Imam CoD-Skullptura.Instalacija ne treba vec se raspakuje i startuje iz foldera.Igra radi i presao sam sve nivoe.Da li neko zna kako da igram online?? Kada pokusam da create account-Nece. Pokusao sam sa nekim sugavim patchom i on mi skenjao sve tako da sam morao ponovo da je otpakujem i ostalo. Moze li mi ko pomoci. Simke Valjevo u srcu!!
Prvo instaliras patch, pa udjes u mp. i kad te pita da napravis profil ti idi na CANCEL pa opet CANCEL. Pa udjes na FIND GAMES pa ukucas jednu od ovih IP. adresa:
:: :: Prvo instaliras patch, pa udjes u mp. i kad te pita da napravis profil ti idi na CANCEL pa opet CANCEL :: Pa udjes na FIND GAMES pa ukucas jednu od ovih IP. adresa :: :: :: http://www.private-servers.info/call-duty-wa :: ::
instaliram patch i nece.uradim kako si opisao ali kada odem na find server ne mogu da upisem ip broj=ne daje mi mogucnost da kliknem da bih upisao.Pozdrav!!
:: patch da instaliras inace nece uci na server.A gore (u `find games`) promenis na FAVORITES paclick na ADD NEW i tako upisujes adrese :: ::
Instalirao sam patch i to ,posto mi je igra samo raspakovana,manualno sam patchovao i sada kada startujem online modus stoji gore desno da sam offline.A ono u find games kako mislis da PROMENIM na FAVORITES??Nece,j...m mu misa.Imam ludu masinu i samo 16MBit/sec,a ne mogu online.Steta.Stalno pise da sam offline i kada hocu online=nece.Dole levo stoji ONLINE INTERACTIONS NOT SUPORTET ESRB,tako nesto! Izvini na smaranju!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.