Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Masovni Efekat
STRANA 1 OD 1
DmasteRNo1 Masovni Efekat 18.01.2009. 20:40 T14665

status: user
broj poruka: 6101
Skoro sam počeo da igram Mass Effect i stvarno sam oduševljen igrom. Pre njega sam od RPG-eva odigrao oba KotOR-a i Neverwinter Nights 2 (`ebeno zeznuta igra). E, sad, ono što ne mogu da skontam. Kako da preuzmem kontrolu nad nekim od dva NPC lika koja vidim sa sobom, kako bi odrađivao `tehničke` zadatke, za koje nemam razvijene veštine, kao što su hakovanje i tome slično. U prethodno navedene tri igre, to nije bio problem, ali ovde jednostavno ne kontam kako to da uradim, ako je to uopšte moguće.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Pa šta je ovo braćo 19.01.2009. 00:19 #90422

Je l` me vi to bojkotujete ili niko nije igrao Mas Efekt. Prvo nije fer, a u drugo čisto sumnjam.

obradmi Ja bih ti pomogao 19.01.2009. 00:32 #90429

broj poruka: 7720
ali jedina igrica koju igram stvarnp je Black hawk down.
DmasteRNo1 Nisam ni sumnjao 19.01.2009. 00:39 #90432

u tebe Obrade. Iz tvojih postova sam skontao da ne igraš mnogo video igre, ali hvala ti barem na podršci.

Ostale kolege bih zamolio bar za kratko da ili ne.

OCz re 19.01.2009. 01:45 #90437

broj poruka: 2900
Ja se ne secam da mozes ekipi da naredis da nesto urade tipa engineering idt..

MACHINE Ja se igram stalno 19.01.2009. 02:09 #90440

broj poruka: 5704
al` te bojkotujem jerbo nisi dobar :)

A N G E L

Nikopol74 Re: Masovni Efekat 19.01.2009. 02:34 #90441

broj poruka: 362
Ne mozes nikoga da kontrolises. Mozes eventualno da ih navodis na osnovu dijaloga, ali nista posebno. Mozes jedino da im delis rucno poene kad je next level of experience.

Pravo da ti kazem, nemam neko narocito misljenje o NWN 2, ali prvi deo je bio dobar. Isto mislim o Kotor, prvi je bio dosta dobar, ali drugi je bio losiji. Ako volis RPG, ima mnogo naslova tokom godina koji su bili odlicni. Cudi me da si izabrao bas kotor i NWN 2. Nista ne kazem (ukusi su razliciti), ali malo sta je zeznulo (ako je ista) Baldur`s Gate iz 1995 i Elder Scrolls serijal. Ne bi ni pomenuo nista, ali si vec pomenuo stari Kotor pa reko da pomenem nesto malo vise antologijsko. Mass Effect je xtra, ali to su ipak tate iz Bioware-a. Oni su radili i Baldur (izmedju ostalog). Nemoj da me shvatis pogresno, samo mislim da Kotor 2, i NWN 2 nisu nista posebno u odnosu na pomenute igre i svoje prve delove.

Uzivaj u (remek delu) Mass Effect :) !!!

life`s a bitch...and then you die.

:: Skoro sam počeo da igram Mass Effect i stvarno sam oduševljen igrom. Pre njega sam od RPG-eva odigrao oba KotOR-a i Neverwinter Nights 2 (`ebeno zeznuta igra). E, sad, ono što ne mogu da skontam. Kako da preuzmem kontrolu nad nekim od dva NPC lika koja vidim sa sobom, kako bi odrađivao `tehničke` zadatke, za koje nemam razvijene veštine, kao što su hakovanje i tome slično. U prethodno navedene tri igre, to nije bio problem, ali ovde jednostavno ne kontam kako to da uradim, ako je to uopšte moguće.
::
DmasteRNo1 Fala svima 19.01.2009. 09:09 #90450

Znam da sam negde na netu eventualno mogao da nađen odgovor, ali reko` da pitam eksperte sa Berze. Sad bar ne moram da pokušavam nemoguće, mada je glupo što to nisu omogućili u igri.

@Nikopol74

Moje druženje sa kompom traje malo više od 7 godina. Praktično sam sa tetrisa prešao na Atlona Tanderbrda (Pentium 3). Znači, ništa konzole i tome slično, tako da baš nisam bio upoznat sa dobrim RPG naslovima, jer mi je i učitelj (drug) igrao samo pucačine i vožnje. KotOR sam uzeo da igram zato što sam fan Zvezdanih Ratova, a NN2 sam dobio sa grafičkom.

@Machine

Ako nisam dobar, ću da se popravim.

Scyter Re: 19.01.2009. 09:18 #90451

broj poruka: 8138
Mass Effect je po meni jedan od najacih RPG naslova.Presao sam je u avgustu,po toj vrucini sam igrao 6-7 sati non-stop igricu.Ko nije igrao nek obavezno proba.

Palit je zakon!

gile23 .! 19.01.2009. 11:42 #90467

broj poruka: 9121
Sta ce ti to u zivotu, imas 50 boljih igara. Ja sam to instalirao ali odmah prikaze neku gresku (not responding close program) Vista 32bit, a igra koja ce biti pravo cudo kad izadje bice HAWX,...

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Ne bih se složio 19.01.2009. 11:55 #90471

sa tobom Gile, igra je odlična, mada ima nekih bagova s zvukom (koliko sad do sada video-čuo). Problem sa igrom je što dugo nije bilo dobrog kreka za verziju 1.0, a sada za 1.01 verziju. 1.01a peč bi trebalo da ispravi te bagove.

gile23 Re: Ne bih se složio 19.01.2009. 12:05 #90486

broj poruka: 9121
Imam je na hardu pa cu da je drndam da proradi, volim ja te space akcije ali mi se u poslednje vreme vozi avion u Flight Simulatoru X, ali sad ce HAWX,...

Pozdrav!

:: sa tobom Gile, igra je odlična, mada ima nekih bagova s zvukom (koliko sad do sada video-čuo). Problem sa igrom je što dugo nije bilo dobrog kreka za verziju 1.0, a sada za 1.01 verziju. 1.01a peč bi trebalo da ispravi te bagove.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Nikopol74 Re: Fala svima 19.01.2009. 15:50 #90541

broj poruka: 362
Ma to je ok, samo sam hteo da navedem neke, cisto radi infoa. ALI, zasto si rekao onu recenicu o konzolama, jer mi je zvucala kao da ti treba konzola da bolje poznajes RPG-ove? Ako sam te dobro razumeo, onda nisi mogao da budes dalje od istine. Ako nisam, onda nista:)

Konzole imaju arkadne avanturice i akcione rpg-ove, ali vecina je dosta neozbiljna za moje potrebe, narocito jer sam ljubitelj Deus Ex, System Shock, Bioshock, Baldur`s Gate, Elder Scrolls, pa i Kotor 1, Mass Effect, itd (da ne bude zabune, ovo kazem nevezano od RPG zanra). Probaj i Timeshift, specifican je zbog price i vracanja/usporavanja vremena.

@ gile23, nisi u pravu za Mass Effect, sredi ga da ti proradi i uzivaj. A sta je HAWX?

Mene licno zanima tata cyberpunka, dobre price i vise resenja za svaki problem, a zove se DEUS EX 3.....

:: @Nikopol7
Znači, ništa konzole i tome slično, tako da baš nisam bio upoznat sa dobrim RPG naslovima, jer mi je i učitelj (drug) igrao samo pucačine i vožnje.
:
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs