Skinuo sam sa neta igru Medieval 2 Total War:Kingdoms...Znaci skinuo sam 50-tak partova i raspakujem ja njih...I kad ih raspakujem pojave se 2 DVD-a udjem ja u DVD1 kad imam sta videti svaka ikonica ista nema ono rarovanih fajlova nego sve izgledaju kao PRECICE...Pogledajte sliku...
Tako je isto kao i kod drugog CD-a...E sad ovaj problem sam i ranije imao sa nekom drugom igricom i rijesio sam ga tako sto sam dodavao ekstenziju na kraju ali sad ne mogu da se setim koju tacno...Znam samo da mi je ispalo ono kao pola fajlove u rar fajlu a pola njih je ostalo ovako kao sto izgledaju na slici...E sad ako neko zna neka napise koju tacno ekstenziju moram da dodam na kraju fajla...Unapred zahvlan...
Slican problem sam imao sa nekom drugom igrom, ne mogu da se setim sa kojom.
Dodavao sam na kraju `r` (umesto 001, stavi r01, umesto 002, r02 i tako dalje...) Odradi za sve fajlove, mada mislim da ce od 30og da ostaje kao da nisi nista uradio(nece se ikonica promeniti), ali bez obzira na to, odradi za sve fajlove. Posle raspakuj r01 i nadam se da ces resiti problem.
Pozz
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
:: :: Skinuo sam sa neta igru Medieval 2 Total War:Kingdoms...Znaci skinuo sam 50-tak partova i raspakujem ja njih...I kad ih raspakujem pojave se 2 DVD-a udjem ja u DVD1 kad imam sta videti svaka ikonica ista nema ono rarovanih fajlova nego sve izgledaju kao PRECICE...Pogledajte sliku.. :: :: http://img27.imageshack.us/my.php?image=totalwarvu3.jp :: :: Tako je isto kao i kod drugog CD-a...E sad ovaj problem sam i ranije imao sa nekom drugom igricom i rijesio sam ga tako sto sam dodavao ekstenziju na kraju ali sad ne mogu da se setim koju tacno...Znam samo da mi je ispalo ono kao pola fajlove u rar fajlu a pola njih je ostalo ovako kao sto izgledaju na slici...E sad ako neko zna neka napise koju tacno ekstenziju moram da dodam na kraju fajla...Unapred zahvlan.. :: :: Pozdrav...
Pokusavao sam na razne nacine i nema trika...Nisam mogao vise da se zajebavam pa sam ponovo skinuo igru...Instalirao sam je,probao...Igra je vrh...Znaci svakom ljubitelju Total War serijala ce se svidjeti sigurno...Znaci vredi je skinuti....Uglavnom hvala na svim predlozima...
mozda do sada jedna od najboljih startegija do sada grafika i igrivost 10+ mada je opsta ocena za igru nekih 9.8 u svakom slucaju ko voli strategije za*ebo se ako je nije igrao
rad je od coveka napravio majmuna
:: kad resis problem javi kakva je igra. Meracim se vec neko vreme da je skinem, al mi nekako mnogo 12 giga... :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.