Skinuo sam preko torrenta ovu igricu pre dva dana.Instalirao sam je namestio grafiku...sve radi lepo,ne secka,ne koči...Igram jedno 3,4min.dođem do određene scene borbe i tu ukoči!Muzika ide,slika stoji.Može da se uđe u meni i to je sve.Prvo sam mislio da je do rezolucije,smanjim na minimum,i opet zabije u toj istoj sceni.Nisam skidao nikakav crack ni patch...Instalirao sam i radi????Da li je neko imao sličan problem-treba li mi neki crack ili patch? OS je Windows 7000.Hvala unapred na pomoći...
ako pricas o novom Princ of Persia, slobodno nemoj da se trudis...igra je tako njesra, monotona i bedna...scene borbi su lose...apsolutno nije vredna downloada...bolje uzmi neki od starijih delova...
nema crack, postoji ja mislim samo SKIDROW verzija i nema crack, verovatno igra nije imala ozbiljniju zastitu, ne znam do cega moze da bude meni radi normalno samo brzo smori kao i sve Ubisoft igre u poslednje vreme.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.