Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Left 4 dead проблем!
STRANA 1 OD 1
MilivojeS Left 4 dead проблем! 31.01.2009. 21:45 T15085

status: user
broj poruka: 439
До руку ми је дошла игра Left 4 dead. Инсталирао сам је и почео. У `singlu` неко време ради савршено, а онда приликом једног од налета оних монструма одједном излети и угаси се сама од себе. Напомињем да се искључење игре без икаквог обавештења не догађа приликом сваког налета монструма, већ неочекивано! Ово ми се није догађало ни са једном игром. Шта може да буде? Дакле, не `повуче` се у Taskbar, већ се сасвим искључи. И још једно питање. Постоји ли могућност за save game, јер је нисам у склопу игре нашао?
Хвала пуно.

ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliBaneBG Jok. 31.01.2009. 23:13 #93763

broj poruka: 487
Pa jel ti je dovoljno jak komp? Nema savegame. Samo pikas. Ionako mozes da igras koji hoces nivo...
Probaj sa drugim lekom ili tako nesto...sta znam.

==========
BLEJA:)))

MilivojeS Е4400, 2 ГБ, 8600 ГТ... 31.01.2009. 23:52 #93773

broj poruka: 439
Ма, јесте рачунар довољно јак, погледао сам, препоручену конфигурацију, а лека није ни било посебно, проста инсталација, једном кликнеш на `инстал` и готово! Баш је чудно, да нико није играо и да му се ово није дешавало. Или га мрзи да каже?

ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!

MaliBaneBG Re: Е4400, 2 ГБ, 8600 ГТ... 01.02.2009. 00:01 #93774

broj poruka: 487
Zao mi je brate, nemam pojma sta da ti kazem, ni ja ni ovi koje znam se nismo sretali sa time...Sve najbolje u resavanju. PoZ

==========
BLEJA:)))

:: Ма, јесте рачунар довољно јак, погледао сам, препоручену конфигурацију, а лека није ни било посебно, проста инсталација, једном кликнеш на `инстал` и готово! Баш је чудно, да нико није играо и да му се ово није дешавало. Или га мрзи да каже?
::
:: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН
dcosin re: 01.02.2009. 01:59 #93791

broj poruka: 61
Ja sam igrao bas jednu takvu ripovanu verziju ali me je igra brzo smorila pa sam batalio, ali mi zaista za svo to vreme nije ni jedan jedini put pukla. Mozda nisam igrao dovoljno dugo. Vidim da ima po netu dosta ljudi sa takvim problemom, jedno od resenja za nvidiu je instalacija starijih 178.xx drajvera. Jos jedno od resenja je da upises u konzoli `mat_queue_mode 0`. Probaj nesto od toga, a u svakom slucaju po netu ima dosta o tome po forumima pa proguglaj.
gman igrao 01.02.2009. 10:41 #93823

broj poruka: 1111
i na mnogo starijoj masini i na mnogo jacoj
i igra radi savrseno, uostalom kao i sve sa source enginom
probaj da sines neku drugu verziju

ulsi

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs