Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Izasao oficijalni pes 2009 1.3 patch sa novim transferima!
STRANA 1 OD 1
urosk Izasao oficijalni pes 2009 1.3 patch sa novim transferima! 19.02.2009. 10:28 T15578

status: user
broj poruka: 462
Naime novi patch donisi dosta unapredjenja kao i ispravke pojedinih igraca, po zasluzi naravno, i kompletan prelazni rok je obuhvacen tako da sada po prvi put imamo tako nesto samo oficijalno! Instalacija je malo specficna, pa posle obicnog updata iz win onog next,next, potrebno je uci u igru pa onda na settings pa na novu opciju download i kliknuti yes i update ce poceti, na kraju samo jos jednom kliknuti yes i to je to! Netrebju da se brisu save fajlovi jer patch nece nista izbrisati, pri predhodni option file!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
aco re 19.02.2009. 18:05 #97752

broj poruka: 2788
daj ti nama link odakle mozemo da ga skinemo a da radi jer sam ja skidao dosta patcheva ali ni jedan ne radi

pozz

Scyter Re: re 19.02.2009. 19:44 #97768

broj poruka: 8138
imas u igrici da skines patch.Udjes u igricu-system setings i skroz dole ti pise download.Kad to pritisnes on ti skida patch 1.3!

:: daj ti nama link odakle mozemo da ga skinemo a da radi jer sam ja skidao dosta patcheva ali ni jedan ne rad
::
:: poz
urosk Evo linkic drugari! 19.02.2009. 19:49 #97770

broj poruka: 462
Moras prvo da skines patch pa instaliras, pa tek onda u settings/download

http://www.newtorrents.info/torrent/57238/Pro.Evolution.Soccer.2009.update.1.30-ViTALiTY.html
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs