Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Assassins Creed
STRANA 1 OD 1
doca80 Assassins Creed 20.02.2009. 17:47 T15625

status: user
broj poruka: 3053
imam problem sa pomenutom igrom. Nisam je nikad igrao do sad,instalirao sam je danas,i ceo dan se mucim da je nateram da radi u full screen. Il` sam ja corav,il` te opcije nema!!! jednostavno igra se pokrene u prozoru koji je velicine skoro preko celog ekrana,ali se vidi ceo taskbar,i 5mm sa gornje i leve strane prozora se vidi desktop. taj prozor u kom je pokrenuta igra ima crveni x za gasenje,i ona dva dugmeta za maximize i minimize,ali cim pokusam da stavim mis na bilo koje dugme,mis se gubi,tj,nestane,i pojavi se samo u onih 5mm gde se vidi desktop. Pomagajte,jel neko iimao slican problem...Jel igra ima opciju za full screen u podesavanjima?

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
2m4Y re: 20.02.2009. 18:11 #98003

broj poruka: 2352
...jesi li probao staru foru Alt+Enter?

Pozz...
SkyFire Re: Assassins Creed 20.02.2009. 18:15 #98004

broj poruka: 18472
E moj Dobrivoje,pa nema ta opcija,ne postoji!Igra je napravljena u Wide!
Srecom ja sam nasao lek i za to lek.Nadji u thread igrama Assassins Creed,tu sam detaljno opsiao kako da se dobije Full Screen!

Obrati paznju :

Evo ti link :

http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=9469&forid=26&katid=6

P.S. 2 : 0 za mene..Opet te vadim iz problema

I Want to believe - The truth is out there

:: imam problem sa pomenutom igrom. Nisam je nikad igrao do sad,instalirao sam je danas,i ceo dan se mucim da je nateram da radi u full screen. Il` sam ja corav,il` te opcije nema!!! jednostavno igra se pokrene u prozoru koji je velicine skoro preko celog ekrana,ali se vidi ceo taskbar,i 5mm sa gornje i leve strane prozora se vidi desktop. taj prozor u kom je pokrenuta igra ima crveni x za gasenje,i ona dva dugmeta za maximize i minimize,ali cim pokusam da stavim mis na bilo koje dugme,mis se gubi,tj,nestane,i pojavi se samo u onih 5mm gde se vidi desktop. Pomagajte,jel neko iimao slican problem...Jel igra ima opciju za full screen u podesavanjima?
::
:: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
doca80 Re: Re: Assassins Creed 20.02.2009. 18:23 #98006

broj poruka: 3053
Sky,hvala sto si se potrudio,ali verovao ili ne ono sa alt+enter mi je resilo problem... A Serious sam 2 prangijam sve zvoni...bez tvojih save game-ova nebi uspeo...
2m4Y hvala puno...

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: E moj Dobrivoje,pa nema ta opcija,ne postoji!Igra je napravljena u Wide
:: Srecom ja sam nasao lek i za to lek.Nadji u thread igrama Assassins Creed,tu sam detaljno opsiao kako da se dobije Full Screen
:: Obrati paznju
:: Evo ti link
:: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=9469&forid=26&katid=
:: P.S. 2 : 0 za mene..Opet te vadim iz problem
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: imam problem sa pomenutom igrom. Nisam je nikad igrao do sad,instalirao sam je danas,i ceo dan se mucim da je nateram da radi u full screen. Il` sam ja corav,il` te opcije nema!!! jednostavno igra se pokrene u prozoru koji je velicine skoro preko celog ekrana,ali se vidi ceo taskbar,i 5mm sa gornje i leve strane prozora se vidi desktop. taj prozor u kom je pokrenuta igra ima crveni x za gasenje,i ona dva dugmeta za maximize i minimize,ali cim pokusam da stavim mis na bilo koje dugme,mis se gubi,tj,nestane,i pojavi se samo u onih 5mm gde se vidi desktop. Pomagajte,jel neko iimao slican problem...Jel igra ima opciju za full screen u podesavanjima?
:: ::
:: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
SkyFire Re: Re: Re: Assassins Creed 20.02.2009. 18:56 #98013

broj poruka: 18472
U svakom slucaju imas onaj mali programcic pa mozes i sa njim ako ti zatreba..

Tu sam da pomognem.Pozz..

I Want to believe - The truth is out there

:: Sky,hvala sto si se potrudio,ali verovao ili ne ono sa alt+enter mi je resilo problem... A Serious sam 2 prangijam sve zvoni...bez tvojih save game-ova nebi uspeo..
:: 2m4Y hvala puno..
:: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: E moj Dobrivoje,pa nema ta opcija,ne postoji!Igra je napravljena u Wide
:: :: Srecom ja sam nasao lek i za to lek.Nadji u thread igrama Assassins Creed,tu sam detaljno opsiao kako da se dobije Full Screen
:: :: Obrati paznju
:: :: Evo ti link
:: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=9469&forid=26&katid=
:: :: P.S. 2 : 0 za mene..Opet te vadim iz problem
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: imam problem sa pomenutom igrom. Nisam je nikad igrao do sad,instalirao sam je danas,i ceo dan se mucim da je nateram da radi u full screen. Il` sam ja corav,il` te opcije nema!!! jednostavno igra se pokrene u prozoru koji je velicine skoro preko celog ekrana,ali se vidi ceo taskbar,i 5mm sa gornje i leve strane prozora se vidi desktop. taj prozor u kom je pokrenuta igra ima crveni x za gasenje,i ona dva dugmeta za maximize i minimize,ali cim pokusam da stavim mis na bilo koje dugme,mis se gubi,tj,nestane,i pojavi se samo u onih 5mm gde se vidi desktop. Pomagajte,jel neko iimao slican problem...Jel igra ima opciju za full screen u podesavanjima?
:: :: ::
:: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs