Perfect world - Neki na forumima kazu da lje bolja od wow-a, ja wow nisam igro a ovo sam tek poceo (lvl 11 wizard) neznam kakav je pvp, ali sto se tice questova ima ih dosta i exp. se lepo dobija ako se oni resavaju, mapa je ogromna, igra je radjena po knjizi lici malo na LOTOR ali u svom svetu.Grafika je dobra za mmorpg, download preko 2gb, server je u evropi mali ping, moze da se pliva, leti ,skace u igri, totalna sloboda.Izasla prvo u Japanu a u sep.2008 prevedena i za Evropsko trziste, ima malih bagova ali nisu toliko strasni.Nema tutorijal pa ko nije igro ovakve igre malo teze ce da se snadje ali na netu ima dosta uputstava ako se malo koristi google sve ce da bude jasno.
Metin 2 - stara igra dx8.0 grafika za danasnje trendove -1 ali igra ima dusu i veliku populaciju ljudi sa balkana cak 3-4 guilda sa po 30 i vise clanova.Download 600mb.Odlican pvp sistem malo zauzima internet saobracaj moze da radi torrent i igra zajdeno (dovoljno joj je 5-10kb/sec da radi )Nema tutorijal pa ko nije igro ovakve igre malo teze ce da se snadje ali na netu ima dosta uputstava ako se malo koristi google sve ce da bude jasno.Odlican forum sa dosta ljudi i objasnjenjima.Od 30 lvl solidan pvp ali do zla boga tesko dobijanje exp. ako nemate nekog u grupi da igra sa vama(ako ste Shaman ili Sura).Obavezno procitati tutorial na linku gore.
Vredi probati ove dve igre za sad sam to iskopo( neki kazu da je guild wars bolji al on se naplacuje )
:: Sad u beta fazu kao sto nesto stoji na sajtu ili jok?IGra je vrlo dobr :: :: ::
Igra je open beta znaci stalno se radi na njoj tako da se bagovi stalno ispravljaju nesto koa linux, inace je igriva 100% i nece poceti da se naplacuje.
Guild wars trazi licence key ili ativation key, koji se naplacuje ili se deli kad su promocije a dolazi sa diskom koji se kupuje.
aaa pa ok to jeste.ali kad je jednom kupis posle picis gratis.u svakom slucaju veruj mi kad ti kazem da zamena za WoW ne postoji.isto tako placa se sa razlogom i vredi svaku paru.ja sam prestao odavno ali vidim da mi je acc i dalje nataknut :D cya
WOW je dosadan ako igras na nekim privatnim sranjima, a i covek se smori dok heal-uje one war klase u raid-u, a dok se levelujes, dok nadjem kripa treba mi 2 sata,...
perfect world ne znam, moracu da probam... [mada mu je ime zaista ironicno ako je u beta fazi...:))) ] igrao sam metin2, i ako nemas nekoga da ti pomaze u levelovanju, bogme ima da se smoris posle 20og nivoa...:(
pogledajte i ovo, mozda vam se dopadne... http://www.cabalonline.com/ [pa onda kliknes na ona mala slova na dnu `enter cabalonline.com` :))) ] znaci ono sto sam video iz igre je bruka, do pre mesec ipo dana bila je dostupna samo ljudima iz amerike, i taman postane dostupna i za evropu, kad meni doslo vreme da iscupam kabl od neta zbog ispita...:(( baxuz. tako da ne mogu reci kakva je, igrao sam samo sat vremena i ucinila mi se ok.:)
:: perfect world ne znam, moracu da probam... [mada mu je ime zaista ironicno ako je u beta fazi...:))) :: igrao sam metin2, i ako nemas nekoga da ti pomaze u levelovanju, bogme ima da se smoris posle 20og nivoa...: :: :: pogledajte i ovo, mozda vam se dopadne.. :: http://www.cabalonline.com/ [pa onda kliknes na ona mala slova na dnu `enter cabalonline.com` :))) :: znaci ono sto sam video iz igre je bruka, do pre mesec ipo dana bila je dostupna samo ljudima iz amerike, i taman postane dostupna i za evropu, kad meni doslo vreme da iscupam kabl od neta zbog ispita...:(( baxuz. tako da ne mogu reci kakva je, igrao sam samo sat vremena i ucinila mi se ok.: :: :: Nikola :: every day 4 us something new.. :: ::
Perfect world , mije BETA nego OPEN BETA sto znaci da svi igraci ucestvuju u nadogradjivanju igre, igra mislim nikad nece izgubiti u nazivu OPEN BETA jer nikad nece prestati da se razvija(osim ako ne prestane interesovanje za nju), ja sam poceo da je igram pre 15 dana i nisam primetio ni jedan bag.
Sto se tice metina2 tu si 100% upravu ja sam se smorio oko 30 lvl(wizad) jer je lvl-ing 100% tezak i dosadan, racuno sam treba da igram 2 dana sam da bih dosao do 31 lvl-a, a questovi su bagoviti do zla boga (UK verzija), neki cak i nemogu da se rese.
Sto se tice Cabal-a jel ta igra lici na Metin2 game sistem ili na Perfect world.(metin je dinamicniji sto se combat-a tice(nemozes da pusis i da se bijes, dok je pw malo opusteniji),meni na onom video snimku lici na metin ali malo prepakovan da lepse izgleda.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.