Sve je ok,lepo se instalira krek,tra la la la la...kad treba da krenem solo play_new mission_nece ni da cuje...citao sam na nakom forumu da je fazon s neki profilima kako uraditi to!?HWALA UNAPRED!!!
pa nadji cod5 i skini lek za igru odatle pa probaj onda.
Online Profil ti ne treba samo klikni na cancel, pa na no, server moze rucno da ukucas preko konzole (/connect `ip srvera:port`) ili da se kacs preko npr. xfire-a(www.xfire.com)
Za pozicije folder je sakriven(hidden) pa moras da nemestis da ti prikazuje skrivene fajlove i idi na
C:Documents and SettingsAdministratorLocal SettingsApplication DataActivisionCoDWaW
tu se nalaze snimljene pozicije i online statistike ako i svi lvl-li koje si dobio sa oruzijem u multiplayer-u.
Vidim imate probleme sa COD5 ,a imam i ja i to jedan cudan bas , kad pokrenem igru nakon instalacije i kreka , dugo mi ucitava intro , i onda kad udje u igru kad ucitavam prvi nivo isto dugo traje , a onda sledi najveci problem kad predjem drugu misiju i dok ucitava trecu izbaci me na DESKtop i kaze nesto DX3D nesto tako i nece da radi .
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.