poz svima .situacija glasi ovako ...Mashine su ekstra sa dobrom graf kartcom (pricam o igraonici) ali imam porb od kada smo ubacili novih 5 caunter nam sece firwalovi pogaseni sve namesteno kao na prethodnih 15 ali id alje secka ,,Pomoc
secka i lan i net cak player se krece brze i brze puca i brze relouduje amo .. a i u lanu i nanetu lepo radi i onda seckanje na 1 sec i nastravi iritantno do bola neznam sta da radim
Verovatno ti se usetao neki virus...nisi naveo antivirus koji koristis na racunarima,moja topla preporuka ti je nod32...malo zauzima ram memoriju a efikasno cisti sistem i otklanja sve veoma lako bes nekog smaranja kao na kasperskom itd. Znaci verovatno su virusi...poz
viirus nije jer su masine nove nisu ni na net izasle a seckalo nam ..smao gore navedeno podsavanje u biosu i resen prob ..zasto kako nemaam pojma ali sad araadi prebija ..i ne masina nije ta nego su 8400 intel sa grafuljom 4670 ali unapred hvala svima .hvala svima sto su pokusali da pomognu a nadam se da sam i ja nekom pomogao posto sam cuo da dosta ljudi ima slican prob kuci ...jos jednom hvala
Namoras biti poveza na netu da zaradis viruse...moguce da si ubacio to nelegalnim softverom...preispitaj sve jos jednom ali to je verovatno jer druga opcija ne postoji s ozirom da je cs stara igra koja radi i na najslabijim masinama...znaci virusi na dvd-u NAJVEROVATNIJE!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.