E narode DA li GTA4 podrzava CROSSFIRE(odradio bih moju ASUS 4850 TOP i 4830 Saphire) Da li on vidi crossfire sa ovim novim PATCHOM 1.0 2.0,jer sam probao bez ovog novog patca i nije video,video je i dalje moju primarnu 4850 TOP a od 4830 ni da cuje!!
Kupi nVidiu Muahahahahaah.. Zasto postavljati ovako glupa pitanja kad sve mozes prvo sam da probas? Tesko ti da skines Patch? Nemas brzu konekciju? Neces sam da experimentises? U cemu je problem???
I Want to believe - The truth is out there
:: E narode DA li GTA4 podrzava CROSSFIRE(odradio bih moju ASUS 4850 TOP i 4830 Saphire :: Da li on vidi crossfire sa ovim novim PATCHOM 1.0 2.0,jer sam probao bez ovog novog patca i nije video,video je i dalje moju primarnu 4850 TOP a od 4830 ni da cuje! :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!! :: :: ::
Skinuo sam patch!!! i lep mi radi sa ovom mojom jednom 4850 TOP!!! 4830 je kod druga,probao sam kad nisam imao patch jer je to bilo dok jos nije bilo tog patcha,i i dalje nije video 2 kartice i bilo je ko da sam stavio ovu moju jednu 4850,ko da ne postoji 4830!!! Necu da maltretiram druga da vadi 4830 kartu iz kompa da dolazi do mene da probamo ako neko vec zna da li ce raditi ko pre ili ce biti poboljsanja!!! Sto se tice eksperimentisanja sve mi je jedno!!!
Ne brini PUFI, donecu ponovo kartu, skini PATCH pa se cujemo sutra:-)
:: E narode DA li GTA4 podrzava CROSSFIRE(odradio bih moju ASUS 4850 TOP i 4830 Saphire :: Da li on vidi crossfire sa ovim novim PATCHOM 1.0 2.0,jer sam probao bez ovog novog patca i nije video,video je i dalje moju primarnu 4850 TOP a od 4830 ni da cuje! :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!! :: :: ::
GTA4 mora da ti radi extra i sa jednom `samo` 4850-com.....ako ne radi onda nece puno popraviti nijedna druga a potovo ne 4830.Onda imas problema sa cpu, memorijom li ko zna cime.
Ajd uzdravlje :)
:: :: Da 2x4830,ali ja cu staviti 1x4850 ASUS TOP i 1x4830 SAPHIRE,to mora da bude extra!! :: :: Da,da,da,da ja sam probao crossfire bez ikakvog PATCHA,aj probacu da vidim sta ce se desitii kad ubacim 4830 i pustim gta,mora d ce raditi extra!! :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!! :: :: :: :: ::
To mora da radi na max podesavanjima laganica..meni je na slabijoj makini radila sve na max.
Ajd uzdravlje :)
:: Phenom 9550+ @2.71GH :: 4GB ddr :: 640Gbsata2 :: i ta 4850 asus to :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!! :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.