GTA IV NE PRESKACI! Crysis Warhead i Crysis (ako to vec nisi) COD 5 Mass Effect OBAVEZNO! Fallout 3 Assassins Creed NARAVNO! Prince of Persia Far Cry 2 ti se mozda svidi mada je TESKO NJESRA!!! i Left 4 Dead...
Nisam ljubitelj trka tako da ne znam bas za to... A Left 4 Dead je DO JAJA igra samo treba da se pika u multyplayeru OBAVEZNO! Tek tada je do jaja...Co-op je gotivan ja mislim samo sa ortacima ali je versus zato MAJKA!!!
a ako nisi igrao igrice iz 2007 onda obavezno igraj: COD 4,crysis,world in conflict,gears of war,Company of Heroes: Opposing Fronts,Overlord,Tomb Raider: Anniversary i Test Drive Unlimited.
Pa zavisi sta volis od igrice ? Po meni najbolje igre u zadnjih 1 god,mozda malo jace. 1. Resident Evil 4 - full,do jaja, najbolji Rezi do sada! 2. Crysis - neverovatno iskustvo! bruka grafika,zvuk,sve je do jaja, uostalom igra godine gde god se okrenes 3. Company of Heroes - mnogo dobra strategija, to moze samo Relic 4 . GTA IV - extra je zbog dobre price u igri i zbog naseg talibana Nika Belica :)
Al igra koja mi je zakucala usta za patos 100 puta je Metal Gear Solid 4, zbog nje sam dao 500e za PS3 i nisam se pokajao! Tehnicki i po prici najsavrsenija igra u naradenih nekoliko godina! Svaka cast Hideu, stvarno je car!
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.