-kada instaliram gta4 pise mi fatal eror ja lepo procitam upustvo i izbrisem igru i sve ponovo po upustvu i ono ope fatal eror posle sam otiso kod druga i od njega narezao posto njemu radi igra i ponovo sve po upustvu instaliram ali igra mi ne radi FATAL EROR -imam windows xp service pack3 -konfa mi je. amd 5200+ 2.71ghz, ati msi 3850 256ddr3 256bit-a,2gb ram-a,biostar nf520 a2 te
Procitaj mail i odgovori mi. GTA ima bag sa XP-om i moras da mu promenis odredjene vrednosti u registry-ju, posle toga ce da radi normalno, tako je bilo kod mog ortaka.
Sto se tice patch-a, ne nadaj se jer su pirat jako lose uradili i ima puno bagova. Preporucljivo je ugrati u rezoluciji 1024, kako bi imalo sto manje bagova, drugo, snimaj cesto, ume da se desi odjednom Fatal erorr i izadje ili se desava da samo napise GTA4 not responding. Takodje imas misiju sa internet caffe-om da nece da koristi komp, mozes do sutra da stiskas `E`, ali nista tako da isto moras da restartujes i load-ujes 100 puta dok se igra ne smiluje... I da ukoliko baguje kamera, izadjes i u djes u igru ponovo i to je to. Moze da se desi da baguje ponovo, ali nece vise od 3 puta.
Sve je to dobro i grafika i ploca i procesor i sistem samo ti ne valja krek,probaj sa RAZOR 1911,onn je najbolji i neces se kasnije plasiti da ti zaigra ekran od loseg kreka,skini ga sa MININOVE sa torenta,iam ih puno,rado bi tih ga poslao mailom ali je mail do 10 mb a krek je 13MB!!!
@SPIKE@ uz dobar krek nema uopste takvih bagova kao sto rece,verovatno imas ono prvo govno od kreka,ja sam igru presao sa razorom i nikad mi nije nista zaseckalo niti izaslo iz igre!!!
tu samo krek ne valja....instalirao sam je ponovo sa istim krekom i kad kliknem dva puta na ikonu on mi otvori kao onaj sistem ono crnu tu ceka 2-3min otvori mi social club ija na play i on oce da me baci na net i tu ponovo FATAL EROR...drug je instalirao igru sa ovim krekom i njemu radi...u svakom slucaju hvala skinucu krek pa cu da javim sta sam uradio
hvala ljudi pufi hvala na pomoci skinuo sam krek i radi al mi secka ne verujem da je do rama i do procesora jedino moze da bude do grafe a tamo pise da je minimum x1900 ne razumem sto???
Posto kazes da ti secka, uzmi i u opcijama imas da izaberes da ti uradi benchmark i pogledaj koliko ti jede komp, recimo meni sa Vistom, kad upalim GTA koristi 3 GB rama od 4, ali kazem ti uradi benchmark i vidi koliko ti `jede` masinu i onda na osnovu toga malo smanji grafu i slicno i video si kod grafe da ti pise koliko ti grafickog rama zauzima, ako ti zauzima max grafu, probaj malo da je smanjis...
MA sta lupas,meni GTA4 BENCMARK radi extra ide ko voda,niko nikoga ne jede sve radi extra na rezoluciji 1650x1080,medium,very high,ovo dole mi je na 40,ova dva ispod na 100,i ono poslednje mi je na 16,sve ide ko voda!!!
Konfa je: AMD Phenom X4 9550 OC 2.8GHz BIOSTAR TA790GX A2+ 4GB DDR2 640GB SATA 2 ATI 4850 ASUS TOP 1024MB GLACIATOR CHIEFTEC 650W MODULAR I CHIEFTEC GX-01 CASE
Ne radu tu zato sto nemash SP3, ali to se resava u 2 poteza. Idesh na ikonicu desni klik propertis, i tamo gde pise compatibility idesh na windows 2000 i igrica radi. Ja je igram kod mene na XP SP2. p0zdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.