Evo moji licni utisci.. Igra je zaista odlicna..Lepo zamisljena tj spakovana sa dobrim ukusom iz vise raznih ideja.. Najvise podseca na Gears Of War ali ima dosta detalja koji asociraju na odredjene igre : Crysis,Bioshock,Stalker,Gears Of War,Far Cry,Half Life,Lost Planet,Prince Of Persia itd.. Grafika je po meni odlicna,gameplay sasvim ok,igrivost tj zahtevnost igre sasvim optimizovano,uglavnom bez bagova..Igra podstice rad adrenalina i svakako je zanimljiva..Sve je lepo skopljeno i osmisljeno i opustenicja je igrati.. Igra ima 10 nivoa (igra se u trecem licu) i sa zadovolstvom sam ih presao. Sta reci osim svaka cast Braco Rusi!
Evo nekih shoot-ova cisto da se ima predstava o cemu se zapravo radi :
Ja se spremam vec mesec dana da je skinem s neta i nikako da se nakanim, nemam bas slobodnog vremena u poslednje vreme da bi je igrao, a stvarno mi licno deluje extra, gledao sam trejlere po netu i stvarno obecava!
Imaces samo problem da je pokrenes..Malo je zajebano to odraditi..Posle prebacis u CFG file-u RU u EN i imas glasove na engleskom..Tad zaista deluje svetski..Jeste da ti je meni pola u zvezdicama ali ako znas kako se meni sastoji lako ces se snaci kako da igras i kako da nastavis.. Imas u toku igre da skupljas pare,posle sidjes u sahtu u odredjenim delovima igre kad zasija sahta i kupis neko oruzje,upgradujes..Lakse je da se boris jer igra nije ni malo laka..Ima dosta akcije i mnogo onih monstrumcica i raznih zvercica koji se sjate od jednom njih 100 pa gledaj kud ces i kako.. Vredi je skinuti..
I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: :: Ja se spremam vec mesec dana da je skinem s neta i nikako da se nakanim, nemam bas slobodnog vremena u poslednje vreme da bi je igrao, a stvarno mi licno deluje extra, gledao sam trejlere po netu i stvarno obecava!
I ja zelim da je skinem i odigram,ali sam cuo da nece da radi na visti igra... Da li si je igrao na visti ili xp-u??? Ako ne radi na visti da se ne trudim da gubim vreme skidajuci je...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Imaces samo problem da je pokrenes..Malo je zajebano to odraditi..Posle prebacis u CFG file-u RU u EN i imas glasove na engleskom..Tad zaista deluje svetski..Jeste da ti je meni pola u zvezdicama ali ako znas kako se meni sastoji lako ces se snaci kako da igras i kako da nastavis. :: Imas u toku igre da skupljas pare,posle sidjes u sahtu u odredjenim delovima igre kad zasija sahta i kupis neko oruzje,upgradujes..Lakse je da se boris jer igra nije ni malo laka..Ima dosta akcije i mnogo onih monstrumcica i raznih zvercica koji se sjate od jednom njih 100 pa gledaj kud ces i kako. :: Vredi je skinuti. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ja se spremam vec mesec dana da je skinem s neta i nikako da se nakanim, nemam bas slobodnog vremena u poslednje vreme da bi je igrao, a stvarno mi licno deluje extra, gledao sam trejlere po netu i stvarno obecava!
@doca80@ Igrao sam na XP-u..Vistu ne preferiram tj ne podnosim! Ali cuo sam da nece samo na 64 bit-noj Visti..Koju ti koristis? Mislim da radi na svim sistemima samo sto se ljudi zbune kad idu na add hardware pa ne znaju da pokrenu onaj file koji cini emulaciju diska..
Ja sam na 32-bit Visti... igra mi stvarno deluje svetski odradjena,pogotovo jer podseca najvise na Gears of War, to je igra koja me je odusevila...ajde sacekacu ,mozda se javi neko ko je igrao na visti da kaze jel igra pravila problema...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: http://img5.imageshack.us/my.php?image=darksector0105jg5.jp :: :: @doca80@ Igrao sam na XP-u..Vistu ne preferiram tj ne podnosim :: Ali cuo sam da nece samo na 64 bit-noj Visti..Koju ti koristis :: Mislim da radi na svim sistemima samo sto se ljudi zbune kad idu na add hardware pa ne znaju da pokrenu onaj file koji cini emulaciju diska. :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: ::
Ja tipujem da je samo do toga sto ne znaju da je pokrenu!
:: Ja sam na 32-bit Visti... igra mi stvarno deluje svetski odradjena,pogotovo jer podseca najvise na Gears of War, to je igra koja me je odusevila...ajde sacekacu ,mozda se javi neko ko je igrao na visti da kaze jel igra pravila problema.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: http://img5.imageshack.us/my.php?image=darksector0105jg5.jp :: :: :: :: @doca80@ Igrao sam na XP-u..Vistu ne preferiram tj ne podnosim :: :: Ali cuo sam da nece samo na 64 bit-noj Visti..Koju ti koristis :: :: Mislim da radi na svim sistemima samo sto se ljudi zbune kad idu na add hardware pa ne znaju da pokrenu onaj file koji cini emulaciju diska. :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: ::
Uh! Bas je zajeban meni, treba progooglati malo, mozda ima resenje i za meni, da sve lepo pise na eng. Mozda ne bi bilo lose da se nekako sredi da meni ostane na ruskom a da sve ostalo, mislim na `sounds`, bude na engleskom!
Ja sam se i ovako lepo snasao..Obzirom da picim igrice cesto postavka svakog menija je uglavnom ista tako da...
:: :: :: Uh! Bas je zajeban meni, treba progooglati malo, mozda ima resenje i za meni, da sve lepo pise na eng :: Mozda ne bi bilo lose da se nekako sredi da meni ostane na ruskom a da sve ostalo, mislim na `sounds`, bude na engleskom!
me podseca na deadspace a sta li je dark void inace ja izmedju ostalog trenutno pikam halo2, ubedljivo najkomplikovanija instalacija koju sam ja do sad odradio ovo je pobedilo i toca2 zbog koje sam morao da poiskljucujem optike da bi sljakala, jer mi onaj killer nije odradjivao posao skinucu ovo da probam
:: me podseca na deadspac :: a sta li je dark voi :: inace ja izmedju ostalog trenutno pikam halo2, ubedljivo najkomplikovanija instalacija koju sam ja do sad odradi :: ovo je pobedilo i toca2 zbog koje sam morao da poiskljucujem optike da bi sljakala, jer mi onaj killer nije odradjivao posa :: skinucu ovo da proba :: :: p.s. jel probao neko taj dark voi :: :: :: uls :: ::
Za koju igru?Nisam jos kupovao Dark Void ako na to mislis?Samo znam o cemu se radi..Mozda me secanje i vara ali moguce da sam video i na WBB ali nisam siguran jer je datum izlaska igre neodredjen ali to svakako nema nikakvog udela kod uploader-a da ih tako nazovem..Ako se nije pojavila sad ce sigurno za par dana..Nemogu ni da skidam vise kad me ovaj rapid zeza tako da ne pratim u punom potencijalu..
:: aj sky napisi disi kupio da ne skidam bilo st :: :: :: uls :: ::
evo sad si me naterao da prvi put isprobam rs ja sam iskljucivo na torrent-u, ali cu da probam sada i ovo a cime, onaj jdownloader ili cryptload pretrazicu stare teme sto se tice ovoga, mrzi me sad odmah inace jel size 7.25GB, toliki sam nasao na torrent-ima
:: evo sad si me naterao da prvi put isprobam r :: ja sam iskljucivo na torrent-u, ali cu da probam sada i ov :: a cime, onaj jdownloader ili cryptloa :: pretrazicu stare teme sto se tice ovoga, mrzi me sad odma :: inace jel size 7.25GB, toliki sam nasao na torrent-im :: :: i opet fal :: :: :: ulsi
ja imam engleske glasove ali su slova zvezdice ali dobro moze da se igra... I da ja sam skinuo verziju od 3,9GB zove se Dark Sector Repack RUS i isto radi samo je dobro zapakovana isto ima engleski, ne moras da skidas ovu od 7,25GB.
Sad sam krenuo da skidam Warhamer 40k Dawn of War 2 ima 6,7GB.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.