije instalirano. Nemam vremena, ili sam ciku zauzet ili gradu po ceo dan
:: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: Zato sto si brzoplet.Nisi dozvolio da igra malo potece nego si zakljucak doneo odmah na pocetku!Znas li koliko me je igara smorilo u samom startu ali sam zbog znatizelje nastavio dalje i da igram.I pogodi sta?Odusevim se sa igrom na kraju.Ova igra je odlicna i tacno je takva kakvom sam je opisao.Gears Of War,Lost Planet,cak dosta podseca i na Crysis.Mislim da su se potrudili da pokupe fore iz najpopularnijih igara i sve to lepo da spakuju u ovu igru.E sad jedino sto ne znam kako bi bilo da je iz prvog lica.Cini mi se da bi bila jos mocnija
:: :: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: :: Meni je GOW i L.P vrh vrhova i nemoj da mi skravis te igre poredivsi ih sa ovim bem te !!!
:: :: :: :: Samo kazem nije vredno 8 gb na hdd-u i odmah je letela a na mesto uletelo jos bolje,nesto sto vredi tog mesta HD filmic
:: :: :: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: :: :: Meni je extra.Ne znam zasto bi bila monotona?Ko je igrao Gears Of War,Lost Planet i slicne igre tog tipa ovo ce mu se svideti jos vise
:: :: :: :: :: Evo thread-a gde sam sveo utiske
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=15380&forid=26&katid=
:: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Re: Igra je odlicna! 23.02.2009. 16:39 #98718

Toga bar ima uvek Dogovoreno

:: Kad dodjes off course , i povedi kakvu piletinu
:: :: Nije ni to lose.Bolj je nekad biti na svezem vazduhu i u zdravom drustvu neko visiti na kompu!Nego reci ti meni kad vodis na picence
:: :: :: More bit al i ne mora ...Ako mi verujes nista skoro ne igram, trenutno mi nista nije instalirano. Nemam vremena, ili sam ciku zauzet ili gradu po ceo dan
:: :: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: :: Zato sto si brzoplet.Nisi dozvolio da igra malo potece nego si zakljucak doneo odmah na pocetku!Znas li koliko me je igara smorilo u samom startu ali sam zbog znatizelje nastavio dalje i da igram.I pogodi sta?Odusevim se sa igrom na kraju.Ova igra je odlicna i tacno je takva kakvom sam je opisao.Gears Of War,Lost Planet,cak dosta podseca i na Crysis.Mislim da su se potrudili da pokupe fore iz najpopularnijih igara i sve to lepo da spakuju u ovu igru.E sad jedino sto ne znam kako bi bilo da je iz prvog lica.Cini mi se da bi bila jos mocnija
:: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: :: :: Meni je GOW i L.P vrh vrhova i nemoj da mi skravis te igre poredivsi ih sa ovim bem te !!!
:: :: :: :: :: Samo kazem nije vredno 8 gb na hdd-u i odmah je letela a na mesto uletelo jos bolje,nesto sto vredi tog mesta HD filmic
:: :: :: :: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: :: :: :: Meni je extra.Ne znam zasto bi bila monotona?Ko je igrao Gears Of War,Lost Planet i slicne igre tog tipa ovo ce mu se svideti jos vise
:: :: :: :: :: :: Evo thread-a gde sam sveo utiske
:: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=15380&forid=26&katid=
:: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there
Scyter gears of war......... 23.02.2009. 20:41 #98775

broj poruka: 8138
je najjaca igra po meni ikada za svoju kategoriju!Jako mi je zao sto je izasao drugi deo samo za konzole.Ako je ovaj dark sector slican ko gears of war onda sledi odma jedna instalacija u mom kompu!

P.S.Da ne zaboravim i rogue trooper....isto strava igrica!

Bane76 Hvala za lek 05.03.2009. 12:52 #100846

broj poruka: 17
Ja ga ne znam ubaciti, pokusavao i pokusavao sam, trazim pomoc za ovo:
1 - Make a backup `H.Misc.cache` and `H.Misc._ru.cache` located on x:Dark SectorCache.Windows
Now, rename `H.Misc.cache` for `H.Misc_ru.cache` and copy H.Misc.cache to Dark Sector folder.
In short, both files in the directory will have the same size.

SkyFire Re: Hvala za lek 05.03.2009. 12:58 #100847

Vidi ovako.Prosto je.Taj H.Misc.cache backup-uj na desktop i rename-uj ga u H.Misc_ru.cache i takvog ga samo na cut baci ponovo u instalaciju u cache windows folder!On ce ti reci da overvrite-ujes i ti samo klikni yes!
Inace da se ne zezas ima sada verzija da se skine u full-u odradjena.Instalacija na engleskom,glasovi na engleskom,meni na engleskom pa ako ti se ne cima sa ovom prvom verzijom ti skini ovu novu!

:: Ja ga ne znam ubaciti, pokusavao i pokusavao sam, trazim pomoc za ovo
:: 1 - Make a backup `H.Misc.cache` and `H.Misc._ru.cache` located on x:Dark SectorCache.Windows
:: Now, rename `H.Misc.cache` for `H.Misc_ru.cache` and copy H.Misc.cache to Dark Sector folder.
:: In short, both files in the directory will have the same size
Bane76 dark sektor 05.03.2009. 13:20 #100849

Hvala, reci mi odakle da skinem tu ful verziju ja sam nov i neznam nista jedva sam skinuo
i ovo.

SkyFire Re: dark sektor 05.03.2009. 13:26 #100852

Rapidshare su ti linkovi pa ako nemas premium nalog ima da se otelis dok skines igru!
Bacicu ti na mail link !

:: Hvala, reci mi odakle da skinem tu ful verziju ja sam nov i neznam nista jedva sam skinuo
:: i ovo
Bane76 dark sector 05.03.2009. 13:28 #100854

Hvala ti na ovome za sada radi veliki pozdrav.

SkyFire Re: dark sector 05.03.2009. 13:29 #100855

Ok.No Problemo.Tu sam da pomognem

:: Hvala ti na ovome za sada radi veliki pozdrav
MaliBaneBG Re: Re: dark sector 05.03.2009. 13:31 #100856

broj poruka: 487
Sky ajde pusti i meni linkove...:)

==========
BLEJA:)))

:: Ok.No Problemo.Tu sam da pomognem
:: :: Hvala ti na ovome za sada radi veliki pozdrav
SkyFire Re: Re: Re: dark sector 05.03.2009. 15:33 #100865

Poslato!

:: Sky ajde pusti i meni linkove...:
:: =========
:: BLEJA:))
:: :: Ok.No Problemo.Tu sam da pomognem
:: :: :: Hvala ti na ovome za sada radi veliki pozdrav
srdjanl ??? 11.09.2010. 23:50 #244141

broj poruka: 1512

da ne bi otvarao novu temu,potrebna mi je pomoc oko ove igre,pokusavao sam da prepravim neke fajlove da igra bude na eng i dobio sam neka zvezdice umesto slova!Da li postoji neki patch ili neki drugi lek!?
Mikishon89 Re: 12.09.2010. 00:07 #244144

broj poruka: 2416
drugi link nije u funkciji

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs