Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Far Cry 2 grozota i uzas
STRANA 1 OD 2  
piki Far Cry 2 grozota i uzas 10.01.2009. 22:59 T14403

status: user
broj poruka: 136
jebote ne mogu da verujem sta uradise od onakve igre, pa ovo ne zasluzuje da se zove fps ovo je kao neki vodic kroz graficko okruzenje i nista drugo (kum mi to rekao ja mislio ma pusti ga tripuje kao i obicno),stoji mi igra na hardu 2 meseca necu da je instaliram dok ne skupim sve da teram na max ,veceras ne izadjem da bi konacno poceo da igram nastavak jedne od najboljih igara svih vremena i igra me ubije u pojam,kao prvo ej imas da biras SIPTARA kao lika pa ne mogu da verujem i to iz Prizrena,ajd kao nema veze uzmes nekog drugog i udjes konacno u igru i smoris se milion posto jebote, posle dva sata vozanja shvatis da igras uzasno losu kopiju GTA ,izadem iz igre da vidim da slucajno nisam instalirao nesto drugo da kao lud sam, pa ovo je najvece djubre u zadnje 2 godine i na kraju kao slag na torti :
pozalim se zeni(zena kao i svaka zena uvek ima nesto pametno da kaze) slicno kao i sad vama a ona se seti i kaze mi kad sam igrao Farcry da se skoro nismo ni vidjali i da smo se i svadjali zbog toga (tad mi bila devojka) i da me sad verovatno prosao osecaj jer sam matoriji i da se to ne moze uporediti sa onim pre i tu ja POPIZDIM skroz i resim da olaksam dusu na nasem forumu pa JEBOTE nemam hiljadu godina imam 31 i zato molim sve ljude koji su se slicno osetili igrajuci ovo sranje od igre da posalju neku poruku kako bih veceras mirnije zaspao da vidim da nije to samo kod mene i da nisam postao neki matorac :)))
p.s. izvinjavam se na smaranju al to mi preslo od igre
pozdrav,sve najbolje
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish good night 10.01.2009. 23:07 #88333

broj poruka: 7285
Opusti se druze osim naziva ta `igra` nema dodirnih tacaka sa kecom.Turci su prodali licencu Ubisoft-u a pravi naslednik je Crysis-mada ne toliko uspesan kao sto je ocekivano ali i kao takav je zakon za Ubisoftov promasaj(pa malo je reci)godine.Jos mi je u glvi naslov iz SK-FAR CRY 2 NIJE IGRA MESECA!

TheGame Re:Far Cry 2 grozota i uzas 10.01.2009. 23:08 #88334

broj poruka: 719

I ja dijelim isto misljenje...Igra je zestoko sranje...Sve se svodi na isto...nema neku pricu (sto je meni licno vazno)...Grafika je dobra ali ostalo je jedan veliki SHIT!!!!!!Totalno su je nagrdili....

Miguelinho jos jedan glas... 10.01.2009. 23:11 #88335

broj poruka: 211
...protiv far cry 2. igru sam obrisao posle prve misije. katastrofa. ma, nedostatak zapleta bih nekako i progutao, kad bi mi pruzala odredjeni osecaj zabave...ali jok. jbg. mada, nekome ce se verovatno svideti, i ok. individualni osecaj.

piki dobro je nisam samo ja 10.01.2009. 23:19 #88337

malo pre bio uninstal i necu vise da se nerviram, bar ima gasa:)
pozdrav

MyDoom Hehehe 10.01.2009. 23:26 #88338

broj poruka: 553
E isto tako sam se ja osecao kad sam poceo da igram!Samo sto ja nisam presao ni 20 metara misije!Odmah sam obrisao to djubre i shvatio da vise ne mogu da postoje igre sa dobrom tematikom vec samo one koje moraju da opterete hardware.I da,ja nisam delio misljenje sa zenom,to ti je kobna greska!

Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour

DmasteRNo1 Žešće sranje 10.01.2009. 23:33 #88340

broj poruka: 6101
Kao prvo, igru nije pravio Krajtek. Kao drugo, taj Šipac, ali nema veze, i to može da se proguta. Ali kada sam u ranjenog čoveka ispucao ceo šaržer sa par metara udaljenosti, e to je već bilo previše. Pa i moja baba, koja nikada nije držala pušku u ruci, bi ga skinula iz prve jednim metkom, a ne dugim rafalom. Posle toga sam izašao iz igre i s mesta je deinstalirao. Ne pada mi na pamet da igram takva sranja.

Slavuj ... 10.01.2009. 23:35 #88341

broj poruka: 2236
Ja sam igrao do dela gde sam vozio camac i sunjao se u neko selo... dotle mi se jedno 20 puta skoro bukvalno povracalo od onog `jedno te isto, te jedno te isto`, i onog auta sto radi na 9500rpm u trecoj brzini a ide ni 40 km/h.

Sve vreme `cekam` nesto zanimljivo da se dogodi, a u stvari se nista ne desava.

Interesantan mi je bio deo sa gedorom i popravljanjem auta, ali i to me smorilo posle treceg gledanja.

Prvi deo igre nisam igrao, sad cu da ga skinem odnekud.

A zena te kao, uozbiljila. Hahahahaaaa

iz Mrcajevaca
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
popovl Far Cry 2 grozota i uzas? 10.01.2009. 23:36 #88342

broj poruka: 149
Ako zanemarim naslov igre,koji naravno nema veze sa vezom sa prvim delom (mislili su valjda da ce ovako vise komada prodati),igra ima dobro okruzenje,ne preterano opterecujuce,slobodu u igranju,dobru pucnjavu u momentima,svakoko nije losa kako vi kukate.

Za mene je jedan Crysis kerovsko govno od igre.Autori su trebali da pri ulasku u `svemirski brod` ponude opciju `uninstall or continue game`.Ovako je leteo sa SHIFT+delete.

Ako se porede ova dva naslova vise zvezdica dajem FAR CRY-ju.

Slavuj ... 10.01.2009. 23:37 #88344

broj poruka: 2236
http://www.youtube.com/watch?v=z0GyAakqwY0

iz Mrcajevaca

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psihoyu re 10.01.2009. 23:38 #88345

broj poruka: 1191
Ma stvarno je igra shit veliki!
Far Cry je za mene ubedljivo najbolja FPS igra na PC u !
Sreca da bar postoji Crysis, mada mi nedostaju one nakaze iz FC-a.
Ja mislim da ce Crytek da napravi neku slicnu igru sa drugim imenom.

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
respektart Re... 10.01.2009. 23:43 #88349

broj poruka: 63

:veceras ne izadjem da bi konacno poceo da igram nastavak:

^
Što ti je loš život u braku.

- -
I meni je igra sranje, igraj novi COD.
shone79 re: 10.01.2009. 23:55 #88351

broj poruka: 142
ne slazem se da je igra tesko sranje. Crysis je shit svojevrsni, dugo sam pokusavao da se nateram da ga igram - nije islo, igra jednostavno nema dusu. Ali farcry 2 je ima. Jeste smor kao sto je neko naveo da su misije jednolicne, ali je igra napravljena u realnom vremenu, i mogu vam reci da covek ima utisak da igra film. Mozda je farcry 1 bolji ali nije ni ova igra za bacanje.

peguar slazem se 11.01.2009. 00:10 #88355

broj poruka: 332
Posalju lika koji treba da ubije nekog u africi i evo sta se desava,

nemoze da pretrci 50m a da ne lipshe, pije nonstop lekove za kao malariju a mene to podseca kao da ima slabo srce(penzija), iz vozila izlazi kao da je u hollywoodu, mota volan kao da je ventil od cevi za gas, oruzije moras da mu pritisnes da ga otkoci a ko je bio u vojsci zna kako se to izbegava, oruzije uvek zakoci kad netreba to vazi i za lekove. Mapu drzi uvek nazgrapno kad se vozim u camcu. Iz camca iskace ko baba na led. kako je spor tacno se vidi da je ubijen bar 20 puta kad ulecem u neko naselje..

Misije su katastrofa, kad su vezane za snajper ili likvidacije gde god da se popnem eto ti lika sa mortarom u sred noci gadja 100% tacno. Likovi kad pucaju na neku levu stranu opet me pogadjaju. Kad se oni voze u vozilima bilo da ih je jedan ili dva uvek me stize i udara kao da vozi kamion. Pricaju 200 na sat kao na b92 radiju kad iseku uzdahe itd.

Znaci lika koji nema kondicije, snage,koji je tezak 400kg, koji nezna da odrzava oruzije,koji nezna da legne na zemlju, koji puni oruzije kao na pokaznoj vezbi bez obzira na situaciju zevao ili pucao, CIA ili ko vec salje da ubije ozoglasenog Shakala koji je fura dzabe oruzije kako bi se ostali brze pobili i pri tom uvek naleti na naseg nesrecnog invalida i radi sta mu se prohte, a ovaj se iza tasne krije ko zbunjeni bankar u toku pljacke.

Zakljucak. Far Cry 2 je hollywodska komedija. Nesto kao `Bogovi su pali na teme`.

Alexva Bravo burazeru 11.01.2009. 00:12 #88357

broj poruka: 134

Cim sam video šiptarčinu u igri istog trenutka je završila u kanti ma da je najbolja igra na svetu!
murakami Re: slazem se 11.01.2009. 01:29 #88368

broj poruka: 198

:: Posalju lika koji treba da ubije nekog u africi i evo sta se desava,
::
:: nemoze da pretrci 50m a da ne lipshe, pije nonstop lekove za kao malariju a mene to podseca kao da ima slabo srce(penzija), iz vozila izlazi kao da je u hollywoodu, mota volan kao da je ventil od cevi za gas, oruzije moras da mu pritisnes da ga otkoci a ko je bio u vojsci zna kako se to izbegava, oruzije uvek zakoci kad netreba to vazi i za lekove. Mapu drzi uvek nazgrapno kad se vozim u camcu. Iz camca iskace ko baba na led. kako je spor tacno se vidi da je ubijen bar 20 puta kad ulecem u neko naselje..
:: Misije su katastrofa, kad su vezane za snajper ili likvidacije gde god da se popnem eto ti lika sa mortarom u sred noci gadja 100% tacno. Likovi kad pucaju na neku levu stranu opet me pogadjaju. Kad se oni voze u vozilima bilo da ih je jedan ili dva uvek me stize i udara kao da vozi kamion. Pricaju 200 na sat kao na b92 radiju kad iseku uzdahe itd
:: Znaci lika koji nema kondicije, snage,koji je tezak 400kg, koji nezna da odrzava oruzije,koji nezna da legne na zemlju, koji puni oruzije kao na pokaznoj vezbi bez obzira na situaciju zevao ili pucao, CIA ili ko vec salje da ubije ozoglasenog Shakala koji je fura dzabe oruzije kako bi se ostali brze pobili i pri tom uvek naleti na naseg nesrecnog invalida i radi sta mu se prohte, a ovaj se iza tasne krije ko zbunjeni bankar u toku pljacke.
:: Zakljucak. Far Cry 2 je hollywodska komedija. Nesto kao `Bogovi su pali na teme`.

Ha ha ha !!!
Carski prikaz igre !!! Kao da sam ja pisao !!!

Ja sam igru odigrao do kraja ( zali Boze vremena ) . Kao sto neko reca sve vreme sam cekao da pocne nesto da se desava , da se nesto jebeno promeni !!!
Naravno do samog kraja igre odnosno do bukvalno poslednje misije se nista nije desilo . Da ne pricam o trenutku kada imate jos samo dva zadatka...(ako je iko odigrao dotle zna o cemu pricam ) Besmisleno !!!
Siptara necu ni da komentarisem ....

Zaista neverovatno veliko govno od igre i iako sama prvo pljuvao crysis , kad udjes u fazon sa odelom igra postaje odlicna , ima pricu... ma nekih bilion puta bolja od ovog smeca !!!

Pozz!!!
DaSickSyst FarCry2 11.01.2009. 01:35 #88371

broj poruka: 2909
Ja sam jedan od likova koji misli da je FarCry najbolja igra svih vremena...
Sto kaze Piki nisam se vidjao sa devojkom nedelju dana.Igram ceo dan i kad legnem da spavam smisljam kako preci naredni nivo...Grafika za to vreme:prava revolucija(setite se samo reakcije ljudi na kvalitet vode),gejm plej: 10/10,uzitak: 10/10...
Dugo nisam seo za racunar da odigram neku kvalitetnu igru i pustim malo mozak na otavu i bio sam odusevljen kad sam cuo da je izasao FarCry2...Instalirao sam ga i jedva naterao sebe da odigram sat vremena( i to nadajuci se da ce nesto poceti da se desava),smorio se izbrisao ga i totalno se razocarao...
FarCry2 je definitivno najvece razocarenje od igre...Nisam ocekivao da ce biti kao kec,ali nisam oceivao ni onakvo sr*nje...Posle sat vremena razoceranje od ove nazovi igre,sledeci korak je bio startovanje CCleanera/uninstall FarCry2/Yes/next/next/finish.
Psovao sam kretene koji su dozvolili sebi da upropaste onako dobro ime i onako dobru igru!!!

DaSickSystem

Skoves Stigao gas u jeeeeeeeeee 11.01.2009. 01:55 #88372

broj poruka: 237
Alone in the dark ... i udri bajo a Crysis je igra za FarCry2 kad se samo setim FarCry nekada i moje konfe sa tada Ati 9600XT joj pa ja nisam makao 15 dana od monitora glava mi je bila ko balon...:)
Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :(

DaSickSyst Re: Stigao gas u jeeeeeeeeee 11.01.2009. 02:06 #88373

:: Alone in the dark ... i udri bajo a Crysis je igra za FarCry2 kad se samo setim FarCry nekada i moje konfe sa tada Ati 9600XT joj pa ja nisam makao 15 dana od monitora glava mi je bila ko balon...:)
Igrao je na Bartonu 2600+,9600XT/128MB,1GB rama...
Sa tom karticom igra je igra klizila na 1024x768...Cak sam sebi obecao cim mi malo prodju obaveze ponovo je instalirm i igram jos jednom.
Samo ako uspem da nadjem instalaciju.

DaSickSystem
Jebivetar Krndelj 11.01.2009. 02:12 #88376

broj poruka: 2386
od igre. Josh proshle godine sam je deinstalirao. Far Cry 1 rules!

Daum ... 11.01.2009. 02:41 #88383

broj poruka: 12794
Igra je daleko od lose. Engine je odlican, jako dobro optimizovan i izgleda fenomenalno. Gameplay je solidan, osecaj pucnjave i akcije je jako dobro odradjen, prica nije ni glavni faktor u igri...

Vi svi sto se zalite ili ne mozete da pokrenete igru kako treba, ili ste odrasli na ISS i NBA, jer niko normalan nije napusavao igru...

DaSickSyst Re: ... 11.01.2009. 04:21 #88410

:: Igra je daleko od lose. Engine je odlican, jako dobro optimizovan i izgleda fenomenalno. Gameplay je solidan, osecaj pucnjave i akcije je jako dobro odradjen, prica nije ni glavni faktor u igri..
:: Vi svi sto se zalite ili ne mozete da pokrenete igru kako treba, ili ste odrasli na ISS i NBA, jer niko normalan nije napusavao igru..

Niko normalan ne bi mogao da kaze tako nesto,a da je igrao `keca`.
Igra je u odnosu na prvi deo totalni promasaj i to nema apsolutno nikakve veze sa hardverom.

DaSickSystem
SkyFire ... 11.01.2009. 05:03 #88414

broj poruka: 18472
Iskreno igrao sam vrlo kratko ali me sam pocetak vrlo smorio..E sad grafika je ok i samo okruzenje kao i optimizovanost igre..Neki moji prijatelji koji su u startu bili isto tako besno razocarani mi kazu da su igru nastavili bas iz revolta da igraju i da se posle nekih 1h-1.30h igre konacno uhodas i da igra postaje zanimljiva...
Sto se tice FarCry 1 ,igra je imala zaista svoj duh,svoju lepotu i car,osecaj koji te je ispunjavao kad igras,dobra prica..E sad u poredjenju sa FarCry 2 nekako mi je kec dosta nerealniji i neozbiljniji..Tamo si imao i one monstrume,klasican SF FPS dok je to ovde odradjeno u duhu realnog stanja i klasicna ratna igrica..Ne znam,ja nisam odusevljen Far Cry2 i nemili mi se da igram jer nemam zivaca da se smaram dugo da bi posle doslo do razrade..Inace koliko sam primetio sve se igrice sada prave u tom duhu..Treba duze vremena da prodje da bi se radnja razvila i covek se smori tj tacnije ubije u pojam i izgubi svaku volju za gaming-om!

I Want to believe - The truth is out there

TheBear Ja sam 11.01.2009. 08:42 #88426

broj poruka: 6502
igrao nekoliko misija, i stvarno smori ona voznja i idenje sa jednog kraja maope na drugi, a misije sve iste. Nije lose odradjena, ima super grafiku, prvih sat vremena je zanimljiva dok se sve vidi ali kasnije se sve svodi na isto.
Far Cry 1 je u svoje vreme bio super ali danas nema sta da trazi pored Crysis-a.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 11.01.2009. 09:15 #88428

broj poruka: 8138
ne mogu da kazem da je igrica sranje.Nisam igrao prvi deo,ali far cry 2 ima fenomenalnu grafiku,prica tu i tamo,game play je uzas.........sve u svemu izbrisao sam je i igracu je tamo negde u aprilu-maju kad predjem sve ove extra naslove(mada mi je ostalo jos malo).

Palit je zakon!

piki e ljudi svaka cast 11.01.2009. 09:51 #88433

ustanem i vidim da preovladava slicno misljenje
@slavuj bravo za link ha ha
@respektart odigrao cod ,@peguar svaka cast za opis,@DaSickSyst podseti me na staru masinu al je to bila zver(abit nfs-s,barton2500 kloknut na 3200 i 9600xt)
@daum bez ljutnje ali posle ove tvoje poruke lici mi da si ti odrastao na igri Sims 1
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs