Taj prvi fajl, exe, bi trebao to da spoji. Međutim kad se startuje samo blicne i ćao. Probao sam ponovo da ga skinem, isto. Probao na Visti SP1, 32 & 64-bit i na XP-u SP2/3 na FAT32 i NTFS particiji, isto. Fajl je unblokovan. Probao sam i sve compatibility modove, isto. PowerISO, UltraISO, WinRAR, PowerAchriver ne razumeju ove fajlove. Probao sam bez crtice, sa underscore-om, bez ičega.....boli me glava......
Please, any ideas ? Jel se susreo neko sa ovakvim načinom pakovanja/deljenja ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Re: Ripovane igre nestandardno zapakovane (izdeljene)
11.01.2009. 23:52
status: user broj poruka: 3053
Ja sam se susreo sa kojekakviim slicnim problemima,i nakon sto me je gomilu puta zabolele glava,kao i tebe,shvatio sam da je bezbolnije resenje da sa 3 klika nadjem druge linkove za skidanje iste te igrice, nego da zadajem sebi glavobolje pokusavajuci da provalim o cemu se radi....
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: Dakle RIP se sastoji od sledećeg :: :: Ime_igre.ex :: Ime_igre-1.bi :: Ime_igre-2.bi :: Ime_igre-3.bi :: Ime_igre-4.bi :: ... :: :: Taj prvi fajl, exe, bi trebao to da spoji. Međutim kad se startuje samo blicne i ćao. :: Probao sam ponovo da ga skinem, isto. Probao na Visti SP1, 32 & 64-bit i na XP-u SP2/3 na FAT32 i NTFS particiji, isto. Fajl je unblokovan. Probao sam i sve compatibility modove, isto. PowerISO, UltraISO, WinRAR, PowerAchriver ne razumeju ove fajlove. Probao sam bez crtice, sa underscore-om, bez ičega.....boli me glava..... :: :: Please, any ideas :: Jel se susreo neko sa ovakvim načinom pakovanja/deljenja :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. ::
da ih otvoriš u virtualnom CD/DVD drajvu. Ako ne pomaže, probaj da ih raspakuješ sa IsoBuster-om. Takođe probaj da ih sa PowerIso ili UltraISO konvertuješ u ISO.
Bin je, između ostalog, i image fajl.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Mounting image i tako do beskonačnosti, tj. do end task. Ma shift del ne mogu više. A kako bi voleo da porpičam sa autorom ove genijalne ideje. Pljuckao bi parčiće tastature do 70-te godine. Mislim, 7 partova po 650MB, ne bi ga pokrilo zdravstveno osiguranje.
Rašo, napisah ja da AnyISO ne sarađuje. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Video sam to, ali Iso Buster vidi malo više od ovi xxxISO programa. S druge strane, dosta si se za**** sa tim. Briši đubre.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Mounting image i tako do beskonačnosti, tj. do end task. Ma shift del ne mogu više :: A kako bi voleo da porpičam sa autorom ove genijalne ideje. Pljuckao bi parčiće tastature do 70-te godine. Mislim, 7 partova po 650MB, ne bi ga pokrilo zdravstveno osiguranje :: :: Rašo, napisah ja da AnyISO ne sarađuje :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Stvarno nisam siguran, ali mi neverovatno lichi na Flatout 2. `Si probao da zveknesh prvi bin u DT? Nishta drugo mi ne pada na pamet.. :: :: :: :: edit :: :: :: :: :: :: Probaj `Isunpacker :: :: :: :: http://downloads.sourceforge.net/innounp/IsUnp10setup.exe?modtime=1133553087&big_mirror=0Afte :: :: :: :: Mislim da cesh uspeti.. :: :: :: :: :: ::
Probao i njega, unsupported..... Idem malo da se odmorim uz Mike Oldfielda _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Video sam to, ali Iso Buster vidi malo više od ovi xxxISO programa :: S druge strane, dosta si se za**** sa tim. Briši đubre :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: Mounting image i tako do beskonačnosti, tj. do end task. Ma shift del ne mogu više :: :: A kako bi voleo da porpičam sa autorom ove genijalne ideje. Pljuckao bi parčiće tastature do 70-te godine. Mislim, 7 partova po 650MB, ne bi ga pokrilo zdravstveno osiguranje :: :: :: :: Rašo, napisah ja da AnyISO ne sarađuje :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Stvarno nisam siguran, ali mi neverovatno lichi na Flatout 2. `Si probao da zveknesh prvi bin u DT? Nishta drugo mi ne pada na pamet.. :: :: :: :: :: :: edit :: :: :: :: :: :: :: :: :: Probaj `Isunpacker :: :: :: :: :: :: http://downloads.sourceforge.net/innounp/IsUnp10setup.exe?modtime=1133553087&big_mirror=0Afte :: :: :: :: :: :: Mislim da cesh uspeti.. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.