Poceo sam skoro da igram Civ IV i igra je extra, al me uzasno nervira kad se nakupi dosta stvari na ekranu,igra postaje bolesno spora! U cemu je problem sa igrom ? Nemoguce da je ona nesto hardverski zahtevna ? A u Beyond the Sword exp nemam zvuk u nekim modovima igre!
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
Ja igram civ4 colonization i to bez indijanaca i posle 3 kolonije pocne da jebava ale i nazalost nije do graficke vec do procesora, sa onim sto bi trebalo da bude npr. da imam vise od 10 gradova za to bi mi trebao neki xeon ili nesto slicno. Mozda je to sid namerno uradio da sto pre pocnes sa `ciscenjem terena`.
Beyond the sword je extra exp jer ima futuristicke tehologije i jednice sta ja volim,al je je uzasno zbagovan! Ne razumem sta procesor ima toliko da racuna kod Civ-a ? Je*ote Crysis Warhead mi radi savim ok na P4 !
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
sid je jos od igre railroads poceo da zeza sa zahtevnoscu a civ4 colon i stariji civovi(3d) se zasnivaju na istom enginu. Znaci od samog pocetka los engine memorijska zahtevnost tu i tamo, ali procesor jednostavno prozdire.(dobar cpu benchmark) - `...e ja sam terao civ4 sa 1000 jedinica bez problema.....`
Ja mislim da cuva mnogo nebitnih informacija vezanih posebno za svaku jedinicu i to se vremenom nagomila zajedno sa `vijagra` indijancima.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.