Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Crysis Warhead problem
STRANA 1 OD 1
gile23 Crysis Warhead problem 07.01.2009. 11:57 T14287

status: user
broj poruka: 9121
Ovako, pred kraj prve misije ima jedan auto save pa posle njega filmic i loading za drugu misiju. Ovako ja sam provalio da ne moze dva loading-a uzastopce da uradi ne znam sto, znaci uradi jedan loading da bih usao u save, ali ako tu pogine i posle resim da se ponovo vratim igra ce da bude not responding na oko 80% drugog loadinga. Konkretno meni je problem sledeci, udjem u taj save za prvu misiju (tu imam prvi loading), onda ide filmic, i na loading-u za drugu misiju igra bude not responding na 80% loadinga, sve sam uradio kako treba, a konfiguracija je sledeca. Gigabyte EP45-DS3, E8400, Gainward 4850, Kingston HyperX 2GB 1150MHZ i OS je Vista 32bit, a ubacio sam najnoviji ATI Catalyst 8.12. Sta da radim? Da li mi moze pomoci neki fix ili patch za ovo ne znam. Unapred zahvalan. Hristos se rodi!!!

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nemv re: Crysis Warhead problem 07.01.2009. 12:17 #87467

broj poruka: 2

Meni se desilo nešto slično na vrlo sličnoj mašini (E4300~3Ghz, Gigabyte HD4850, 4Gb, Vista X64) da na jednom istom mestu učitavanje počne, stigne do oko 80% i tu se zaglavi. Posle nekoliko pokušaja, prosto sam učitao raniju poziciju prešao do datog mesta i problem je nestao. Od jednog prijatelja sam čuo da je i on naleteo na tu anomaliju na par mesta.

Posle sam skinuo Crysis Patch 1.2 (~380Mb), instalirao ga i problem se nije ponovio (usled patcha ili ne, ne znam).

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: re: Crysis Warhead problem 07.01.2009. 12:23 #87469

broj poruka: 9121
Hvala sad cu bas da pokusam a pogledao sam jos juce log fajl evo sta pise,...

[Error] Error: breaking StatObj unsuitable for breaking (objects/library/furniture/asian_style_furniture/seat01.cgf)
[Error] Error: breaking StatObj unsuitable for breaking (objects/library/furniture/asian_style_furniture/seat01.cgf)
[Error] CryAnimation: character-definition creation failed: objects/characters/human/us/grunt/us_grunt_a.cdf
[Error] CryAnimation: character-definition not found: objects/characters/human/us/grunt/us_grunt_a.cdf

Hristos se rodi!!!

Pozdrav!

::
:: Meni se desilo nešto slično na vrlo sličnoj mašini (E4300~3Ghz, Gigabyte HD4850, 4Gb, Vista X64) da na jednom istom mestu učitavanje počne, stigne do oko 80% i tu se zaglavi. Posle nekoliko pokušaja, prosto sam učitao raniju poziciju prešao do datog mesta i problem je nestao. Od jednog prijatelja sam čuo da je i on naleteo na tu anomaliju na par mesta
:: Posle sam skinuo Crysis Patch 1.2 (~380Mb), instalirao ga i problem se nije ponovio (usled patcha ili ne, ne znam)
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs