Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Problem sa ekstenzijom...
STRANA 1 OD 1
TheGame Problem sa ekstenzijom... 08.02.2009. 18:11 T15279

status: user
broj poruka: 719

Skinuo sam sa neta igru Medieval 2 Total War:Kingdoms...Znaci skinuo sam 50-tak partova i raspakujem ja njih...I kad ih raspakujem pojave se 2 DVD-a udjem ja u DVD1 kad imam sta videti svaka ikonica ista nema ono rarovanih fajlova nego sve izgledaju kao PRECICE...Pogledajte sliku...

http://img27.imageshack.us/my.php?image=totalwarvu3.jpg

Tako je isto kao i kod drugog CD-a...E sad ovaj problem sam i ranije imao sa nekom drugom igricom i rijesio sam ga tako sto sam dodavao ekstenziju na kraju ali sad ne mogu da se setim koju tacno...Znam samo da mi je ispalo ono kao pola fajlove u rar fajlu a pola njih je ostalo ovako kao sto izgledaju na slici...E sad ako neko zna neka napise koju tacno ekstenziju moram da dodam na kraju fajla...Unapred zahvlan...

Pozdrav...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika win zip 7 08.02.2009. 18:25 #95399

broj poruka: 1133

http://www.newtorrents.info/comments/26061/Medieval.II.Total.War.Kingdoms.Expansion-FLT.html

phoboskv Re: Problem sa ekstenzijom... 08.02.2009. 18:31 #95402

broj poruka: 940
Slican problem sam imao sa nekom drugom igrom, ne mogu da se setim sa kojom.

Dodavao sam na kraju `r` (umesto 001, stavi r01, umesto 002, r02 i tako dalje...)
Odradi za sve fajlove, mada mislim da ce od 30og da ostaje kao da nisi nista uradio(nece se ikonica promeniti), ali bez obzira na to, odradi za sve fajlove. Posle raspakuj r01 i nadam se da ces resiti problem.

Pozz

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

::
:: Skinuo sam sa neta igru Medieval 2 Total War:Kingdoms...Znaci skinuo sam 50-tak partova i raspakujem ja njih...I kad ih raspakujem pojave se 2 DVD-a udjem ja u DVD1 kad imam sta videti svaka ikonica ista nema ono rarovanih fajlova nego sve izgledaju kao PRECICE...Pogledajte sliku..
:: http://img27.imageshack.us/my.php?image=totalwarvu3.jp
:: Tako je isto kao i kod drugog CD-a...E sad ovaj problem sam i ranije imao sa nekom drugom igricom i rijesio sam ga tako sto sam dodavao ekstenziju na kraju ali sad ne mogu da se setim koju tacno...Znam samo da mi je ispalo ono kao pola fajlove u rar fajlu a pola njih je ostalo ovako kao sto izgledaju na slici...E sad ako neko zna neka napise koju tacno ekstenziju moram da dodam na kraju fajla...Unapred zahvlan..
:: Pozdrav...
gile23 ... 08.02.2009. 18:34 #95404

broj poruka: 9121
A pre svega toga, prekopiraj to na neko sigurno mesto, da ponovo ne bi morao da skidas igru, pokusaj i sa ekstenzijom .rar,...

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vaskev re 08.02.2009. 18:40 #95406

broj poruka: 1673
A jel` si probao da startujes WinRAR i da u njemu otvoris prvi fajl i da probas da ga raspakujes tako kako jeste bez menjanja naziva?

vrebac Ajd 08.02.2009. 18:45 #95409

broj poruka: 122
kad resis problem javi kakva je igra. Meracim se vec neko vreme da je skinem, al mi nekako mnogo 12 giga....

phoboskv Re: Ajd 08.02.2009. 18:48 #95410

broj poruka: 940
Igra je odlicna, naravno, ako volis Total War uopste.
Medieval 2 Total War je, po meni, jedna od najboljih igara ikada, a ova expanzija je sasvim ok.

Pozz

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

:: kad resis problem javi kakva je igra. Meracim se vec neko vreme da je skinem, al mi nekako mnogo 12 giga...
zzarko Re: win zip 7 08.02.2009. 18:52 #95411

broj poruka: 128

Skini samo ovaj prg sto je nenika rekao i neces imati problema.

Ili mozes sa HJ Split-om da ih spojis, sto bi i bilo najbolje.

:: http://www.newtorrents.info/comments/26061/Medieval.II.Total.War.Kingdoms.Expansion-FLT.htm
gosha70 re: Problem sa ekstenzijom... 08.02.2009. 19:29 #95429

broj poruka: 192
HJ-split

TheGame Re: 10.02.2009. 17:16 #95764

broj poruka: 719

Pokusavao sam na razne nacine i nema trika...Nisam mogao vise da se zajebavam pa sam ponovo skinuo igru...Instalirao sam je,probao...Igra je vrh...Znaci svakom ljubitelju Total War serijala ce se svidjeti sigurno...Znaci vredi je skinuti....Uglavnom hvala na svim predlozima...

Pozdrav...

skar Re: Ajd 10.02.2009. 17:55 #95788

broj poruka: 3992
mozda do sada jedna od najboljih startegija do sada
grafika i igrivost 10+
mada je opsta ocena za igru nekih 9.8
u svakom slucaju ko voli strategije za*ebo se ako je nije igrao

rad je od coveka napravio majmuna

:: kad resis problem javi kakva je igra. Meracim se vec neko vreme da je skinem, al mi nekako mnogo 12 giga...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs