those were the days, my friend... igra zbog koje su me cudno gledali na poslu, zbog koje sam zapostavio devojku i drustvo, koja mi je degradirala higijenske navike... ako neko zna o cemu pricam, zna i da igra nikad nije dobila dostojnog naslednika. posle njegovog kompleksnog ukusa, oblivion je dosao kao limunada, fallout kao puding od vanile... sta igrati 2009. sto ima makar malo tog smeka? ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Nisam tada imao posao (nemam ni sada:) ali jesam devojq...i jesam drustvo...i vala cudno su me gledali...:) JOJ koliko je to dobra igra... Ponovo sam je presao pre nekih dinu dana...I pre nekih 7 meseci uzeo novu masinu ali jos uvek nisam pikao Oblivion i Fallout 3, nisam imao snage posle nekih 2 meseca NEPREKIDNOG igranja Morrowinda...Stvarno igra za pamcenje, postavila je standarde koje po mom misljenju niko nije oborio...Rekli su mi ortaci da je bolja od Obliviona ali ne znam za Fallout doduse...
========== BLEJA:)))
:: those were the days, my friend... igra zbog koje su me cudno gledali na poslu, zbog koje sam zapostavio devojku i drustvo, koja mi je degradirala higijenske navike... ako neko zna o cemu pricam, zna i da igra nikad nije dobila dostojnog naslednika. posle njegovog kompleksnog ukusa, oblivion je dosao kao limunada, fallout kao puding od vanile... sta igrati 2009. sto ima makar malo tog smeka :: _____________________________________________________________________ :: *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
mene su do skoro cudno gledali jer sam bio WoW fan i igrao koliko sam mogao ali vise ne... trenutno skidam cabal online pa da vidimo kakva je to igra.privlace me online igre.. fallout 3 sam presao a mastam vec neko vreme o oblivionu online samo kad bi postojao... a sve jedno kad su detalji u pitanju Gothica 3 je nepre*ebiva..
Ja sam pikao samo Gothic 2 ali i to je do jaja:) Obrati paznju na PerfectWorld, Archlord (cini mi se tako da se zove:) i obavezno Last Chaos:)!!!
P.S. Jel to Diorama-Belle, Panes of Glass, Advance, Photo...?XD
:: mene su do skoro cudno gledali jer sam bio WoW fan i igrao koliko sam mogao ali vise ne... trenutno skidam cabal online pa da vidimo kakva je to igra.privlace me online igre.. fallout 3 sam presao a mastam vec neko vreme o oblivionu online samo kad bi postojao.. :: a sve jedno kad su detalji u pitanju Gothica 3 je nepre*ebiva..
Gothic 3 mislis na gameplay detalje ili na izgled igre? koliko znam, ne moze mi da prismrdi morrowindu sto se tice lorea i gameplaya, vise je hack&slash? nema veze, turio sam da se skida nemas mozda link za Gothic 3 Collector`s Edition, ne nadjoh ga? ako imas, daj na piromanxxx@gmail.com ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
imho, igre tipa oblivion i fallout su napravljene za siri auditorijum, za ljude kojima je morrowind `sav braon i samo pesacis kroz pustinju`, mnogo ranije se razvije prica, nema onog provaljivanja sta i kako, sve ti se samo kaze. ne znam za tebe ali ja sam imao svesku sa beleskama, zvrljotinama mape, semama.... e takvu igru trazim!!!! ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Taj fazon, meni je komp bio okruzen papiricima sa imenima mesta, likova, knjiga, ma svega...To je recimo dobro odradjeno u NWN, imas u Journal-u ono za beleske i laganina...:) A za Morrowind sam imao i neq mapu sto sam skinuo sa neta, skroz je dobra bila, sve je bilo popisano...mada mi ni to nije puno pomoglo u nekim slucajevima...XD I imao sam semu, gde ide silt strider, odakle polazi i isto to za brodice, pa onda uzajamnu semu ta dva... Ma zlo je igra...:)
:: imho, igre tipa oblivion i fallout su napravljene za siri auditorijum, za ljude kojima je morrowind `sav braon i samo pesacis kroz pustinju`, mnogo ranije se razvije prica, nema onog provaljivanja sta i kako, sve ti se samo kaze. ne znam za tebe ali ja sam imao svesku sa beleskama, zvrljotinama mape, semama.... e takvu igru trazim!!! :: _____________________________________________________________________ :: *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj toren :: ::
razumeli smo se :) a expanzije? ako je morr 10/10 koliko dajes expanzijama? ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
:: Taj fazon, meni je komp bio okruzen papiricima sa imenima mesta, likova, knjiga, ma svega...To je recimo dobro odradjeno u NWN, imas u Journal-u ono za beleske i laganina...: :: A za Morrowind sam imao i neq mapu sto sam skinuo sa neta, skroz je dobra bila, sve je bilo popisano...mada mi ni to nije puno pomoglo u nekim slucajevima...XD :: I imao sam semu, gde ide silt strider, odakle polazi i isto to za brodice, pa onda uzajamnu semu ta dva.. :: Ma zlo je igra...: :: :: :: ========= :: BLEJA:)) :: :: :: imho, igre tipa oblivion i fallout su napravljene za siri auditorijum, za ljude kojima je morrowind `sav braon i samo pesacis kroz pustinju`, mnogo ranije se razvije prica, nema onog provaljivanja sta i kako, sve ti se samo kaze. ne znam za tebe ali ja sam imao svesku sa beleskama, zvrljotinama mape, semama.... e takvu igru trazim!!! :: :: _____________________________________________________________________ :: :: *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj toren :: :: :: ::
e, sad mi je drugar dao link za morrowind modove, ima high quality texture, nove gradove itd. http://www.morrowind-mod.com/ ne mogu da verujem da se ovo desava, ali PONOVO pocinjem da igram MORROWIND!!! ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Igrao sam (i presao) 1,3 i 4 Elder Scrolls. Jedino drugi nisam jer nisam imao masinu za njega a i zato sto su ga bagovi ubili. Morrowind je bio dragulj, tu nema price, ali s ozbirom da sam presao Trbunal i Oblivion, mogu da ti kazem da za moj ukus nije tolika razlika, ALI...postoji jedna generalno velika razlika, narocito ce tebi (mozda) smetati, a to je sto ti je u Oblivionu sve automatski oznaceno. To naravno ubija element istrazivanja i misterije, itd. Balans je dosta nerealan. Koliko god da si jak, u vecini slucajeva to se nece videti. Ali brate, ako to mozes da prevazidjes, a trebalo bi da mozes (jer bolje igre u toj sferi nema posle Morrowinda), bice ti dosta stvari zanimljive. Sledeci deo Elder Scrolls izlazi ove ili sledece godine, najavili su ga prosle godine. Takvih igara nece vise biti jer traze mnogo finansija i ogromne timove da bi danas mogle da izgledaju kao Elder Scrolls. `ebiga... Evo, recimo zato je `propao` Elveon, i jos neke igre. Nije bilo sponzora (izmedju ostalog). Ja bi voleo jednom u zivotu da vidim First Person RPG iz Tolkinovog sveta...
posle nekih godinu dana igranja završio sam oblivion i odigrao sve osim nekih 10 zadataka i mislim da ni u jednoj igri nisu uspeli da naprave toliko ko nije probao mislim da ne može da poredi fallout i oblivion
Izlazi ti nesto tog tipa RPG sa gospodarom prstenova, ne znam kako se zove igra, a imas i igru Lord of the Rings return of the king, jel mozes da mi posaljes save za Crysis Warhead. Mail gile93.ilic@gmail.com,...
Pozdrav!
:: Igrao sam (i presao) 1,3 i 4 Elder Scrolls. Jedino drugi nisam jer nisam imao masinu za njega a i zato sto su ga bagovi ubili. Morrowind je bio dragulj, tu nema price, ali s ozbirom da sam presao Trbunal i Oblivion, mogu da ti kazem da za moj ukus nije tolika razlika, ALI...postoji jedna generalno velika razlika, narocito ce tebi (mozda) smetati, a to je sto ti je u Oblivionu sve automatski oznaceno. To naravno ubija element istrazivanja i misterije, itd. Balans je dosta nerealan. Koliko god da si jak, u vecini slucajeva to se nece videti. Ali brate, ako to mozes da prevazidjes, a trebalo bi da mozes (jer bolje igre u toj sferi nema posle Morrowinda), bice ti dosta stvari zanimljive. Sledeci deo Elder Scrolls izlazi ove ili sledece godine, najavili su ga prosle godine. Takvih igara nece vise biti jer traze mnogo finansija i ogromne timove da bi danas mogle da izgledaju kao Elder Scrolls. `ebiga... Evo, recimo zato je `propao` Elveon, i jos neke igre. Nije bilo sponzora (izmedju ostalog). Ja bi voleo jednom u zivotu da vidim First Person RPG iz Tolkinovog sveta.. :: :: life`s a bitch...and then you die :: ::
Brate, popizdeo sam...Skoro sam morao da instaliram windows, i tek veceras skapiram da vise nemam save game za warhead!!! Znaci POPIZDEO SAM!!! Ladno sam znao da sam NESTO zaboravio! A to je da backupujem save za igru!! Igracu ga ponovo sa nekom jacom karticom...nemam zelju da ga igram od pocetka, bez obzira na to sto nisam toliko daleko stigao. A da li mozda znas gde ih snima (documents and settings ili...?)
Nikada nisam nabavio i odigrao Tribunal...kakav je uopste? Ne znam ni o cemu se radi:(... Hvala za link, izgleda da cu i ja da krenem ponovo:)!!! Drugari su mi rekli da je najveci problem sa Oblivionom to sto okolina leveluje sa tobom...tako da to MORA da je TEZAK smor...jbg... A inace mozda mislis na LOTR Conquest, imam ga:)!!!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Brate, popizdeo sam...Skoro sam morao da instaliram windows, i tek veceras skapiram da vise nemam save game za warhead!!! Znaci POPIZDEO SAM!!! Ladno sam znao da sam NESTO zaboravio! A to je da backupujem save za igru!! Igracu ga ponovo sa nekom jacom karticom...nemam zelju da ga igram od pocetka, bez obzira na to sto nisam toliko daleko stigao. A da li mozda znas gde ih snima (documents and settings ili...? :: :: life`s a bitch...and then you die :: ::
tribunal? pa, glavna razlika (tj. minus) u odnosu na morr je sto se radnja desava u palati, znaci prostorno je ogranicen. nije kao blood moon... onako, par zanimljivih questova, `dvorske intrige` itd. igriv, ali nista posebno ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
:: Nikada nisam nabavio i odigrao Tribunal...kakav je uopste? Ne znam ni o cemu se radi:(.. :: Hvala za link, izgleda da cu i ja da krenem ponovo:)!! :: Drugari su mi rekli da je najveci problem sa Oblivionom to sto okolina leveluje sa tobom...tako da to MORA da je TEZAK smor...jbg.. :: A inace mozda mislis na LOTR Conquest, imam ga:)!! :: :: ========= :: BLEJA:)) :: ::
Ej ma nema veze ne moras zbog mene da instaliras igru, a ako si uradio sistem neces ga vise naci snima u My documents/My games/Crysis Warhead, tako barem na Visti ali kad uradis sitem izbrise ti sve iz dokumenata, ionako moram da odnesem nekom drugu pa cu kod njega to malo preci i snimiti, u svakom slucaju hvala!!!
Pozdrav!
:: Brate, popizdeo sam...Skoro sam morao da instaliram windows, i tek veceras skapiram da vise nemam save game za warhead!!! Znaci POPIZDEO SAM!!! Ladno sam znao da sam NESTO zaboravio! A to je da backupujem save za igru!! Igracu ga ponovo sa nekom jacom karticom...nemam zelju da ga igram od pocetka, bez obzira na to sto nisam toliko daleko stigao. A da li mozda znas gde ih snima (documents and settings ili...? :: :: life`s a bitch...and then you die :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.