Instalirao taj Patch... i sada ne mogu da pokrenem igru jer nemam ONAJ fajl da ga pokrenem kada se instalira igra kao za patch 9.1 ...( fm91_t1 ).... Meni treba takav fajl al za ovaj oni patch 9.2...da bi pokrenuo igru.. ako neko zna kako..bio bi mu zahvala...Hvala unapred
Cekaj jel to neki novi patch, ako nije, onda ti ide instalacija, patch i neki file imas temu na rapidserbia.com i pogledaj postove i instaliraces, taj neki file overwrituje 4 file-a i veoma malo zauzima!
:: Za sve igre pravi sajt https://www.gamecopyworld.co :: Imas update I PATCH I CRACK tj. NO-CD ili NO-DVD FILE EXE :: :: : Znam care i za taj sajt od kada postoji... i tu nema nishta...zato sam i postao temu ovde... al hvala u svakom sluchaju.... P.S.Verovao ili ne ... deshavalo se da na nekom drugom mestu nadjem neshto shto mi treba a tu ne... sve u svemu..hvala :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.