Imam mi drug sledecu masinu: AMD SEMPRON 2800+ 2.5GB DDR2 MSI NEKA PLOCA SA INTEGRICANOM 6100 HDD 80G SATA GE FORCE 8600GT ASUS 512MB DDR2 SA OGROMNIM KULEROM
I TO JE TO,DA LI BI NA OVOME RADILE NOVE IGRICE I NAJBITNIJE JE GTA4
Zbog te sotone od procesora, sve low i po koji medium i min view distance. 1024 x 768 i ni makac dalje. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Zbog te sotone od procesora, sve low i po koji medium i min view distance :: 1024 x 768 i ni makac dalje :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Naravno da bi ali tebi je ipak UZASNO potreban bolji procesor...
========== BLEJA:)))
:: el bi bilo nekog poboljsanja kad bi stavio u taj racunar PALIT 9600GT SONI :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!! :: :: :: :: ::
Ako nece menjati procesor u skorijoj buducnosti,jacu karticu od 8600gt nema smisla ubacivati...Ako hoce da menja procesor uskoro,onda mu stavi grafiku 9600gt sada,a procesor kad skupi kintu...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: Ma nije to moje ,to mi od ortaka iz kraja,aj videcu verovatnu cu mu staviti tu 8600!! :: :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!! :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.