skinuo sam igricu crazy machines 2 i raspakovao je al sad imam folder sa fajlovima sa rednim brojevima od 1 do 42 i jedan fajl sa extenzijom .sfv Kojim programom ovo da spojim, probao sam sa powerISO al ne moze.
:: skinuo sam igricu crazy machines 2 i raspakovao je al sad imam folder sa fajlovima sa rednim brojevima od 1 do 42 i jedan fajl sa extenzijom .sfv Kojim programom ovo da spojim, probao sam sa powerISO al ne moze.
Prvo pritisni taj SFV pa sačekaj da on završi.Ako bude sve zeleno onda je sve u redu.Samo pritisni jedan fajl ako neznaš koji idi redom pa kad otvorišonaj pravi dobićeš ISO fajl.Probaj pa javi
i uradio sam sledeće. Npr: ako se prvi falj zove igra.001 preimenuj ga u igra.001.rar, igra.002 u igra.001.r00, igra.003 u igra.001.r01 i tako dalje. Na kraju sve to otvoriš sa winrarom i dobiješ iso fajl igre. Jeste da je debilno, moraš da preienuješ gomilu fajlova, ali barem radi posao. I ja koristim HJSplit, ali ni meni s njim nije uspelo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.