Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
cod4
STRANA 1 OD 1
kanjavi cod4 13.02.2009. 01:07 T15393

status: user
broj poruka: 218
Instalirao sam cod4 i nije valjao cd pa umesto da idem na uninstall ja ga slucajno obrisao rucno i sad kad ubacim novi cod4 da instaliram u meniju stoji samo uninstall i kad kliknem samo se ugasi meni.Nesto je ostalo u kompu od igrice sigurno i sad je prepoznaje kao da je tu.
Sta sad?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gman regedit 13.02.2009. 01:38 #96324

broj poruka: 1111
izbrises sve sto mozes da nadjes vezano za igru (run/regedit)
idi redom
takodje pretrazi my documents

ulsi

SkyFire Re: cod4 13.02.2009. 01:42 #96325

broj poruka: 18472
Sad sam te tek razumeo..Ne mozes da instaliras novu jer vec vidi postojecu..To znaci da je jos uvvek ostalo u registru od igre..Moraces manuelno da pobrises sve sto je vezano za COD4 kako iz Instalacione particije tako i iz Program Files-a a nebi bilo lose da otvoris i Hidden Folder-e i odes na Aplication Data i tu sve pobrises..

I Want to believe - The truth is out there

:: Instalirao sam cod4 i nije valjao cd pa umesto da idem na uninstall ja ga slucajno obrisao rucno i sad kad ubacim novi cod4 da instaliram u meniju stoji samo uninstall i kad kliknem samo se ugasi meni.Nesto je ostalo u kompu od igrice sigurno i sad je prepoznaje kao da je tu
:: Sta sad?
ICEsd Ma neeee 13.02.2009. 05:49 #96348

broj poruka: 2157

Pokreni samo setup.exe sa cd-a, znaci ne auto run nego otvori cd sa open pa onda pokreni setup.exe i ima da ga instalira.
kanjavi hvala 13.02.2009. 16:47 #96435

broj poruka: 218
Resen problem !

HVALA

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs