Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
cod5 problem na nivou
STRANA 1 OD 1
ko-ja cod5 problem na nivou 11.01.2009. 23:45 T14434

status: user
broj poruka: 26

kad ubijas sa bacacem plamena japance i osvojis brdo i ocistis 3 bunkera svi dodju do neke drvene kapije i vicu mi knock out that bunker i NE ZNAM STA DALJE kako da prodjem kroz drvenu kapiju ili je nesto....trece
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliBaneBG Mos me jebati... 12.01.2009. 00:23 #88583

broj poruka: 487
Ali mislim da treba bacacem da gadjas u tu neki najblizi bunker...Nisam siguran, davno sam zadnji put pikao...xD

==========
BLEJA:)))

peguar Eh 12.01.2009. 01:06 #88596

broj poruka: 332
U svaki bunker bacas exploziv(ali bukvalno ne pored) i naravno kad god ubacis pritisnes secondary fire ili sta vec da on zavrti aktivira exploziv(naravno malo se udalji), ako ti zafali skupljas ih u torbama obicno sa strane bunkera. Posle ce oni da razvale drvenu ogradu.

simke000 Kada pocne nivo idi desno 18.01.2009. 19:40 #90354

broj poruka: 504
Kada pocne nivo kreci se desnom stranom(krajem) i koristi bacac plamena.Kada dodjes desno napred do chekpointa i probijes se do bunkera onda koristi eksploziv da koknes kosooke iznad u bunkeru.Ja sam ,barem tako prosao taj nivo.
Ako mislimo na isto.Pozdrav!
Simke
Valjevo u srcu!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs