Pitao me drug da mu skinem FIFA 04? I skinem ja lepo igru,14linkova od 50mb?!?!,prvi put vidim tako nesto,ali dobro,i spojim ih sa Hjsplit programom,Ali,dobijem jedan neimenovani folder BEZ ekstenzije od 699mb,a kad otvorim taj folder dvoklikom u njemu je fajl sa ekstenzijom GCM od 1.459gb?!?!Sta je gcm i kako to i cime da instaliram?
:: Pitao me drug da mu skinem FIFA 04? I skinem ja lepo igru,14linkova od 50mb?!?!,prvi put vidim tako nesto,ali dobro,i spojim ih sa Hjsplit programom,Ali,dobijem jedan neimenovani folder BEZ ekstenzije od 699mb,a kad otvorim taj folder dvoklikom u njemu je fajl sa ekstenzijom GCM od 1.459gb?!?!Sta je gcm i kako to i cime da instaliram? :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Pitao me drug da mu skinem FIFA 04? I skinem ja lepo igru,14linkova od 50mb?!?!,prvi put vidim tako nesto,ali dobro,i spojim ih sa Hjsplit programom,Ali,dobijem jedan neimenovani folder BEZ ekstenzije od 699mb,a kad otvorim taj folder dvoklikom u njemu je fajl sa ekstenzijom GCM od 1.459gb?!?!Sta je gcm i kako to i cime da instaliram? :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Daj shoot :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Pitao me drug da mu skinem FIFA 04? I skinem ja lepo igru,14linkova od 50mb?!?!,prvi put vidim tako nesto,ali dobro,i spojim ih sa Hjsplit programom,Ali,dobijem jedan neimenovani folder BEZ ekstenzije od 699mb,a kad otvorim taj folder dvoklikom u njemu je fajl sa ekstenzijom GCM od 1.459gb?!?!Sta je gcm i kako to i cime da instaliram? :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
Nintendo??? znaci da skidam drugu verziju...pogledao sam link sto si dao,ali ga bas i nisam najbolje skapirao...ali nema veze,2 sata download-a i necu da razmisljam o ekstenzijama,fajlovima,cudima...skinem valjanu verziju i gotovo... Hvala...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: To ti je GameCube Image file za Nintendo :: Ovde možeš da nađeš objašnjenje za sve ekstenzije :: :: http://filext.com/fextend.ph :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: Pitao me drug da mu skinem FIFA 04? I skinem ja lepo igru,14linkova od 50mb?!?!,prvi put vidim tako nesto,ali dobro,i spojim ih sa Hjsplit programom,Ali,dobijem jedan neimenovani folder BEZ ekstenzije od 699mb,a kad otvorim taj folder dvoklikom u njemu je fajl sa ekstenzijom GCM od 1.459gb?!?!Sta je gcm i kako to i cime da instaliram? :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Nintendo??? znaci da skidam drugu verziju...pogledao sam link sto si dao,ali ga bas i nisam najbolje skapirao...ali nema veze,2 sata download-a i necu da razmisljam o ekstenzijama,fajlovima,cudima...skinem valjanu verziju i gotovo... Hvala.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: To ti je GameCube Image file za Nintendo :: :: Ovde možeš da nađeš objašnjenje za sve ekstenzije :: :: :: :: http://filext.com/fextend.ph :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: Pitao me drug da mu skinem FIFA 04? I skinem ja lepo igru,14linkova od 50mb?!?!,prvi put vidim tako nesto,ali dobro,i spojim ih sa Hjsplit programom,Ali,dobijem jedan neimenovani folder BEZ ekstenzije od 699mb,a kad otvorim taj folder dvoklikom u njemu je fajl sa ekstenzijom GCM od 1.459gb?!?!Sta je gcm i kako to i cime da instaliram? :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
hehe,vala da sam trazio za nintendo,ne bi je nasao...Ali na tom shabanskom sajtu nije nigde pisalo za cega je, a ja logicno pomislio da je za pc....
:: :: Hehe,da si je trazio za Nitendo.. :: :: :: Nintendo??? znaci da skidam drugu verziju...pogledao sam link sto si dao,ali ga bas i nisam najbolje skapirao...ali nema veze,2 sata download-a i necu da razmisljam o ekstenzijama,fajlovima,cudima...skinem valjanu verziju i gotovo... Hvala.. :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: To ti je GameCube Image file za Nintendo :: :: :: Ovde možeš da nađeš objašnjenje za sve ekstenzije :: :: :: :: :: :: http://filext.com/fextend.ph :: :: :: :: :: :: Nightbird :: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: :: :: Pitao me drug da mu skinem FIFA 04? I skinem ja lepo igru,14linkova od 50mb?!?!,prvi put vidim tako nesto,ali dobro,i spojim ih sa Hjsplit programom,Ali,dobijem jedan neimenovani folder BEZ ekstenzije od 699mb,a kad otvorim taj folder dvoklikom u njemu je fajl sa ekstenzijom GCM od 1.459gb?!?!Sta je gcm i kako to i cime da instaliram? :: :: :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
Da,ako je za utehu,skoro sam skinuo neki tenis,ali je bio za sp2
:: hehe,vala da sam trazio za nintendo,ne bi je nasao...Ali na tom shabanskom sajtu nije nigde pisalo za cega je, a ja logicno pomislio da je za pc.... :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: Hehe,da si je trazio za Nitendo.. :: :: :: :: :: Nintendo??? znaci da skidam drugu verziju...pogledao sam link sto si dao,ali ga bas i nisam najbolje skapirao...ali nema veze,2 sata download-a i necu da razmisljam o ekstenzijama,fajlovima,cudima...skinem valjanu verziju i gotovo... Hvala.. :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: To ti je GameCube Image file za Nintendo :: :: :: :: Ovde možeš da nađeš objašnjenje za sve ekstenzije :: :: :: :: :: :: :: :: http://filext.com/fextend.ph :: :: :: :: :: :: :: :: Nightbird :: :: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pitao me drug da mu skinem FIFA 04? I skinem ja lepo igru,14linkova od 50mb?!?!,prvi put vidim tako nesto,ali dobro,i spojim ih sa Hjsplit programom,Ali,dobijem jedan neimenovani folder BEZ ekstenzije od 699mb,a kad otvorim taj folder dvoklikom u njemu je fajl sa ekstenzijom GCM od 1.459gb?!?!Sta je gcm i kako to i cime da instaliram? :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
Šta nisi skapirao? U levom prozorčetu ukucaš ekstenziju `gcm` ili bilo koju drugu i on ti izbaci rezultat. Lepo ti piše da je Game Image file i da ti treba emulator da bi igru vozio na PC-ju. Ne verujem da je ovo što je Nenika postavio. Da je zaštićeno šifrom, verovatno bi taj koji je postavio fajl stavio i šifru.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Rasho,prvi put kad sam citao bio sam malo u zurbi,pa nisam bas obratio paznju,ali nakon sto sam sve procitao opet skontao sam...(jbg. kad sam bosanac,pa palim na kurblu)...Ni ja ne verujem da je to sto nenika kaze....Hvala svima joj jeddnom...
:: Šta nisi skapirao? U levom prozorčetu ukucaš ekstenziju `gcm` ili bilo koju drugu i on ti izbaci rezultat. Lepo ti piše da je Game Image file i da ti treba emulator da bi igru vozio na PC-ju :: Ne verujem da je ovo što je Nenika postavio. Da je zaštićeno šifrom, verovatno bi taj koji je postavio fajl stavio i šifru. :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.