Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
NFS UNDERCOVER
STRANA 1 OD 2  
bagyy82 NFS UNDERCOVER 12.01.2009. 18:46 T14455

status: user
broj poruka: 195
Sta god sabani pricali ovo je ipak njabolja i najagresivnija simulacija voznje IKADA.Zajebala je vek i dostigla VRRRRRRR!!!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 12.01.2009. 18:50 #88779

broj poruka: 12057

Top 10 konvertovano konzolaško đubre .
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

pufi re 12.01.2009. 18:56 #88782

broj poruka: 2196
NIJE ni najgori shit a nije ni zajebalo vek,po meni je grid bolja voznj,mada sam ljubitelj nfs serijala,dok ne urade instrument tablu sa svim dzidza bidzama nema prave simulacije voznje,trenutno je najbolja svojevremeno test drive ultimate ali steta sto nema budjenja

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

TheBear Daleko je 12.01.2009. 18:57 #88783

broj poruka: 6502
ta igra od najblje simulacije voznje, to moze napisati samo neko ko nije nista sem NFS-a video. TDU zakon sto se tice voznje, a ima budzenja po pitanju performansi, nema samo vizuelnog.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheGame Re: NFS UNDERCOVER 12.01.2009. 19:00 #88786

broj poruka: 719

Bez uvrede ali ti si lud covek ako to kazes....posle Most Wanted nije izasao nijedan nastavak za koji se moze reci da nesta valja...Pored Test Drive unlimiteda tu je i GRID jedna od najacih simulacija voznje u poslednje vrijeme ali i duze...

:: Sta god sabani pricali ovo je ipak njabolja i najagresivnija simulacija voznje IKADA.Zajebala je vek i dostigla VRRRRRRR!!!!!
Scyter Re: 12.01.2009. 19:02 #88788

broj poruka: 8138
GRID je zakon.NFS undercover sam na silu presao,jednostavno nisam mogao da uzivam jer je igrica sranje.

Palit je zakon!

Equinoxe Re: 12.01.2009. 19:04 #88790

Ma provokacija 100%, ništa drugo.

Kad bi Undercover mogao da `vidi` grafiku sa Colin DIRT-a, sam bi sebe uninstalirao od muke.

Slavuj ... 12.01.2009. 19:19 #88801

broj poruka: 2236
Ovo je sranje tesko. U stvari, najgore.

http://www.gamershell.com/static/screenshots/13298/298414_full.jpg

GTR Evolution.

NFS je za decu do 5 godina.

iz Mrcajevaca
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
aco re 12.01.2009. 19:20 #88803

broj poruka: 2788
u nfs undercover jedino valjaju oni snimci sto su radjeni stavarno a ne kao animacija

Daum ... 12.01.2009. 19:23 #88804

broj poruka: 12794
Igra je kompletno sranje pocevsi od realizma voznje pa do svega ostalog. Ne moze da se poredi sa GRID-om.

Nije ni cudo koliko je sranje kad je EA rekao da ce sve svoje fransize da muze do poslednjeg izdatka...

Equinoxe E setio sam se šta je dobro u Undercoveru 12.01.2009. 19:23 #88805

NIŠTA !!!

Daum ... 12.01.2009. 19:25 #88806

broj poruka: 12794
Najagresivnija simulacija voznje? Jesi ti seo ikad za volan pravog automobila? Ne moze ni da se okarakterise kao simulacija - to je cista arkadna voznja. Probaj u stvarnosti da skrenes sa 250 na sat...

SkyFire Aman strasno! 12.01.2009. 19:25 #88807

broj poruka: 18472
Ja gore gov_o nisam probao u zivotu..Toliko sam ocekivao a toliko malo dobio..Igra je kompletno sra_nje,treba da ih bude sramota kad ovakva nekvalitetna izdanja izbacuju-Koje djubre uzas!

I Want to believe - The truth is out there

Equinoxe Re: ... 12.01.2009. 19:26 #88809

250 preloma kostiju......

:: Najagresivnija simulacija voznje? Jesi ti seo ikad za volan pravog automobila? Ne moze ni da se okarakterise kao simulacija - to je cista arkadna voznja. Probaj u stvarnosti da skrenes sa 250 na sat..
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
::
SkyFire Re: ... 12.01.2009. 19:29 #88812

broj poruka: 18472
Probao sam ja sa 150KM pa sam zavrsio na krovu..Hahhaahahahahahahahah...

I Want to believe - The truth is out there

:: Najagresivnija simulacija voznje? Jesi ti seo ikad za volan pravog automobila? Ne moze ni da se okarakterise kao simulacija - to je cista arkadna voznja. Probaj u stvarnosti da skrenes sa 250 na sat..
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
Slavuj ... 12.01.2009. 19:31 #88813

broj poruka: 2236

http://www.gtr-evolution.com/
iz Mrcajevaca

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bagyy82 Ma ne lozite se:))) 12.01.2009. 19:42 #88816

broj poruka: 195
Igra je prava opustencija.Sta treba kao u GRID-u da stiskam kurac kad skrecem u krivinu i da slucajno nre krznem nekog kretena.Ovo brate iskljucis mozak,opustis se i uzivas.Igre sluze za igru a ne za filozofiju....

Equinoxe Re: Ma ne lozite se:))) 12.01.2009. 19:50 #88817

To znači da ti ne ide od ruke da opušteno voziš kako treba, nego piči sa 200 u zid ionako će sam da skrene.

:: Igra je prava opustencija.Sta treba kao u GRID-u da stiskam kurac kad skrecem u krivinu i da slucajno nre krznem nekog kretena.Ovo brate iskljucis mozak,opustis se i uzivas.Igre sluze za igru a ne za filozofiju...
BEmpire Ma ne radi se samo o NFS Undercoveru 12.01.2009. 20:06 #88820

broj poruka: 439
nego danas 95% igara ne vredi ni k.rac!I tu je tacka!Kad se setim one stare dobre igre jednostavne i zabavne a sta ima danas-APSOLUTNO NISTA!Ne da sam protiv igre naprotiv obozavam ih ali dana sem dobre grafike ima samo dosada!!!Poz!!!

limunche Re: NFS UNDERCOVER 12.01.2009. 20:16 #88823

broj poruka: 426
IKADA??? IKADA??? jesi ti normalna covek? pa meni su posle NFS Underground 2 sve sranja!! Covece, instaliraj od CODEMASTERS-a Grid i Dirt da vidis sta su voznje...a ne ovo sugavo govno od NFS...ja ne znam zasto su uopste stavili da imas kocnicu u toj igri. Ne treba ti...vozis cetvrtom i pustis gas a on usporava kao da je u prvoj, naletis na krivinu NEMA KOCNICE, samo motaj i cepaj po gasu...ALO
TDU jos nisam probao ali ga ovda svi toliko hvala da cu da ga nabavim sto pre! A sto se Grid-a tice, to je prava stvar, kad vozis i preznojis se dok zavrsis trku na hard-u!
IAKDA?? :)) pa u GTA 4 je voznja 10000000000 puta bolje odradjena nego u NFS.

:: Sta god sabani pricali ovo je ipak njabolja i najagresivnija simulacija voznje IKADA.Zajebala je vek i dostigla VRRRRRRR!!!!!
gman pazi sad 12.01.2009. 20:58 #88848

broj poruka: 1111
nisam igrao ovaj nfs konkretno, ali ne verujem da su programeri odstuplil od arkadne voznje koja krasi, tj. gasi svaki nfs, sto ce potvrditi svaki obozavalac pravih voznji
po meni je, a ja bas volim simulacije voznji (toca-e i slicne SIMULACIJE, od novijih GRID), nfs igra za malu decu i repere sa njihovim big screen tv i playstation SONY, nikako za ljubitelje simulacija
tako, da ono sto ja hocu da kazem je da ovo nikako nije SIMULACIJA VOZNJE
probaj u nekoj simulaciji da punom brzinom radis krivine tako sto ces ici uz ivicu suprotne strane i kroz hairpin proci pun gas
ma daj bre GLUPOST NAJOBICNIJA

ulsi
pufi re 12.01.2009. 21:17 #88857

broj poruka: 2196

pa ti nisi za kompijuter ti si za komp sa kurblom,to nema veze sa realnoscu,najrealnija igra je MAFIA!!!

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

limunche Re: Ma ne radi se samo o NFS Undercoveru 12.01.2009. 21:30 #88859

broj poruka: 426
upravo tako...

:: nego danas 95% igara ne vredi ni k.rac!I tu je tacka!Kad se setim one stare dobre igre jednostavne i zabavne a sta ima danas-APSOLUTNO NISTA!Ne da sam protiv igre naprotiv obozavam ih ali dana sem dobre grafike ima samo dosada!!!Poz!!
DmasteRNo1 Undercover nije katastrofa 12.01.2009. 22:31 #88872

broj poruka: 6101
ali jednostavno nije ništa posebno. Što se tiče arkadnih simulacija vožnje, TDU je keva. Što se eksterijera tiče, Far Cry među vožnjama. GRID nisam igrao, ali je Prljavi MekKre (DiRT) pravo osveženje u odnosu na 2, 3, 4 i 5, i verovatno najbolja reli simulacija koju sam igrao. Grafika je prva liga, a što se vožnje, staza i upravljivosti tiče, pokupili su sve najbolje iz raznih reli igara i zapakovali u jednu veoma dobru igru. Nadam se da će DiRT 2 biti još bolji. Kao što neko reče, posle Most Wanteda, počinje nazaustavljivo propadanje i degradacija NFS serijala. EA su kao ove `Zvezde Šljama` (Granda), svake dve nedelje izbacuju novi CD.

NMY NFS Underground 2 12.01.2009. 22:55 #88875

broj poruka: 1509
Najbolji po meni, sve posle sto je izaslo je bilo samo nekakvo shit uljepsavanje nekih nebitnih stvari...
Igrao sam GRID i bio zadovoljan, CM Dirt presao dva puta, ocekujem CM DIRT 2, sada se malo zabavljam sa TDU-om na laptopu, extra je simulacija, samo sto je dosadno voziti 2,5 ili 3 sata sa jednog kraja ostrva na drugu (ima takva trkica)...
Igra je dosta dosta realnija od svih NFS igara...

A UNDERCOVER JE TESKI SHIT, a jos mi nece na lap-u u FULL HD da ide :D hehe i to je jedan razlog sto ne valja... :P

SONY VAIO VGN-FW285J

TheGame Re: Ma ne lozite se:))) 13.01.2009. 00:19 #88902

broj poruka: 719

Pa kad je tako dobra zasto je onda EA odlucio da vise ne izda nijedan nastavak NfS-a...Vide ljudi sta su uradili od igre...Izgleda da jedino ti ne vidis...

:: Igra je prava opustencija.Sta treba kao u GRID-u da stiskam kurac kad skrecem u krivinu i da slucajno nre krznem nekog kretena.Ovo brate iskljucis mozak,opustis se i uzivas.Igre sluze za igru a ne za filozofiju...
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs