na ulasku u igricu mi daje obavestenje da su mi drajveri za video kartu stari....ali normalno sam igrao sve dok jednog dana, nije pocela da mi koci i iskace igrica uz restartovanje sistema sa obavestenjem `dump of phisical memory`....imam ati saphire hd 4850 toxic...sta se desava?pomoc plz
Ocisti smece sa racunara, ocisti registry bazu (to moze Advanced System Care), uz pomoc nekog start up manager-a spreci da se podize sa sistemom sve sto je nepotrebno i povecaj page file.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
pa pocne da koci igrica, a onda se pojavi crni ekran sa onom porukom `ako ste instalirali novi softver ili hardver..bla, bla...i na kraju pise dump of phisical memory`...
:: :: Opiši tačno problem ( jel izbacuje plavi ekran i šta tačno piše ) i napiši koju memoriju i matičnu imaš :: ::
imam gigabyte ga 945, 3gb rama geil cl4...... i kako se povecava pagefile?
:: pa pocne da koci igrica, a onda se pojavi crni ekran sa onom porukom `ako ste instalirali novi softver ili hardver..bla, bla...i na kraju pise dump of phisical memory`.. :: :: :: :: :: :: Opiši tačno problem ( jel izbacuje plavi ekran i šta tačno piše ) i napiši koju memoriju i matičnu imaš :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.