Radi se o glupom zadatku kada moras da kupis odelo i cipele da bi usao na neki interviju kod nekog advokata kojeg moras da roknes e sad koje god odelo da kupim nemogu da udjem u zgradu,i jos jedna stvar da li jos nekom u uspori igrica do te mere da nekad moram da se resetuje nekad na pocetku igrice nekad posle dvd sata igranja
Moras kupiti crno odelo sa kravtom.Ako uzmes ona odela sa kosuljom,nece hteti.Za usporavanje ne znam,meni je glatko isla na 9800gt intel e 2160(klokovan) na rezoluciji 1440x900. What? Are we surrounded? Excellent! Now we can attack in any direction!
Ja sam crno odelo stalno nosio...i zato nisam imao takvih problema...Imaces jos u 2-3 misije da moras da nosis crno odelo,prema tome ne skidaj ga..a izgleda i cool na Niku....kao pravi gospodin.A syo se tice usporavanja tu nisam imao problema...Radilo je sasvim ok na C2D E6550 i HD4870...
Samo crno odelo sa crvenom kravatom i crne cipele, bez iceg drugo, bez cvika, zbog njih sam morao da jurim do safehausa da se presvucem. Ja ne znam sta treba od masine da se igra GTA na PC-u ? Ja sam pokusao i ima 5,6 FPS. Zato igram na Soniju 3.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
ma probao sam sva ziva odela i cipele i nakraju zbog glupavih djozluka.tek kad skines cvike mozes da udjes kakva glupost nevidjena,sve vise me nervira ova igrica,te igraju senke,cas luduje kamera,a o usporavanju do totalne blokade da ne govorim a masina extra Amd x2 6000 Ati hd 4850 ddr 2 gb itd
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.