Naime, image najnormalnije učitam u PowerISO i otvara se autorun prozor. Kada kliknem na instalaciju ništa se ne dešava, a prozor i dalje stoji. Pokušavao sam i manuelno iz diska, ali mi ništa na disku ne prepoznaje. Za Setup.dll me pita čime želim da otvorim fajl, nijedan ReadMe neće da se otvori... Šta li može biti problem?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Prijatelju imas Rar i preko njega otvori iso i raspakuj celu igru na hard!Onda samo pokrenes klasicno instalaciju preko instal exe file i to je to..Prosto kao pasulj! Nemoj zaboraviti da ides na compatibility tj da exe stavis pod vista da ga tako vidi za svaki slucaj.. Odlicna igra!
I Want to believe - The truth is out there
:: Nažalost, koristim Win 7 i ne mogu da instaliram Daemon.. :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
Neće da se pokrene instalacija uopšte. Kaže nije validna aplikacija ili šta god već. Setup neće u compatibility sa Vistom pa da se svet ruši...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: Prijatelju imas Rar i preko njega otvori iso i raspakuj celu igru na hard!Onda samo pokrenes klasicno instalaciju preko instal exe file i to je to..Prosto kao pasulj :: Nemoj zaboraviti da ides na compatibility tj da exe stavis pod vista da ga tako vidi za svaki slucaj. :: Odlicna igra :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Nažalost, koristim Win 7 i ne mogu da instaliram Daemon.. :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: I Don`t Know What That Means :: :: :: ::
Ako si uradio ovako kako sam ti rekao onda nece zbog W7,nista drugo..Ja sam se bas iz slicnih razloga vratio na XP!
I Want to believe - The truth is out there
:: Neće da se pokrene instalacija uopšte. Kaže nije validna aplikacija ili šta god već. :: Setup neće u compatibility sa Vistom pa da se svet ruši.. :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: :: :: Prijatelju imas Rar i preko njega otvori iso i raspakuj celu igru na hard!Onda samo pokrenes klasicno instalaciju preko instal exe file i to je to..Prosto kao pasulj :: :: Nemoj zaboraviti da ides na compatibility tj da exe stavis pod vista da ga tako vidi za svaki slucaj. :: :: Odlicna igra :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nažalost, koristim Win 7 i ne mogu da instaliram Daemon.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: :: I Don`t Know What That Means :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.