Ne treba mesati babe i zabe tj. ne valja.Grid i Burnout nemaju ama bas nikakve slicnosti sem jedino sto se voze kola.Sve ostalo je apsolutno drugacije kao i sam koncept igre. Osnova im je skroz drugacija,Grid je trka i pravljena kao simulacija prave voznje dok Burnout i nije trka uopste (nema protivnika). @Ognjeni: pogledaj prvo kakav je Burnout pa onda daj komentar.
muhahah e moj care jesi ti upalio uopste burnout ili grid ? Burnout igram vec drugi dan a grid sa uzivanjem presao odavno.
NFS, GRID, BURNOUT....sve tri igre idu u isti kos i u istu kategoriju a da li se to nekom svidja ili ne njegova stvar....moja konstatacija ostaje Grid je majka
Tako da Dachman-e, kao sto bi rekao nas vrsni poznavalac Engleskog jezika Vuk Draskovic
DON`T MIX FROGS AND GRANDMOTHERS
Ajd uzdravlje :)
:: Ne treba mesati babe i zabe tj. ne valja.Grid i Burnout nemaju ama bas nikakve slicnosti sem jedino sto se voze kola.Sve ostalo je apsolutno drugacije kao i sam koncept igre :: Osnova im je skroz drugacija,Grid je trka i pravljena kao simulacija prave voznje dok Burnout i nije trka uopste (nema protivnika) :: @Ognjeni: pogledaj prvo kakav je Burnout pa onda daj komentar.
:: muhahah e moj care jesi ti upalio uopste burnout ili grid ? Burnout igram vec drugi dan a grid sa uzivanjem presao odavno :: :: NFS, GRID, BURNOUT....sve tri igre idu u isti kos i u istu kategoriju a da li se to nekom svidja ili ne njegova stvar....moja konstatacija ostaje Grid je majka :: :: Tako da Dachman-e, kao sto bi rekao nas vrsni poznavalac Engleskog jezika Vuk Draskovi :: :: DON`T MIX FROGS AND GRANDMOTHER :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: Ne treba mesati babe i zabe tj. ne valja.Grid i Burnout nemaju ama bas nikakve slicnosti sem jedino sto se voze kola.Sve ostalo je apsolutno drugacije kao i sam koncept igre :: :: Osnova im je skroz drugacija,Grid je trka i pravljena kao simulacija prave voznje dok Burnout i nije trka uopste (nema protivnika) :: :: @Ognjeni: pogledaj prvo kakav je Burnout pa onda daj komentar.
:: Ma nemas ti pojma :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: muhahah e moj care jesi ti upalio uopste burnout ili grid ? Burnout igram vec drugi dan a grid sa uzivanjem presao odavno :: :: :: :: NFS, GRID, BURNOUT....sve tri igre idu u isti kos i u istu kategoriju a da li se to nekom svidja ili ne njegova stvar....moja konstatacija ostaje Grid je majka :: :: :: :: Tako da Dachman-e, kao sto bi rekao nas vrsni poznavalac Engleskog jezika Vuk Draskovi :: :: :: :: DON`T MIX FROGS AND GRANDMOTHER :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: Ne treba mesati babe i zabe tj. ne valja.Grid i Burnout nemaju ama bas nikakve slicnosti sem jedino sto se voze kola.Sve ostalo je apsolutno drugacije kao i sam koncept igre :: :: :: Osnova im je skroz drugacija,Grid je trka i pravljena kao simulacija prave voznje dok Burnout i nije trka uopste (nema protivnika) :: :: :: @Ognjeni: pogledaj prvo kakav je Burnout pa onda daj komentar.
Igrao sam i Grid , a igram i ja od juce Burnout i nikako ne vidim nista slicnog u njima.Niti ih mogu staviti pod isti kos.Grid je fenomenalna igra,ne kazem da nije,niti da si ti rekao nesto pogresno,samo hocu reci da ih ne mogu bas porediti jer su skroz drugog tipa.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.