kad ubijas sa bacacem plamena japance i osvojis brdo i ocistis 3 bunkera svi dodju do neke drvene kapije i vicu mi knock out that bunker i NE ZNAM STA DALJE kako da prodjem kroz drvenu kapiju ili je nesto....trece
U svaki bunker bacas exploziv(ali bukvalno ne pored) i naravno kad god ubacis pritisnes secondary fire ili sta vec da on zavrti aktivira exploziv(naravno malo se udalji), ako ti zafali skupljas ih u torbama obicno sa strane bunkera. Posle ce oni da razvale drvenu ogradu.
Kada pocne nivo kreci se desnom stranom(krajem) i koristi bacac plamena.Kada dodjes desno napred do chekpointa i probijes se do bunkera onda koristi eksploziv da koknes kosooke iznad u bunkeru.Ja sam ,barem tako prosao taj nivo. Ako mislimo na isto.Pozdrav! Simke Valjevo u srcu!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.