Zvuci opasnije nego sto jeste Jeste al sam vukao 7950GT dobrih 1.5god, i preskocio 8 seriju, za to vreme crncio kod ortaka u kladionici i skupljo kesa ( a i jos uvek ) A sve sto se skupi ode na konfu nemam bas mnogo i za ostale stvari da sam finansiram .. Jedino sto mi je sladje je to sto si ti sigurno pukao vise kesa na tvoj
Ne mogu da kazem da sam bas u istoj situaciji kao i ti ali se isto tako moram nekih stvari da odreknem da bi priustio sebi nesto od HW-a..Nikad nisam zalio da dam pare za HW jer me to ispunjava i to volim kao i vecina ljudi...
Mislis da sam dao vise kesha na moj GTX a da pri tom imam i garanciju? Ti si tvoj platio 350 Eur cini mi se a ja moj 380 Eur sa garancijom
I Want to believe - The truth is out there
:: Zvuci opasnije nego sto jeste :: Jeste al sam vukao 7950GT dobrih 1.5god, i preskocio 8 seriju, za to vreme crncio kod ortaka u kladionici i skupljo kesa ( a i jos uvek :: A sve sto se skupi ode na konfu nemam bas mnogo i za ostale stvari da sam finansiram . :: Jedino sto mi je sladje je to sto si ti sigurno pukao vise kesa na tvoj
Hehe, na moj ode 290e i to kad je karta bas bila `hot` mislim da je u [ne bitno kojoj radnji] bila ~570e ili tako nesto. Da nisam kakav jesam, trebo sam je prodam i uzmem 4850 A za (k)aranciju ..ma ko je sljivi, cuvam ja luce a i jedino za sta imam garanciju u masini je RAM i jedan HD.
Jebi ga...Ja nemam ball-sove kao ti da rizikujem...Kupio sam i ne razmisljam o posledicama..Obzirom da me bas krenulo ..Prethodni Gigabyte riknjosava..Ma zaj?bi! Nego sta je ono sa globalnom euforijom red vs green tamo na komsijskom forumu? Cini mi se da su svi prsli redom
I Want to believe - The truth is out there
:: Hehe, na moj ode 290e i to kad je karta bas bila `hot` mislim da je u [ne bitno kojoj radnji] bila ~570e ili tako nesto. Da nisam kakav jesam, trebo sam je prodam i uzmem 4850 :: A za (k)aranciju ..ma ko je sljivi, cuvam ja luce a i jedino za sta imam garanciju u masini je RAM i jedan HD :: :: A i bas imamo talenat da izspamujemo temu
ako nekog zanima kakva je igra. Ovako na prvi pogled i posle odigrane jedne misije izgleda zanimljivo. Sve je odlicno uradjeno kada se skace po krovovima pokreti, tuca sa protivnicima. Grafika je perfektna, igra nije preterano zahtevna, ja sa 9600GT igram u 1680x1050 sve na maximumu sa 2xAA i imam oko 40-50 frejmova. Evo par slika koje sam napravio.
Ne znam, igrao sam je samo malo i zanimljiva je po meni vredna igranja, ali samo da ne bude ko Far Cry 2, prvih par misija odusevljenje a posle sve isto.
:: Jel vredi igrati tu igru,nekako mi se cini zanimljiva :: :: Palit je zakon! :: ::
...ljudi, ogra je odlicna, ja je guram u 1920x1200 i pici mi preko 30fps, ali mi se desava jedan cudan problem, zamrzne slika tek tako, ponekad mogu da igram dugo dugo, a ponekad ne mogu ni upaliti igru, da nije to do exe fajla?!?
Moja konfa je: AMD Athlon 64 6400+ x2 stock Asus M2N-E SLi Asus 8800GTS (G80) 320MB 2x 1GB DDRII 800MHz
Sve je na stock vrednostima, ...sta bi moglo biti?
Zaboravih na ovu temu .. Ja igram, preso vec ~5-6 chapter-a, nije lose. Sto se tice zamrzavanja, iskljuci PhysX pa vidi da li se zamrzava i dalje. Igra ima problem sa PhysX zato je tu i onaj patch ( ali, nema jos melema za ne njega ..a mozda i ima do sada )
Postoji 1.0.1 Patch, a reloaed je napravio i kr.k za tu verziju igre i patch resava, problem isprobao sam jer sam isto imao problem, a i igra je i bez physX prelepa, ali kad se to upali onda ima stvarno lepih detalja koji uticu na dozivljaj. Igra je po meni super za promenu, inovativna je i nije mnotona, svaka misija ima drugacije okruzenje i fore.
:: ...odprilike je do fizike, kad sam ugasio radi bez problema, ...jel postoji neko resenje za ovo :: :: Pozz...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.