E,ovako.Instalirao sam COD,kad ga pokrenem,izbaci da ima neki eror.Ja updejtujem drivere za graficku,directx i physX-opet isto.Probao sam da instaliram patch,1.2,onda ga pokrene,ali nece da pokrene misiju.Slican poblem imam i sa Brothers in Arms - Hell`s Highway,samo sto kad sam instalirao novi directX,srusio se tek posle uvoda pre 1.misije.Bio sam i na njihovim forumima,ali nisam nasao nista korisno.Nekako mi nije jasno kako mi GTA4 radi bez problem,iako je 5 puta zahtevniji od ovih igrica. Hvala unapred
Jao,nisam napisao.COD 5-to jest world at war,XP, komp: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 NVIDIA GeForce 9600 GT AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 3.25 GB ram
Ako imas u kompu 56k modem ili instaliran drajver za Sony Ericsson telefon, uradi disable iz System Properties, pa onda probaj. Ako prodje taj error, a onda zakove kod uvoda, onda obrisi .bik (u recycle bin) fajl iz instalacionog foldera i probaj. U tom slucaju prilikom startovanja igre trebace mu dobrih 3-4 minuta, i izgledace kao da je komp zakovao. Strpi se i proradice. Ako i ovo ne pomogne (izbacice neki novi error) onda na netu nadji patch za solo account. U sustini, uzas dok se pokrene, ali je super igra. Na toj tvojoj konfiguraciji radice besprekorno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.