Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Condemned problem
STRANA 1 OD 1
Ishmerish Condemned problem 10.01.2009. 00:27 T14378

status: user
broj poruka: 7285
Imam problem sa navedenom igrom,na 100% instalacije mi izbacuje CRC error ili tacnije arch00 file is not compatible with setup`s cab file.E sada procesljo sam
net u vezi toga i izgleda da nije samo ova igra u pitanju.Posto gro odgovora glasi:kupi drugi DVD(za ostatak sveta koji to zaista kupuju)i tu opciju sam otpisao posto
je ovaj DVD bio u upotrebi pre godinu dana.Sve vezano za hardver sam proverio i garantovano je u pitanju softverski problem.Ako idem na ignore
wizard zavrsi instalaciju,medjutim posle pokretanja imam zvuk i crn ekran.Pa ako se neko od vas(a verujem da jeste)
ovako zajebavao sa ovom igrom i na kraju uspeo nesto,mogao bi malo i mene jadnog da prosvetli.Hvala unapred!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 ... 10.01.2009. 00:33 #88115

broj poruka: 3053

skini posebno taj fajl i ubaci ga u direktorijum gde treba da se nalazi taj fajl. Igrica FEAR je pravila problem sa tim fajlom a ponekad i Condemned... Ima ga na torrentima...

VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!

Ishmerish re 10.01.2009. 00:36 #88117

broj poruka: 7285
Zaboravi da pomenem da je doticni fajl 6.4GB pa i da imam ADSL nebi ga skidao.Nacuo sam nesto u vezi softvera pa sada hocu da vidim dali je neko softverski resio problem.Pozdrav
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs