Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Burnout Paradise The Ultimate Box
STRANA 1 OD 1
TheBear Burnout Paradise The Ultimate Box 05.02.2009. 08:48 T15201

status: user
broj poruka: 6502
Ova voznje je prekjuce izasla za PC i odlicna je, jedna od boljih voznji u zadnje vreme koju sam igrao...

http://www.imagesforme.com/show.php/339562_BurnoutParadise2009020508342139.jpg
http://www.imagesforme.com/show.php/339563_BurnoutParadise2009020508344603.jpg
http://www.imagesforme.com/show.php/339560_BurnoutParadise2009020508332989.jpg
http://www.imagesforme.com/show.php/339559_BurnoutParadise2009020508332434.jpg
http://www.imagesforme.com/out.php/i339561_BurnoutParadise2009020508335485.jpg
http://www.imagesforme.com/out.php/i339196_BurnoutParadise2009020422012334.jpg
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar lepo,lepo...ali 05.02.2009. 09:29 #94702

broj poruka: 3992
koja je zahtevnost za igru...jer grafika stavrno `ebe kevu
na kojo ragi ceras ovo cudo(grafi)i koji ti je framerate...

rad je od coveka napravio majmuna

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Konfiguracija 05.02.2009. 10:42 #94716

broj poruka: 6502
AMD X2 5600+ @ 3,2Ghz (6400+)
Geforce 9600GT @ Default
2GB Ram Gail Black Dragon @ 800Mhz

Igram sve na Max sa 8xAA u 1680x1050 i imam oko 50-60FPS konstantno, tako da nije nesto zahtevna... A grafika je odlicna

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni ... 05.02.2009. 13:41 #94738

broj poruka: 4518
Odlicna je ....ALI..big time ALI ....GRID je majka jos uvek i nijedna druga voznja mu nije ni do haube... :)

Ajd uzdravlje :)

Dachman Grid 05.02.2009. 14:53 #94755

broj poruka: 630
Ne treba mesati babe i zabe tj. ne valja.Grid i Burnout nemaju ama bas nikakve slicnosti sem jedino sto se voze kola.Sve ostalo je apsolutno drugacije kao i sam koncept igre.
Osnova im je skroz drugacija,Grid je trka i pravljena kao simulacija prave voznje dok Burnout i nije trka uopste (nema protivnika).
@Ognjeni: pogledaj prvo kakav je Burnout pa onda daj komentar.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni Re: Grid 05.02.2009. 16:41 #94765

muhahah e moj care jesi ti upalio uopste burnout ili grid ? Burnout igram vec drugi dan a grid sa uzivanjem presao odavno.

NFS, GRID, BURNOUT....sve tri igre idu u isti kos i u istu kategoriju a da li se to nekom svidja ili ne njegova stvar....moja konstatacija ostaje Grid je majka

Tako da Dachman-e, kao sto bi rekao nas vrsni poznavalac Engleskog jezika Vuk Draskovic

DON`T MIX FROGS AND GRANDMOTHERS

:: Ne treba mesati babe i zabe tj. ne valja.Grid i Burnout nemaju ama bas nikakve slicnosti sem jedino sto se voze kola.Sve ostalo je apsolutno drugacije kao i sam koncept igre
:: Osnova im je skroz drugacija,Grid je trka i pravljena kao simulacija prave voznje dok Burnout i nije trka uopste (nema protivnika)
:: @Ognjeni: pogledaj prvo kakav je Burnout pa onda daj komentar.
SkyFire Re: Re: Grid 05.02.2009. 16:54 #94767

broj poruka: 18472
Ma nemas ti pojma

I Want to believe - The truth is out there

:: muhahah e moj care jesi ti upalio uopste burnout ili grid ? Burnout igram vec drugi dan a grid sa uzivanjem presao odavno
::
:: NFS, GRID, BURNOUT....sve tri igre idu u isti kos i u istu kategoriju a da li se to nekom svidja ili ne njegova stvar....moja konstatacija ostaje Grid je majka
:: Tako da Dachman-e, kao sto bi rekao nas vrsni poznavalac Engleskog jezika Vuk Draskovi
:: DON`T MIX FROGS AND GRANDMOTHER
:: Ajd uzdravlje :)
:: :: Ne treba mesati babe i zabe tj. ne valja.Grid i Burnout nemaju ama bas nikakve slicnosti sem jedino sto se voze kola.Sve ostalo je apsolutno drugacije kao i sam koncept igre
:: :: Osnova im je skroz drugacija,Grid je trka i pravljena kao simulacija prave voznje dok Burnout i nije trka uopste (nema protivnika)
:: :: @Ognjeni: pogledaj prvo kakav je Burnout pa onda daj komentar.
Ognjeni Re: Re: Re: Grid 05.02.2009. 16:56 #94768

idi i ljubi 295-cu bem te :)

:: Ma nemas ti pojma
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: muhahah e moj care jesi ti upalio uopste burnout ili grid ? Burnout igram vec drugi dan a grid sa uzivanjem presao odavno
:: ::
:: :: NFS, GRID, BURNOUT....sve tri igre idu u isti kos i u istu kategoriju a da li se to nekom svidja ili ne njegova stvar....moja konstatacija ostaje Grid je majka
:: :: Tako da Dachman-e, kao sto bi rekao nas vrsni poznavalac Engleskog jezika Vuk Draskovi
:: :: DON`T MIX FROGS AND GRANDMOTHER
:: :: Ajd uzdravlje :)
:: :: :: Ne treba mesati babe i zabe tj. ne valja.Grid i Burnout nemaju ama bas nikakve slicnosti sem jedino sto se voze kola.Sve ostalo je apsolutno drugacije kao i sam koncept igre
:: :: :: Osnova im je skroz drugacija,Grid je trka i pravljena kao simulacija prave voznje dok Burnout i nije trka uopste (nema protivnika)
:: :: :: @Ognjeni: pogledaj prvo kakav je Burnout pa onda daj komentar.
Dachman Grid i Burnout 05.02.2009. 17:09 #94772

broj poruka: 630
Igrao sam i Grid , a igram i ja od juce Burnout i nikako ne vidim nista slicnog u njima.Niti ih mogu staviti pod isti kos.Grid je fenomenalna igra,ne kazem da nije,niti da si ti rekao nesto pogresno,samo hocu reci da ih ne mogu bas porediti jer su skroz drugog tipa.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs