Dao sam ortaku GTA 4 koji kod mene radi normalno. LIk ima Vistu Ultimate SP1, ali kada se pokrene setup kaze da ne moze da ne podrzava ovaj OS, tj. kao da prepoznaje stariji tip os-a i nece da pokrene instalaciju. Ima li neko resenje za ovo???
A da li si probao da prvo patchujes i onda crackujes Razor-ovim crackom? Mada... R* me je razocarao nehumanom zahtevnoscu, losim portom i jos nekim stvarima... I ovo je malo nevezano PC gamer sam od malih nogu ( ko se seca prvog Prince of Persia na 286? :)) i sada sam poceo da ozbiljno gubim veru u PC gaming, ono sto se desava sa portovanjem, losim optimizacijama, zatvaranjem Developer-skih kuca, gubljenje statusa PC-ja kao prave gamerske platforme i preuzimanje trzista od strane konzola postaje smesno... Sta vi mislite o tome? koliko ce jos biti PC gaminga ako se oveko nastavi ?
Tek sam sada procitao da nece instalaciju nece da pokrene, izvini zbog greske... a koji release koristis?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.