i na XP naravno, ali koliko sam citao po drugim forumima i nisu ljudi nesto zadovoljni, kazu da ne donosi nikakve inovacije u FPS zanr. prosecna igra, ja je ipak skidam ogromna je skoro 12GB a meni je ostalo jos 3GB...
...kao sto rece saa, i vista(win) je win! ...cini mi se da je demo bio dobar, igrao sam, mogu reci da je odlicno optimizovana i odradjena, sad za finalnu igru, ne znam, ali ne bih rekao da je losa, uostalom, ljudi ovih dana ocekuju nesto neverovatno da ce se desiti, jbg, jeste napredovala, ali ne toliko!
Juce sam kupio igru i sve ok radi ali zvuka nema,izbaci mi svaki put poruku iz naslova kad je pokrecem! Napominjem da do sada nikada nisam imao ovakav problem,a igrao sam i igram sve zivo! Ovaj problem se desava na win Xp sp3! Konfiguracija je sledeca Athlon x2 6000+ , asus m3a78,asus 9600gt 1gb itd.. tamo pise da kada se pojavi takav problem se odradi to i to i kao problem resen,medjutim ja sve odradim kao sto pise a rezultat nula,tj nista od zvuka. Ako neko moze da pomogne bio bih zahvalan.
Ma meni nece ni demo da radi...mashina mi ispunjava sve uslove da bi igrao....pokrenem igru i izbaci me odma....jedino oce da radi u safe modu ali tada nema zvuka. Mnogo ljudi ima isti problem kao i ja.....razocharao sam se u igru i u to koliko je sklona bagovima.Ipak FEAR iz 2005 je mama :) Sve igrice mi rade najnormalnije,a obichan demo FEAR-a nece ni da mi pokrene.... Valjda ce resiti problem u finalnoj verziji sa nekim patch-em.
Znao sam da nisam jedini! Znaci bagovi na sve starne,pa neka su,manje boli :D Kad li ce samo pech da urade pa da bez pomuke moze da se igra,inace igra leti i na slabijim masinama a grafika je extra...veliki plus sto se mene tice! E sad sto je igra slicna predhodnom delu jbg,nekako bar meni sve slicno,ali unapredjeno to stoji :)
I ja imam isti problem, sve sam pokusavao i da u Device manager disable-ujem sav sound hardware sem Realtek HD Audia i da smanjim u Control panel Acceleration na 0 i nista ne pomaze, a kad sam imao demo isto je tako izbacivalo i kad sam ugasio neki Unimodem Halfduplex audio proradilo je sad ne pomaze ni to, ne znam sta da radim...
:: Juce sam kupio igru i sve ok radi ali zvuka nema,izbaci mi svaki put poruku iz naslova kad je pokrecem! Napominjem da do sada nikada nisam imao ovakav problem,a igrao sam i igram sve zivo! Ovaj problem se desava na win Xp sp3! Konfiguracija je sledeca Athlon x2 6000+ , asus m3a78,asus 9600gt 1gb itd.. tamo pise da kada se pojavi takav problem se odradi to i to i kao problem resen,medjutim ja sve odradim kao sto pise a rezultat nula,tj nista od zvuka. Ako neko moze da pomogne bio bih zahvalan. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.