Da li je za igranje igara poput Far Cry 2 i COD 5 potreban dual core ili moze da se igra i na single core procesorima ? Posto sam cuo da su ljudi igrali a meni far cry 2 izbacuje PLAVI EKRAN PRILIKOM ucitavanja prvog nivoa , dok mi COD 5 predugo ucitava intro i onda udje a kad udje onda sve radi ok cak stavise predjem prvu misiju a onda mi se opet izbaguje na 2 misiji i izbaci me napolje , da li oba pomenuta problema imaju veze sa procesorom ili nesto drugo ?/?
ja imam AM2 3500+ , 2 gb Dual chanel GAIL 667Mhz,7600GS GLH 256MB ddr3, I radimmi Far Cry 2 ,Crysis 2, COD 5, sve preshao.... na 1024:768. sve na HIGH ... ...tako da..samo dodaj giga rama..i vozi :) Mada ni procesor da zamenish nije loshe :) al ne izbacuje te zbog toga
Prejaka ti je ta grafička za tog Atlona. Za takve grafičke ti je potreban dual kor peocesor na minimum 2,5GHz, ako ne i više. A i dodatnih giga rama bi ti došlo veoma dobro, kada bi uzeo i dual kor procesor. Da uzmeš samo 1GB rama, ne bi ti značilo baš mnogo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.