Da li je nekome uspelo da pokrene ovu igricu, pošto meni nikako ne ide? Kada je pokrenem, ekran se zacrni i ništa se ne dešava. Tada moram da isklikćem task manager-a i kada se on otvori pojavi mi se intro koji već uveliko traje, zvuka ni od korova. Ako stisnem enter ili kliknem mišem intro blokira, pa moram opet ctrl+alt+del, da bih not responding igricu ugasio. Drajver za karticu je poslednji WHQL, DirectX je sa diska od igrice, a crack je sa gamecopy-ja. Hvala.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
ja sam je pokrenuo evo sa: AMD DUAL CORE 4400+ KINGSTON 2GB 800Mghz Asus EAH 3870 I mogu reći da nije potpuno funkcionalna,barem dok ne izadje neka zakrpa što najavljuju na oficijalnom sajtu. Možda je upitanju drajver grafike tako da treba sačekati izlazak ver.8.13 barem po pitanju ATI-JA Igra puca kada hoću da pokrenem neki od scenarija bitaka a radi u modu kampanja. toliko od mene imate torent link pa probajte ja cu pokušati za koji mesec ponovo da je isprobam.
Ma igrica je izašla još 2008 čini mi se, mora da gamespot nije obavio ažuriranje, a takođe i sam sajt ove igre je još u fazi izrade, i nema sa njega ništa da se skine (!?!?!), a patcheva kol`ko `oćeš na drugim sajtovima...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.