Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
GTAIV patch
STRANA 1 OD 1
peguar GTAIV patch 14.01.2009. 21:56 T14529

status: user
broj poruka: 332
Neznam da li je vec neko pisao o ovome ali.....

Igra bez patchea sa solidnim detaljima radi fino. Ja sam ocekivao da ce raditi bolje sa patchom medjutim ona je kao nesto lepsha ali radi duplo sporije. E sad neznam da li je neko probao patch i ako jeste kakva su mu iskustva sa njim. Ja sam preinstaliraio igru i za sad radi lepo (bez patcha).

Nisam bas odusevljen sa grafikom malo mi je bljutava od anistropic filtera koji je ni tamo ni `vamo a opcije za gasenje tih sranja nigde nema - ipak vise volim framerate od lepote.

Probacu to da `ukinem` preko drivera. Dobicu bar 5 frameova ako nista drugo.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
trogdor Nisam siguran koja je uloga patch-a, 15.01.2009. 01:00 #89464

broj poruka: 373
sto se tice frejmova, ali najnoviji drajveri resavaju sve probleme, bar je to moje iskustvo.
Go Go Go !!!

TheGame Re: 15.01.2009. 01:19 #89468

broj poruka: 719

Ma kakac crni patch...Meni je samo sjebao igru...Pocela je da baguje nakon svakih 5 minuta,i onda mi je samo restart na dugme preostajao...Nista ne ispravlja...samo onako radi reda su ga izbacili...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs