Preporucite neku dobru vertikalno - skrolujucu pucacinu!
STRANA 1 OD 1
maxpayne
Preporucite neku dobru vertikalno - skrolujucu pucacinu!
09.02.2009. 00:00
T15290
status: user broj poruka: 220
Danas sam probao igricu solder x(odlicna je),koja me podseca na srecno detinjstvo i sate provedene na automatima sa vertikalno skrolujucim pucacinama iz pticije perspektive.Da li mozete preporuciti jos neku dobru slicnu igru?Kao klinac sam igrao:last duel,1942,43,twin cobra,i jos dosta takvih igara,ali sam zaboravio nazive.Voleo bih da nadjem neku noviju igru koja je uradjena u tom fazonu.Ova igrica(soldner x) ima oko 400mb i nije bas mala!Emulatori sege,mame32 su uglavnom manje igrice sa losijom grafikom.Mene bi zanimala igrica na tu foru ali sa boljom grafikom,recimo kao ova :soldner x.
neki helikopter, mislim da ima tri dela ne mogu da se setim kako se zove igrao sam treci deo i odusevila me, mogu da se menjaju i primary i secondary weapon, kao i bombe, znas ono kupis sve redom, on to cuva i mozes non stop da menjas gun, rakete i bombe u zavisnosti od neprijatelja igra je full 3d sa sve efektima eksplozija i svega ostalog bas dobro izgleda za sitnu igru
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.