Konacno sam nabavio GTA4, super deluje.............E sad, kad hocu da snimim igru on mi kaze da moram na server i da otkucam product key, e sve bi bilo OK ali ja prilikom instalacije igre nisam ubacivao nikakav product key, tako da ne znam koji je. Kad odem na ra_or1911 LaunchGtaIV on krene sa ucitavanjem product keya ali se ukoci i napise da mi hvali binkw32.dll, ali ja imam taj dll, zasto ga onda trazi. Postoji li neka sansa da se zaobidje to, ili ako neko ima ispravan prod key moze i da mi da. Bas sam se nameracio da je igram, kad ono cvrc:) Inace igram je na E6400@3.6, 4gb ddr2@900 i gigabyte 4850 512mb.... i ne ide bas sjajno i veoma brzo zauzme svih 512mb na kartici, a zauzece procesora je 96%, e to mi ni crysis nije radio:)
Takodje ce ti trebati `multivitamin` da to potera ali ne svaki, neki nerade a ima jedan koji radi ali ponekad izaziva ljuljanje kamere. Sa novim patchom ces dobiti bar 5 frejmova vise.
Ima jos jedan posle tog, jbg nisam zapamtio link ime fajla GTAIV_Patch_V2.exe dobio sam 10 frameova sigurno. Ma izguglaj naci ces ga sigurno. Pa probaj.Instalirao sam bar 4 puta gta i na kraju sam ga poterao daradi kako treba, skinuo sam novi netframework 3.5, novi xlive games fro windows i to sad radi ko zmaj.
E sad neznam zasto bi neko radio extra lose a nekome extra dobro uglavno znam da je ver 1.01 kod mene pravila probleme sa brzinom a ovo je verovatno 1.02 ver u narodu poznata kao V2. GTAIV u gradu ima izmedju 20 i 45 frejmova a van grada natera do 60.
Ovakvih pitanja je bilo najmanje 20 puta,ne valja ti krek sto se tice ljuljanja kamere,iskrekuj sa RAZOR 1911 krekom,a ovo za OFLINE profil ti je rekao zandarm!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.